OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 27., szerda 23:44

Több helyen lehetett már olvasni róla a helyi portálokon, hogy mennyire megszaporodott a külföldi rendszámú kocsik száma Kárpátalján, biztosra veszem, hogy több mint 80%-ban több van belőlük a 150 km-es körzetben, mint ukrán rendszámú, a 30%-nak nagyjából már van hozzá állampolgársága is, a magyar kocsikkal járkálóknak 95%-ban, a cseh, lengyel, szlovák, román már csökkenő arány, ami az állampolgárságot illeti, hogy miért? Audi A6 Lengyelországban 3000 dollár (külföldről behozva, lengyel rendszámot rápakolni = vám), ugyanez Ukrajnában 13000! dollár. Kijevben nem tudom mi a helyzet, de itt a hivatalokban is lassan fele-fele arányban már van külföldi jármű, a katonaság, vámhivatalokba tilos ilyen járművel érkezni, de otthon szinte mindenkinél ott áll a szintekkel jobb minőségű kocsi, legalábbis így lesz 1 év múlva ilyenkor, mert senki sem hülye, titokban sokan kettős állampolgárok a vezető pozíciókban is. Akinek nincs állampolgársága az adott országbeli járműhöz, 5 naponta egyszer át kell hajtania egy EU-s államhatáron, akinek van, elég egyszer egy évben. A trágya utak miatt persze, hogy senki nem fog már 10-15 éves járműt a helyi piacon keresni, mert szemét a járórész a külföldihez képest. Amúgy onnan jött, hogy kicsit írok a helyzetről, hogy az egyik képviselő egy kis enyhítést akart ezekre a brutális összegekre, egyből elutasították a nagyok, tehát napirenden sincs tárgyalni a dologról. Ellensúlyozni nem nagyon tudták eddig a növekedést, de brutális lesz a külföldi rendszámok száma két év múlva ilyenkor, na ez fog igazán ártani a hazai autóiparnak, hajrá Ukrajna! :fpalm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 27., szerda 21:50

Copa Mundialról már korábban sokat írtam, kicsivel több mint éve a csapattól egy ritka kincset kaptam, eredeti Adidas Rummenigge zöld fekete cipõrõl van szó, vastoplis, iszonyat stabil, szó szerint elnyûhetetlen, imádom.
Van akinek nem tetszett a csapatból, "régimódinak" is volt nevezve, õk csak hadd költsenek a csicsás divatokra fél évente, tovább ritkán bírják... :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 27., szerda 21:11

Top kategóriás Tiempo még mindig a csúcs nekem.
Aki heti 3x nyomja füvesen megéri ilyenre benevezni.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 27., szerda 21:00

peti_madrid írta:Az adidas 2 napja kiadta az új, forradalmi stoplisait. Az egyiknek a neve Ace 15, ami a Predatort és a Nitrocharge-ot hivatott leváltani. Ezt a cipőt a playmakereknek szánják, akiknek a labdakezelés a fontos, illetve a pontos passzok célba juttatása.

A másik az X15 névre hallgat, ami pedig az F50-et hivatott váltani. Ezt a darabot a befejezőknek szánják, mint Bale ( :lol: :lol: ), Benzema, Suarez, Robben, stb.

És akkor jöjjön a két cipellő...

Ace 15

Ez még oké, erre én is bólintok.

X15

NA DE EZ???? Hát mi ez az okádék? :D

RMCF, főleg a te véleményedre vagyok kíváncsi, te szoktál a leginkább kritikus lenni az új cipőkkel kapcsolatban. Nekem az Ace 15 tetszik, de az X15-öt fel nem venném a lábamra, úgy néz ki, mintha lefosták volna ezt a lábbelit... :shutup:

Vagyok.... :D
szóval,az új műanyag,plázacica cipőket annyira nem ismerem,nekem még oldszkúlok voltak,korai predator accellerator,illetve copa mundial.....azok cipők voltak. Persze attól még az újak lehetnek jobbak,de nekem azok igazi cipők voltak.

A két cipőt mivel csak képről látom,igy nehéz beszélni róla,de ami szembetűnő az a két stupli kialakitás közti különbség,egyik hengeres (copa) a másik nyújtott (predator) jellegű.
Igaza van a tervezőnek,ha megosztja a két cipő jellegbeli különbségét,mert a hengeres stuplis kényelmesebb talajkapcsolatot ad,minden pontján ugyanazt az érzést és fogást adja,egyenletesebben osztja el a terhelést,egy nagyon kiszámítható kapcsolatot ad,kényelmes,jó viselni.......míg a predatoros(nyújtott stuplis) elforgatott stuplikkal,a lábfej bizonyos talajfogási pozicióját próbálja elősegíteni,pl azzal,hogy amikor elindulsz,akkor a lábfejed elülső része "fog" jobban,igy ide egy vizszintesen elforgatott stuplit tett,ami egy gyors indulásnál marha nagy előny,mert jobban fog mint egy hengeres,oldalra kitámasztásnál oldalirányba elforgatott nyújtott stuplit tett,ami oldalra nagyon fog.Ez a rendszer az elindulást,fékezést,irányváltást segíti elő. Ez egy különösen jól kidolgozott talajtapadási rendszer,amikor bejött magyarországra,1998 ban a VB után,akkor felmentem a nagy budapestre mert csak ott lehet kapni a váci utcában,és elsőként vettem meg. Az eredménye a korábbi cipőkhöz képest leírhatatlan volt,brutális,olyan tapadást adott,hogy leesett az ókulám. Minden túlzás nélkül jobban ment vele szinte minden,az indulósebességem jelentősen megnőtt,annyira fogott.....viszont nem bírta a lábam,a térdeimet jobban igénybe vette,átvitte a terhelést feljebb,és éreztem hogy ha sokat nyomatom,fáj tőle a térdem. Mivel olyan tapadása volt,hogy nem engedett a talaj és a lábfejem között semmi mozgást...igy ez továbbment a térdem felé.

A felsőrész kialakítása talán inkább csak divat,de én nem szerettem soha azokat az orr részeket,amik nem voltak varrva mindkét irányban,mert ez az orr megnyúlásához vezet,nyilván egy topjátékos havonta lecseréli,igy nála ez nem jellemző,de ha Te mész benne két szezont,akkor ha nincsen az orra jól és előre és oldalra is varrva,akkor nyúlik egy fél számot,és húzhatsz két zoknit,mert különben nem "tölt" jól a lábad,és nem felel meg a cipő - láb kontakt,nem lesz jó a viselet vagy akár a lövések sem mennek benne annyira keményen pl.....

remélem segítettem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 27., szerda 20:36

Kocsor Zsolt - Szomorú szamuráj
Hát ez zseniális :mrgreen:
"And my heart will leave you never."

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 27., szerda 17:10

"És Finnországban.."
Ezt mondja, csak kicsit gyorsan, vagy lehet még svédnek indult. :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. május 27., szerda 16:52

Gondolom a signature Messi-modelt :p

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 27., szerda 12:31

ocsmányak az újak is meg az elődjeik is, az adi már rég nem csinál jó cipőket
és messi melyiket hordja majd? :D
Kép

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. május 27., szerda 12:22

Az adidas 2 napja kiadta az új, forradalmi stoplisait. Az egyiknek a neve Ace 15, ami a Predatort és a Nitrocharge-ot hivatott leváltani. Ezt a cipőt a playmakereknek szánják, akiknek a labdakezelés a fontos, illetve a pontos passzok célba juttatása.

A másik az X15 névre hallgat, ami pedig az F50-et hivatott váltani. Ezt a darabot a befejezőknek szánják, mint Bale ( :lol: :lol: ), Benzema, Suarez, Robben, stb.

És akkor jöjjön a két cipellő...

Ace 15

Ez még oké, erre én is bólintok.

X15

NA DE EZ???? Hát mi ez az okádék? :D

RMCF, főleg a te véleményedre vagyok kíváncsi, te szoktál a leginkább kritikus lenni az új cipőkkel kapcsolatban. Nekem az Ace 15 tetszik, de az X15-öt fel nem venném a lábamra, úgy néz ki, mintha lefosták volna ezt a lábbelit... :shutup:

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 27., szerda 1:28

lordgabi írta:Csak a pontozást nézem, finnek maxot adnak a svédeknek, erre Gundi: Svédországban rengeteg svéd él, így nem meglepõ! :D
Pontosabban így hangzott. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 27., szerda 0:56

humorba kellett volna raknom, de ilyen létezik? :lol: tényleg lehetnek ilyen idióták? :lol:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 26., kedd 23:02

Beteszem ide is! :lol: :lol:

Orbán Viktor pofon THUGLIFE :mrgreen: :lol:

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. május 25., hétfő 23:46

Még visszatérve a Putyin témára, bocsi.

Az tény, hogy nem egy Sztálin a faszi, de egy olyan szintű maffiózó, amilyen a világon nem volt még :D Ő van a hierarchia csúcsán, rögtön utána Berlusconi, utána jön Sárközy, aztán a többi kis hal, köztük drága belügyminiszterünk, Pintér Sándor, akiről köztudott tény, hogy egy igazi alvilági maffiózó volt, mielőtt az Orbán-kormány legálisan adott hatalmat a kezébe :D

Off vége, csak gondoltam leírom.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 25., hétfő 23:40

A PaidVerts-t ismeri valaki? Valami tapasztalat róla? :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 25., hétfő 20:34

Elkapott a retro-láz :)
Uefa év csapata 2003
"And my heart will leave you never."

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 24., vasárnap 16:07

Emlékszem erre a Greenpeaces vitára, komoly érvek hangzottak el :lol:

Még vissza Junckerhez. Nem ez az alkalom, hogy nem tud viselkedni. Parasztkodott már a görögökkel, fojtogatta a spanyol pénzügyminisztert vagy az osztrák kancellárt ütlegelte. Az sokkal szomorúbb, ahogy a minőségi honi szaksajtó kizárólag a belpolitikai szemüvegén keresztül tud tudósítani....őő bármiről is.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 24., vasárnap 0:53

Ezt a szőrös izét biztos nem ölelgetném. Erre kapcsolódik be a tv...
Amúgy a magyar dal valóban gyenge volt. Inkább a témája miatt engedték idáig.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 24., vasárnap 0:29

Igazából itt hallottam róla idén először poronytól, pedig korábban általában követtem, de 3 éve legalább csak a pontokra figyeltem, most valahogy kimaradt...nekem érdekes, és sosem közvetítettem az eseményt online, de köszi, hogy megengednéd, és megemlítettél, egy kis törődés hosszú idő után. :-*
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 24., vasárnap 0:20

Annyi zenei értéke van ennek az egész Eurovíziós Dalfesztiválnak, mint Kalányos Májköldzsekszon - Csak Téged szeretlek Piri című számában...

Jah nem nézem amúgy, de évek óta ezen pörög a fórum. Csodálom, hogy a fórum ügyeletes születésnap felelőse aka lordgabi nem kommentálja végig az egészet.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 24., vasárnap 0:09

poronty írta:
WTF :lol:
Oszt minek örülsz? 60. Euroviziós verseny szal gondolták egyszer elindulhat Ausztrália.
Izrael és Azerbajdzsán mellett :mrgreen:

Vissza: