Én nem utálom Ancelottit. Én azzal nem vagyok kibékülve, hogy ő lesz az edzőnk. De ettől még nem utálom. Benitezt és Mancinit sem utálom, de őket se szívesen fogadnám edzőnek. Ancelotti persze az előbbi két úriembernél kategóriákkal jobb.Mondjuk amennyire te utálod Carlot még azt is mondhatta volna, hogy imádom a szurkolókat, főleg Matt009-et a madridom fórumoról és még akkor se lenne szimpatikus a számodra.
Mint ahogy nekem sem. Én különösebben nem szerettem Mourinhot, sőt már-már utáltam. De biztos voltam benne, ha mást nem a bajnokságot megnyeri ha nem is nekünk, de magának.Mourinho nem volt mindenkinek szimpatikus emberileg.
Na most Ancelotti, ha legalább 3 évig itt lesz, össze fog hozni egy bajnoki címet. Egy spanyol kupára is mernék kisebb-nagyobb összeget rátenni. De én sem jó játékot nem várok, sem domináns csapatot. Egy többé-kevésbé jó csapat leszünk, nem leszünk esélytelenek senki ellen, de favoritok nem leszünk. Én már régóta várok egy olyan csapatra, ami annyira domináns mint a jelenlegi BM, vagy a pár évvel ezelőtti Barca. Na most ez Ancelottiban nincs benne. Nekem ez a bajom. A Real pedig szerencsével soha nem fog BL-t nyerni. Nem az a típus a csapat.
Ha tudnám már leírtam volna...sose írtad kit hoznál helyette...már persze aki realisan hozható lett volna...