Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 29., péntek 14:09

Realista24 írta:Mert Cével szarrá nyertük magunkat.
Ja, a CR előtti időszak, annyira jó volt. Zizouékig nem mennék vissza, mert ott voltak olyan focisták, akik képesek voltak nagy meccseket is eldönteni. Aztán kimentek ezek a sztárok a csapatból és jött a hanyatlás.

Ha Bale-re bízzuk az egészet, akkor csúnya évek jönnek... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 14:06

Mert Cével szarrá nyertük magunkat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 29., péntek 14:03

Kezd kurvára elegem lenni ezekből a hírekből. Perez, Benítez... ha CR lelép, akkor el is lehet könyvelni, hogy semmit nem fogunk a kövi szezonban nyerni. Persze lehet, hogy ez pesszimizmus, meg miegymás, de elképesztő, hogy mennyire leromboljuk azt, ami működik. A csapat érdemi része Carlo mellett volt, erre jön egy edző, akire senki nem kíváncsi csak Perez. Foltozni kellett volna a csapaton, erre teljesen újjáépítik, pedig semmi nem indokolta az egészet. Nagyon rábaszunk, ha CR elmegy. (nem, CR nem egyenlőre a Reallal, de jelen állás szerint csak Messivel lehetne pótolni) :vivo: :cens: :vivo: :-@
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 13:43

RealRaúl77 írta:Ehhez már csak egy fasza keret kell, meg hogy Benitez tudja, hogy mikor kit kell játszatni, meg pihentetni...

Ez egyértelműen pozitív vele kapcsolatban.. Egyedül a vele kapcsolatban sokat emlegetett begyöpösödött 4231-től félek, ha ezen túl tud lépni, akkor akár még nyerhetünk is vele (nem a kupákra értem, de azt is)
A 4-2-3-1-et írják alapnak mindenhol, de ez idomul a játék képéhez és alakul át 4-4-2 vagy 4-1-4-1-é, végső esetben pedig 4-3-3-ba. Legalábbis most egy ilyen cikket olvastam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 29., péntek 13:35

Ehhez már csak egy fasza keret kell, meg hogy Benitez tudja, hogy mikor kit kell játszatni, meg pihentetni...

Ez egyértelműen pozitív vele kapcsolatban.. Egyedül a vele kapcsolatban sokat emlegetett begyöpösödött 4231-től félek, ha ezen túl tud lépni, akkor akár még nyerhetünk is vele (nem a kupákra értem, de azt is)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 29., péntek 13:16

semmi realitás nincs benne hogy roncit rotálni fogja. 1. ha szarban van a csapat ronci az utolsó akit lehoznék mert benne mindig benne van a gól.

2. ha 70. perc után akarja lehozni az meg azért lehet mert már eldőlt a meccs és pihentetni akarja. ez meg nem rotálás.

ha mindenképpen rotálni akar nem ronci lesz az első a sorban hanem bale, benzema, kp-n akárki. védelemben akárki.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 29., péntek 12:49

Ez abszolút pozitívum nekünk, csak ne lenne szerelmes Sterlingbe...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 29., péntek 12:14

A spanyol EcoDiario szerint Cristiano nincsen túlságosan megbékélve Benítez érkezésével. A portugál minden meccsen játszani akar, és ezt meg is teszi, függetlenül attól, hogy fáradt-e vagy sem. Benítez azonban erősen hajlamos a keret megfelelő rotálására, így Ancelotti távozásával és a spanyol szakember érkezésével könnyen lehet, hogy Cristiano kevesebb perchez juthat majd a következő szezonban. A csapat számára ez az edzői felfogás természetesen kétség kívül pozitív, Cristianóra nézve azonban már kevésbé. Forrás: Madridom.hu
Kérdés hogy cristiano lesz nevezve a liga meccsire mint egyik csapat,vagy a real madrid?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 10:31

BBeno írta:Barmennyire is hihetetlen sajnos oregszik o is. Cseleit nem eszik meg annyira. Terdere is figyelni kell. Fejelni tud. Helyezkedes 10/10. Es inkabb tavolrol hibazik. Inside the box meg ritkan teveszt kaput.
Nem hihetetlen az, megy kifelé, ez az élet rendje. Viszont bőven lenne gondja a középcsatár szereppel, mert helyezkedni, beadásokra érkezni faszán tud. De ha még egy év ívelgetést kell nézni, akkor lefosom a falat. A védők közötti forgolódás meg küzdelem nem fog ízleni neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 29., péntek 10:28

Barmennyire is hihetetlen sajnos oregszik o is. Cseleit nem eszik meg annyira. Terdere is figyelni kell. Fejelni tud. Helyezkedes 10/10. Es inkabb tavolrol hibazik. Inside the box meg ritkan teveszt kaput.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 10:24

BBeno írta:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... _HP_RI_0_3 itt az uj csatarunk. Nem megtartokent kell jatszatni hanem befejezokent. Bale mehet ki balra hatha onnan jobban fog menni neki
Ezt a cikket néztem tegnap is, nagyon faszán néz ki, jó is a statisztika. Csak azt hagyják ki, hogy mennyi próbálkozása volt.

Amúgy Cének feküdne a szerep. Várná elől a labdát, aztán más dolga nem is lenne. Neki való.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 29., péntek 10:19

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... _HP_RI_0_3 itt az uj csatarunk. Nem megtartokent kell jatszatni hanem befejezokent. Bale mehet ki balra hatha onnan jobban fog menni neki

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 28., csütörtök 22:44

Ingyen távozik, a maradására szerencsére semmi esély nincs, én konkréten teszek rá hová megy :lol:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2015. május 28., csütörtök 22:41

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2416181

végre egy jó hír.... de ez sincs jól időzítve mert engem most jelenleg hidegen hagy ez a hír, amíg Benzematól meg Ronaldotól akarnak megválni és nem tudjuk eladni Bale-t, stb... :|
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 28., csütörtök 15:47

Realista24 írta:
MorataMartin írta:Benitez érkezése és tervei miatt a következő szezonra az elvárásaim a csapattal szemben kb a bent maradásra korlátozódik. Ez az ember egy vicc.
Azért hagyjuk már a hülyeséget.
Attól, hogy ha egy nímand -ezt most nem Rafára írom - is ül a padon, ez egy olyan minőségű keret, aminél az edző személye pont annyit számít, hogy nyer-e valamit a csapat vagy nem.

Kapusposzt rendben lesz DDG-vel, védelem talán a világ legjobbja lesz, középpálya hajaz a legjobbakra. Amit meg kell oldania az a támadók munkája; sablonosság elfelejtése és az aktív részvétel a védekezésből.

Szerintem.
Egyszer bejöhet nekünk is, hogy "edzőzsenit" csinálunk egy nímandból kis szerencsével - lásd: Pep, LE, stb.
sentry írta: Szóval ha Benítez nyáron rájön ki mire képes, és hol a legjobb, akkor lehet keresnivalónk.
Én se tartom top edzőnek, de nem is egy nímand senki... Szóval a megint jellemző világvége hangulat eluralkodott a fórumon, és egymást überelitek ebben.

Legyen már egy kis türelem. Légyszi. Aztán majd tavasszal lehet fikázni Benítezt, ha megérdemli, és ha egyáltalán ő lesz az edző, mert még nem ő az. ( tudom én is hogy ő lesz :mrgreen: )
Én nem Benitez miatt vagyok "világvége" hangulatban, és nem is Benitez felé intézem a fikatúrát. Én Perez miatt vagyok világvége hangulatban és felé intézem a fikatúrát - pont az az, amit ebből a pár napból újra és ezredjére megtanulhattunk a Real Madridnál, hogy az edző személye totál mellékes (ahogy a sportszakmai szempontok is). Én ettől vagyok szomorú, mert ez nem szükségszerű, hogy így legyen nálunk.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. május 28., csütörtök 15:42

sonic írta:
Az FC Porto elégedett Casemiro szolgálataival, így örülnének neki, ha a most lejáró kölcsönszerződés után is náluk maradna a játékos. A szerződés értelmében van vásárlási opciójuk Casemiro játékjogára, és ha így döntenek, de a Real Madrid számolna a játékossal, úgy a blancók kompenzációt fizethetnek a portugál egyesületnek. Forrás: Madridom.hu
:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Hogy mi? :lol:
Szóval ez valahogy úgy van, hogy... :lol: A Porto most él a vásárlási opcióval a kölcsön végén. Ha mégis akarjuk vissza, tejelnünk kell.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 28., csütörtök 15:39

Az FC Porto elégedett Casemiro szolgálataival, így örülnének neki, ha a most lejáró kölcsönszerződés után is náluk maradna a játékos. A szerződés értelmében van vásárlási opciójuk Casemiro játékjogára, és ha így döntenek, de a Real Madrid számolna a játékossal, úgy a blancók kompenzációt fizethetnek a portugál egyesületnek. Forrás: Madridom.hu
:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Hogy mi? :lol:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 28., csütörtök 15:34

Okés, hogy Getafe, de ott azért látni lehetett olyan elemeket, ami látszott, hogy zsigerből jön, és nincs kb semmilyen taktikai utasítás.

Kb játszatok amit tudtok. Persze az egész csapat belesz_rt a védekezésbe, de látszott pár zsugán, hogy itt öröm foci van.
Szerintem már tudták azt is hogy Ancelotti valószínűleg megy, lehet a taktikai utasítás is az volt, hogy:
csak játszatok én meg a VIPből végig nézem :)

Szóval ha Benítez nyáron rájön ki mire képes, és hol a legjobb, akkor lehet keresnivalónk.
Én se tartom top edzőnek, de nem is egy nímand senki... Szóval a megint jellemző világvége hangulat eluralkodott a fórumon, és egymást überelitek ebben.

Legyen már egy kis türelem. Légyszi. Aztán majd tavasszal lehet fikázni Benítezt, ha megérdemli, és ha egyáltalán ő lesz az edző, mert még nem ő az. ( tudom én is hogy ő lesz :mrgreen: )

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 28., csütörtök 15:10

MorataMartin írta:Benitez érkezése és tervei miatt a következő szezonra az elvárásaim a csapattal szemben kb a bent maradásra korlátozódik. Ez az ember egy vicc.
Azért hagyjuk már a hülyeséget.
Attól, hogy ha egy nímand -ezt most nem Rafára írom - is ül a padon, ez egy olyan minőségű keret, aminél az edző személye pont annyit számít, hogy nyer-e valamit a csapat vagy nem.

Kapusposzt rendben lesz DDG-vel, védelem talán a világ legjobbja lesz, középpálya hajaz a legjobbakra. Amit meg kell oldania az a támadók munkája; sablonosság elfelejtése és az aktív részvétel a védekezésből.

Szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 28., csütörtök 15:09

hunmadridista írta:Én Illaramendi-ben semmit nem látok...óriási csalódás a srác...nagyon nagy alibi játékosnak tartom, aki ráadásul a nagy meccseken össze sz.rja magát és rendre betlizik...nagyon remélem, hogy a kezdő közelében sem látom majd...max. a sörmeccseken...
Rosszul látod.
Mármint, hogy nincs tehetsége, mert van.

Vissza: