végre egy jó hír.... de ez sincs jól időzítve mert engem most jelenleg hidegen hagy ez a hír, amíg Benzematól meg Ronaldotól akarnak megválni és nem tudjuk eladni Bale-t, stb...

HozzászólásSzerző: miVida » 2015. május 28., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 28., csütörtök 15:47
Egyszer bejöhet nekünk is, hogy "edzőzsenit" csinálunk egy nímandból kis szerencsével - lásd: Pep, LE, stb.Realista24 írta:Azért hagyjuk már a hülyeséget.MorataMartin írta:Benitez érkezése és tervei miatt a következő szezonra az elvárásaim a csapattal szemben kb a bent maradásra korlátozódik. Ez az ember egy vicc.
Attól, hogy ha egy nímand -ezt most nem Rafára írom - is ül a padon, ez egy olyan minőségű keret, aminél az edző személye pont annyit számít, hogy nyer-e valamit a csapat vagy nem.
Kapusposzt rendben lesz DDG-vel, védelem talán a világ legjobbja lesz, középpálya hajaz a legjobbakra. Amit meg kell oldania az a támadók munkája; sablonosság elfelejtése és az aktív részvétel a védekezésből.
Szerintem.
Én nem Benitez miatt vagyok "világvége" hangulatban, és nem is Benitez felé intézem a fikatúrát. Én Perez miatt vagyok világvége hangulatban és felé intézem a fikatúrát - pont az az, amit ebből a pár napból újra és ezredjére megtanulhattunk a Real Madridnál, hogy az edző személye totál mellékes (ahogy a sportszakmai szempontok is). Én ettől vagyok szomorú, mert ez nem szükségszerű, hogy így legyen nálunk.sentry írta: Szóval ha Benítez nyáron rájön ki mire képes, és hol a legjobb, akkor lehet keresnivalónk.
Én se tartom top edzőnek, de nem is egy nímand senki... Szóval a megint jellemző világvége hangulat eluralkodott a fórumon, és egymást überelitek ebben.
Legyen már egy kis türelem. Légyszi. Aztán majd tavasszal lehet fikázni Benítezt, ha megérdemli, és ha egyáltalán ő lesz az edző, mert még nem ő az. ( tudom én is hogy ő lesz)
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. május 28., csütörtök 15:42
Szóval ez valahogy úgy van, hogy...sonic írta:Az FC Porto elégedett Casemiro szolgálataival, így örülnének neki, ha a most lejáró kölcsönszerződés után is náluk maradna a játékos. A szerződés értelmében van vásárlási opciójuk Casemiro játékjogára, és ha így döntenek, de a Real Madrid számolna a játékossal, úgy a blancók kompenzációt fizethetnek a portugál egyesületnek. Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hogy mi?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 28., csütörtök 15:39
Az FC Porto elégedett Casemiro szolgálataival, így örülnének neki, ha a most lejáró kölcsönszerződés után is náluk maradna a játékos. A szerződés értelmében van vásárlási opciójuk Casemiro játékjogára, és ha így döntenek, de a Real Madrid számolna a játékossal, úgy a blancók kompenzációt fizethetnek a portugál egyesületnek. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 28., csütörtök 15:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 28., csütörtök 15:10
Azért hagyjuk már a hülyeséget.MorataMartin írta:Benitez érkezése és tervei miatt a következő szezonra az elvárásaim a csapattal szemben kb a bent maradásra korlátozódik. Ez az ember egy vicc.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 28., csütörtök 15:09
Rosszul látod.hunmadridista írta:Én Illaramendi-ben semmit nem látok...óriási csalódás a srác...nagyon nagy alibi játékosnak tartom, aki ráadásul a nagy meccseken össze sz.rja magát és rendre betlizik...nagyon remélem, hogy a kezdő közelében sem látom majd...max. a sörmeccseken...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 28., csütörtök 15:08
Szerintem kiesünk. Feljön a Betis meg a Girona. Necces lesz. De egy kis szerencsével a 17. helyet még megszerezhetjük. Bár ahhoz kéne Baletől egy kis extra teljesítmény.MorataMartin írta:Benitez érkezése és tervei miatt a következő szezonra az elvárásaim a csapattal szemben kb a bent maradásra korlátozódik. Ez az ember egy vicc.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 28., csütörtök 15:06
Én Illaramendi-ben semmit nem látok...óriási csalódás a srác...nagyon nagy alibi játékosnak tartom, aki ráadásul a nagy meccseken össze sz.rja magát és rendre betlizik...nagyon remélem, hogy a kezdő közelében sem látom majd...max. a sörmeccseken...DinhoL írta: Én azon a véleményen vagyok, hogy alapvetően jövőre pozitív csalódást fog okozni, az mindegy most hogy kezdőként vagy sem. Nem hiszem, hogy a gála 11-ben szerepet kapna de a rotáláshoz tökéletes.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. május 28., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 28., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 28., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. május 28., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 28., csütörtök 14:01
Én azon a véleményen vagyok, hogy alapvetően jövőre pozitív csalódást fog okozni, az mindegy most hogy kezdőként vagy sem. Nem hiszem, hogy a gála 11-ben szerepet kapna de a rotáláshoz tökéletes.ziro4vr írta:Most akkor lehoz ilyen meccseket vagy komoly meglepetést fog okozni? Mert nem ugyanaz a kettő. Előbbire alkalmas, de azért ezt ne emeljük már ki úgy, mintha akkora dolog lenne.DinhoL írta: Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 28., csütörtök 13:51
Valószínűleg a padon ülne kb 30 millió eurónyi fizetés.pad: iker, illarra, pepe, lucas/casemiro, isco, james, danilo, versenytárs benzemának.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 28., csütörtök 13:48
Blatter úgyis megússza...sentry írta:Okés, hogy szorosan nem tartozik a Realra, meg most kisebb bajunk is nagyobb mint a FIFA, de azért meglep, hogy nem volt szó a tegnap kirobbanó korrupciós botrányról. Itt a link és a cikkáradat az egészről: Fifa botrány
Remélem bukik az egész bagázs... Katar is szemétkedett az odalátogató BBC stábjával... kezd végre felgöngyölődni az egész rakás sz_r.
Jól emlékszem tavaly volt már egy hír, hogy bajban lehet a Fifa, mert találtak valamit, de akkor még úgy látszik megúszták, most nagyon úgy néz ki hullani fog pár fej...![]()
Remélem utána az UEFA-t vizsgálják meg Platinit. Ott is körül lehetne nézni.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 28., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 28., csütörtök 13:39
Most akkor lehoz ilyen meccseket vagy komoly meglepetést fog okozni? Mert nem ugyanaz a kettő. Előbbire alkalmas, de azért ezt ne emeljük már ki úgy, mintha akkora dolog lenne.DinhoL írta: Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 28., csütörtök 13:37
Kell a fél órás késés, vagy különben átvehetném a helyedRealista24 írta:Már fél órája azwZoLee7 írta:És akkor hivatalos, Benitez távozik a Napolitól![]()
http://madridom.hu/blog/2015/05/28/hiva ... a-napolit/
Én is így gondolom. De! Ha Benitez vkp-sal akar játszani, akkor még az is lehet hogy Illarra a kezdőben találja magátDinhoL írta: Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 28., csütörtök 13:35
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem