R.M.C.F írta:és ne legyen túl bratyiba a játékosokkal.....ami szerintem carlo egyik nagy hibája volt,talán ezért is szerették ennyire.
Jepp, ezt en is igy gondolom.
Beniteztol viszont tartok egy kicsit...
kiserik írta:Ezt te sem hiszed el. Carlo szembe akart menni vele, de Perez nem engedte, ez biztos. Az meg hogy Benitez maga akar igazolni, csak sajtó fogás. Perez így akarja meggyőzni a népet, hogy nem ő baszta el a szezont. Indoklás:
- év közben, mikor szorított a cipő, és hátrányba kerültünk, volt egy hír: „Azt csinálsz, amit akarsz, azt cseréled le, akit akarsz, azt játszatod, amit akarsz, de ezt a helyzetet neked kell megoldanod! Forrás: NSO (itt nem találtam meg a hírt)” (elég sokat mondó)
- Carlo menesztésének bejelentése közben ezt mondta: "az edző döntéseibe soha nem szóltam bele Forrás: Madridom.hu" (automata védekező mechanizmus, ha nem hibás, miért hozza fel?)
- nem sokkal utána Benitezes hír: ő akar igazolni meg minden. Perez idehozza, majd minden folyik a régi kerékvágásba, de Perez le van védve, mert hát Benitez igazol, hisz ez volt a feltétele
- ismerjük Perezt, csak sokan nem hiszik el, hogy ennyire beleszól a döntésekbe.
Természetesen ez csak spekuláció, de én ezt látom ki a nagy zagyvaságból.
Ne haragudj de ez tipikusan a mindenbe azt magyarazok bele amit hinni akarok esete.
-Abba a hirbe mar akkor is ossze vissza mindent belemagyaraztatok, veled az elen. Aztan sorra borult az osszes teoria...
-Lehet megkerdeztek, nem? A sajto munkatarsai szoktak olyat. Esetleg reagalt a 3842 addig megjelent hirre amiben ezzel vadoltak. Ezt nem csak ugy a semmibol varatlanul hozta fel.
-Ezt nem is ertem... Ez mar nagyon eroltetett. Perez kiadat egy hirt a sajtoval (kb az osszes ujsag egyhanguan utalja az elnokot, de azert kicsit segitenek neki ebben az osszeeskuvesben), hogy bevedje magat, mert tudja hogy tonkre fogja tenni a real kovetkezo szezonjat az igazolasokkal, de sebaj mert emiatt a hir miatt majd rafoghatja az edzore. Komolyan az agyam eldobom!
-Nem hinnem hogy ismered Perezt mint ahogy en sem, mondjuk inkabb ugy hogy van egy elkepzelesed a korabbi evek esemenyei alapjan. Ami szerintem szelsosegesen tulzo. Es igen, en nem hiszem el hogy annyira beleszol a dontesekbe ahogy az itt a forumon le van vezetve.