+
Materazzi on Benitez at Inter: "In Madrid [after Inter UCL], Mourinho told me he was leaving. I said: Damn you for leaving me with Benitez!"
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 28., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 28., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. május 28., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 28., csütörtök 14:01
Én azon a véleményen vagyok, hogy alapvetően jövőre pozitív csalódást fog okozni, az mindegy most hogy kezdőként vagy sem. Nem hiszem, hogy a gála 11-ben szerepet kapna de a rotáláshoz tökéletes.ziro4vr írta:Most akkor lehoz ilyen meccseket vagy komoly meglepetést fog okozni? Mert nem ugyanaz a kettő. Előbbire alkalmas, de azért ezt ne emeljük már ki úgy, mintha akkora dolog lenne.DinhoL írta: Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 28., csütörtök 13:51
Valószínűleg a padon ülne kb 30 millió eurónyi fizetés.pad: iker, illarra, pepe, lucas/casemiro, isco, james, danilo, versenytárs benzemának.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 28., csütörtök 13:48
Blatter úgyis megússza...sentry írta:Okés, hogy szorosan nem tartozik a Realra, meg most kisebb bajunk is nagyobb mint a FIFA, de azért meglep, hogy nem volt szó a tegnap kirobbanó korrupciós botrányról. Itt a link és a cikkáradat az egészről: Fifa botrány
Remélem bukik az egész bagázs... Katar is szemétkedett az odalátogató BBC stábjával... kezd végre felgöngyölődni az egész rakás sz_r.
Jól emlékszem tavaly volt már egy hír, hogy bajban lehet a Fifa, mert találtak valamit, de akkor még úgy látszik megúszták, most nagyon úgy néz ki hullani fog pár fej...![]()
Remélem utána az UEFA-t vizsgálják meg Platinit. Ott is körül lehetne nézni.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 28., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 28., csütörtök 13:39
Most akkor lehoz ilyen meccseket vagy komoly meglepetést fog okozni? Mert nem ugyanaz a kettő. Előbbire alkalmas, de azért ezt ne emeljük már ki úgy, mintha akkora dolog lenne.DinhoL írta: Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 28., csütörtök 13:37
Kell a fél órás késés, vagy különben átvehetném a helyedRealista24 írta:Már fél órája azwZoLee7 írta:És akkor hivatalos, Benitez távozik a Napolitól![]()
http://madridom.hu/blog/2015/05/28/hiva ... a-napolit/
Én is így gondolom. De! Ha Benitez vkp-sal akar játszani, akkor még az is lehet hogy Illarra a kezdőben találja magátDinhoL írta: Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 28., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 28., csütörtök 13:34
Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.wZoLee7 írta:De ha meg olyan jó lenne mint amit sokan elvárnak tőle nem igazán padozhatna. Annyira legyen elég hogy ne kelljen Kroosnak mindig játszania, bőven vannak ellenfelek akik ellen Illarra is megoldást jelent.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 28., csütörtök 13:34
Már fél órája azwZoLee7 írta:És akkor hivatalos, Benitez távozik a Napolitól
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 28., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 28., csütörtök 13:31
Azért túlzás, hogy sör meccsek voltak, mert még bőven volt esélyetek a bajnoki címre. Ha jön Benitez végre megkaphatja a bizalmat, ami valljuk be nagyon fontos egy profi játékosnak. Nem tehetségtelen a srác, lehet tévedek de sztem még fog ő bizonyítani.ziro4vr írta: Volt ideje már belejönni. Az, hogy pár sörmeccsen lehoz egy közepes teljesítményt, mikor nincs igazi tét, az nem valami nagy dolog.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 28., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 28., csütörtök 13:22
Volt ideje már belejönni. Az, hogy pár sörmeccsen lehoz egy közepes teljesítményt, mikor nincs igazi tét, az nem valami nagy dolog.DinhoL írta:Lesz itt még pozitív csalódás miatta. Utóbbi meccseken amikor szerepet kapott(nagyjából láttam az összes meccseteket a bajnoki hajrában) nem lehetett azt mondani, hogy rosszul játszott volna. Lehet a csapat átlag miatt tűnt ki de nekem az az érzésem, hogy bele fog jönni, mint kis kutya az ugatásba.Toti írta:illarramendinek is komolyabb szerepet szán?
hát mi lesz itt?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 28., csütörtök 13:17
Lesz itt még pozitív csalódás miatta. Utóbbi meccseken amikor szerepet kapott(nagyjából láttam az összes meccseteket a bajnoki hajrában) nem lehetett azt mondani, hogy rosszul játszott volna. Lehet a csapat átlag miatt tűnt ki de nekem az az érzésem, hogy bele fog jönni, mint kis kutya az ugatásba.Toti írta:illarramendinek is komolyabb szerepet szán?
hát mi lesz itt?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 28., csütörtök 13:03
Szerintem a Real Madrid vezetőedzőjének segítője is bőven sok tapasztalatot szerez. Két edző mellett figyelhet, segíthet, minden hadszintéren tanulhat. Még szerintem jobb is mint egy francia középcsapat.ziro4vr írta:Mondjuk nyugodtabb lennék, de hosszabb távon jobban járnánk ha a francia elmenne valahova számottevő tapasztalatot szerezni.wZoLee7 írta:És Zidanet segítőnek? Megint?Érdekes dolgok lesznek
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 28., csütörtök 13:00
Mondjuk nyugodtabb lennék, de hosszabb távon jobban járnánk ha a francia elmenne valahova számottevő tapasztalatot szerezni.wZoLee7 írta:És Zidanet segítőnek? Megint?Érdekes dolgok lesznek
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 28., csütörtök 12:50
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem