OFF
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
Amúgy azt figyeltem meg, hogy minél erősebb az ellenfél, annál defenzívebb a játéka. Én level 13-as vagyok és játszottam múltkor 40 körülivel, úgy kezdte mindig, hogy berakott plusz két korongot a kapujába... Viszont megvertem egy 58-as szintűt :Đ
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
És az meg van mikor tournament módban nyomod és menned kell a gólért mert fogy az időd de a kis ázsiai ellenfeled tökéletesen kitölti a kaput a korongjaival? Na akkor szoktam ideges lenni..hamesz írta: én azokat nem bírom, akik látszik a játékukon, hogy mindenféle elképzelés nélkül játszanak. Csak simán meglövik a legerősebben és lesz ami lesz és mégis kikapok tőlük.

Som i Serem!
6oat
6oat
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor te már nagyon jól nyomhatod.soadroli írta:már egy jó fél éve nyomom én is, most épp 196 ezrem vanhamesz írta:Google playről szedjétek le a Soccer Stars-t. Jó szórakozást.de néha nagyon felkúr
meg mindig valami tálibot sorsol ellenfélnek.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
már egy jó fél éve nyomom én is, most épp 196 ezrem vanhamesz írta:Google playről szedjétek le a Soccer Stars-t. Jó szórakozást.

Tessék itt már tudod állítanipalesz77 írta:Valaki légyszi segítsen. Hogy az anyámba lehet ennek a videónak a minőségét 720p-re állítani? Mert elvileg 360, 480 és 720p-ben is meg lehet nézni, de nekem csak 360-ban indítja el, és nem tudom hol kéne átállítanom - le akarom szedni, csak nem ilyen szar minőségben, azért kéne. Előre is köszönöm.

Szerk: rossz a link, de sehogy se lehet. Szóval törődj bele hogy az olyan minőség.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Amikor eszek mint pl most akkor azért felnézek.ziro4vr írta:Sajnos a fórumra így már nem marad időd...hamesz írta: Utána.Witcher délután a soccer meg éjszaka. Délbe meg kelek. :Đ
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valaki légyszi segítsen. Hogy az anyámba lehet ennek a videónak a minőségét 720p-re állítani? Mert elvileg 360, 480 és 720p-ben is meg lehet nézni, de nekem csak 360-ban indítja el, és nem tudom hol kéne átállítanom - le akarom szedni, csak nem ilyen szar minőségben, azért kéne. Előre is köszönöm.

- hamesz
Utána.h3x0r írta:Witcher elott vagy utan nyomatod?hamesz írta:Google playről szedjétek le a Soccer Stars-t. Jó szórakozást.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És most mindenki, kinek milyen autója van,volt?
Dacia 1310 TLX

Nagybátyámnak volt egy Oltcitja

Ez még komoly járgány volt, bár 1.1-es benzinmotorral olykor 11 litert is lenyelt 100-on.

Akik 90-es években nőttek fel ismerhetik.

Cikk:http://nepitelet.hu/autok/oltcit/club/i ... jdonolnad/
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Van pénz lóvéralordgabi írta:A példát az egyik cikkbõl merítettem, nem tudom pontosan melyik évjáratról volt szó. Nekem tökéletesen megfelel a 2006-os Skoda Octaviánk, elnyûhetetlen másfél éve már, pedig katasztrofális mindenütt az út.Volt egy 5-ös BMW-nk ezzel párhuzamosan februárig, szegény kocsi mennyire utálhatta az egész országot...
Amúgy az ukrán Mazda 3-ast cserültek el a Skodára (mindkettõ 2006), kaptunk még 6000 dollárt, ha jól emlékszem, így még apu vett "magának" egy 99-es modellt (2,5 dízel, automata), maradt pénz is, full extra, elsõ német gazdától, a legtöbb alkatrész még eredeti volt, amíg itt nem töltött két hetet. Szóval ez mindent elmond az itteni helyzetrõl.

És most mindenki, kinek milyen autója van,volt?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A példát az egyik cikkbõl merítettem, nem tudom pontosan melyik évjáratról volt szó. Nekem tökéletesen megfelel a 2006-os Skoda Octaviánk, elnyûhetetlen másfél éve már, pedig katasztrofális mindenütt az út.
Volt egy 5-ös BMW-nk ezzel párhuzamosan februárig, szegény kocsi mennyire utálhatta az egész országot...
Amúgy az ukrán Mazda 3-ast cserültek el a Skodára (mindkettõ 2006), kaptunk még 6000 dollárt, ha jól emlékszem, így még apu vett "magának" egy 99-es modellt (2,5 dízel, automata), maradt pénz is, full extra, elsõ német gazdától, a legtöbb alkatrész még eredeti volt, amíg itt nem töltött két hetet. Szóval ez mindent elmond az itteni helyzetrõl.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Bezony ez igy van. Ezek 90%a halott s a 3 ezer euro rengeteg erte. Kb felet eri. Aztan legalabb ennyi legyen a zsebedben mert tudod az A6 akkor is A6 ha Veres a nyaka. Ha hozza kell nyúlni fajni fog, nagyon.... Nagy motoros dízellel nem szabad rovid tavokat menni, marmint h ez legyen az elsődleges felhasználása. Nem veletlenul van kis benzines, meg ketto feles tede, kulonbozo igényekhez, kulonbozo penztaracakhoz készültek. A 90 végi VW konszern 2.5 v6 tdi motorja pedig betegagy.Marky írta:ennyiért itthon is kapsz a6-ot, 96-2002 körüliből, csak kérdés, hogy egyáltalán kibírja e a hazautat az adagoló, vagy a turboa legtöbb ilyen autó városi dugókban szenvedett, motorikusan a halál szélén kecmereg, mert sokan nem értik, hogy egy td sose fog úgy szuperálni városban és rövidtávon, mint egy benzines.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ennyiért itthon is kapsz a6-ot, 96-2002 körüliből, csak kérdés, hogy egyáltalán kibírja e a hazautat az adagoló, vagy a turbo
a legtöbb ilyen autó városi dugókban szenvedett, motorikusan a halál szélén kecmereg, mert sokan nem értik, hogy egy td sose fog úgy szuperálni városban és rövidtávon, mint egy benzines.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy mi?lordgabi írta:Audi A6 Lengyelországban 3000 dollár (külföldről behozva, lengyel rendszámot rápakolni = vám)

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”