HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 2., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. június 2., kedd 9:50
hohókapor_89 írta:Más: van rajtam kívül olyan elmebeteg aki Revex mellé szed no2-t edzés előtt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 1., hétfő 23:52
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 1., hétfő 23:47
Az lehet. De még egy az utolsó falusi általános orvos is jobban vágja a fiziológiát és az anatómiát, mint a Superbody mezőnye és a bb.hu csapat összesen (és a négyzeten). Nem egy közülük a szabadidejében valódi sportolókkal is foglalkozik. Én ismerek nőgyógyász "sportorvost", vajon a vaginában turkálva szivta ki az okosságait?PEEtör írta:Habár a DB. monogram valószínűleg Bunnyt jelenti, kivételesen majdnem teljesen egyetértek vele:nem tanítják meg az orvosokat a helyes táplálkozás rejtelmeire, ez tényleg nem dolguk, csak specializálódhatnak.
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 30., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 30., szombat 13:03
kapor_89 írta: A májusi akcióval rendeltem belőle, kb. 2 hét alatt pedig nem lehet teljes véleményt alkotni, de nem rossz. Azért vettem meg, mert 89-ről lementem 82-re és elkezdtem stagnálni, kevesebb CH-t pedig már nem akartam bevinni, de az előző heti mérésemnél megint ment le 1 kg. (változatlan kajával) Azt azért hozzátenném, hogy 3g carnitint és fat burnerst is rátoltam most, így azért eléggé adja. Ha szükségem lesz rá, akkor a következő dobozom egy Anadrox lesz, de az már lehet csak jövőre fog jönni, nem akarom teljesen lepusztítani a szervezetemet.
Amúgy 2*2-vel szedem, reggel 6kor és délután (fél)2-kor, fél5 fele pedig bedobom az edzés előtti cuccomat. Nálam ez arra elég, hogy pörögve végigvigyem a munkámat, de edzésre általában elfogyok. (ezért is kell nekem valami előtte) Lehet nekem jobb lenne a turbo ripper, az egy picit elnyújtott hatású, vagy az említett anadrox, ami elvileg durvábban stimulál. Összességében szerintem megéri megvenni, ha a kaja rendben van.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. május 30., szombat 11:40
A májusi akcióval rendeltem belőle, kb. 2 hét alatt pedig nem lehet teljes véleményt alkotni, de nem rossz. Azért vettem meg, mert 89-ről lementem 82-re és elkezdtem stagnálni, kevesebb CH-t pedig már nem akartam bevinni, de az előző heti mérésemnél megint ment le 1 kg. (változatlan kajával) Azt azért hozzátenném, hogy 3g carnitint és fat burnerst is rátoltam most, így azért eléggé adja. Ha szükségem lesz rá, akkor a következő dobozom egy Anadrox lesz, de az már lehet csak jövőre fog jönni, nem akarom teljesen lepusztítani a szervezetemet.csababarca írta:kapor_89 írta:
Más: van rajtam kívül olyan elmebeteg aki Revex mellé szed no2-t edzés előtt?![]()
[/color]
Revexről vélemény? Pucol rendesen? Mert néztem,hogy zsírégető-pörgető is..lehet kipróbálnám.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 30., szombat 10:48
kapor_89 írta:
Más: van rajtam kívül olyan elmebeteg aki Revex mellé szed no2-t edzés előtt?![]()
[/color]
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. május 30., szombat 10:02
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 30., szombat 3:56
Habár a DB. monogram valószínűleg Bunnyt jelenti, kivételesen majdnem teljesen egyetértek vele:nem tanítják meg az orvosokat a helyes táplálkozás rejtelmeire, ez tényleg nem dolguk, csak specializálódhatnak.istimester írta:Remélem a BB olvasók az orvosokat is bojkottálják ezután
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 30., szombat 1:31
Az új "cikk"?istimester írta:Remélem a BB olvasók az orvosokat is bojkottálják ezután
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 30., szombat 0:58
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. május 18., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 8., péntek 19:26
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. május 8., péntek 19:19
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 4., hétfő 18:03
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 4., hétfő 16:22
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 4., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 4., hétfő 16:12
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 4., hétfő 16:11
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem