Aztán kijössz Bale hajjalwZoLee7 írta:Hááát, őőőő, okééé...holnap megyek fodrászhoz, és megmondom, hogy olyan sérót szeretnék, mintha a fejemre szart volna egy bazinagy galamb

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 30., szombat 21:04
Aztán kijössz Bale hajjalwZoLee7 írta:Hááát, őőőő, okééé...holnap megyek fodrászhoz, és megmondom, hogy olyan sérót szeretnék, mintha a fejemre szart volna egy bazinagy galamb
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 30., szombat 20:59
Hááát, őőőő, okééé...holnap megyek fodrászhoz, és megmondom, hogy olyan sérót szeretnék, mintha a fejemre szart volna egy bazinagy galamb
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. május 30., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 27., szerda 21:06
Realista24 írta:Lesliejr, ezek szerint félreértettem vagy túl sokat olyat lattam bele a dologba, amit nem akartál ezzel kifejezni, de nekem ugy tűnt. Sorry.
Nem irtam hogy mindenkit csalással szereztek, hanem annyit hogy Pogba ügynöke szepen beleillene abba a vonulatba, amit képviselnek mostanában a Barca döntéshozói illetve játékosok képviselői.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 27., szerda 19:15
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 27., szerda 19:14
DinhoL írta:Nero a múltkor még Iniesta nálad alap kezdő volt, nem értem..Ütköző játékosnak ott van Masch és Busi is tud rombolni ha kell. Nem ilyen típusú játékos kell hanem kreatív támadó szellemű aki tud ritmust váltani ha kell! A gyorsaság a középpályánkot jelenleg csak Messi miatt van meg, Rakéta még mindig adós a sevillai játékával.. Egyre több dolog arra utal, hogy Gündogan "zsebben".
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 27., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 27., szerda 19:08
Nero írta:Szerintem meg Gündogan a 160 centijével nem tényező ilyen szempontból, de túl sok Dortmund meccset nem láttam, szóval lehet hogy tényleg hülyeséget írtam. Coutinhot azért írtam, hogy ha mindneképpen valami Iniestához hasonló ügyes kis játékost akarunk, akkor ő jöhet szóba.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. május 27., szerda 19:08
Mi van? A török 180 centi... Ellenben Coutinho tényleg aprócska, 170.Nero írta:Szerintem meg Gündogan a 160 centijével nem tényező ilyen szempontból, de túl sok Dortmund meccset nem láttam, szóval lehet hogy tényleg hülyeséget írtam. Coutinhot azért írtam, hogy ha mindneképpen valami Iniestához hasonló ügyes kis játékost akarunk, akkor ő jöhet szóba.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 27., szerda 19:07
Attól még, hogy alacsony, lehet harcias. Lásd Verratti is például. Gündogan pont olyan profil, mint amit Lucho a középpályásainkkal játszat. Ha meg Dortmund meccseket se néztél, honnan tudod, hogy semmi extra?Nero írta:Szerintem meg Gündogan a 160 centijével nem tényező ilyen szempontból, de túl sok Dortmund meccset nem láttam, szóval lehet hogy tényleg hülyeséget írtam. Coutinhot azért írtam, hogy ha mindneképpen valami Iniestához hasonló ügyes kis játékost akarunk, akkor ő jöhet szóba.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 19:06
Akkor nagyon releváns és megalapozott a véleményed.Nero írta:Szerintem meg Gündogan a 160 centijével nem tényező ilyen szempontból, de túl sok Dortmund meccset nem láttam, szóval lehet hogy tényleg hülyeséget írtam. Coutinhot azért írtam, hogy ha mindneképpen valami Iniestához hasonló ügyes kis játékost akarunk, akkor ő jöhet szóba.
Kibannoltatlak ha beraksz egy olyat.Drake írta: Egyrészt szeretnék egy Gündogan 6 mezt,másrészt már unom a Henrys avámat és egy Barca címer előtt pózoló Gündis avánál elképzelni sem tudok jobbat.
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 27., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 27., szerda 18:58
Német. :Đcsababarca írta:
Azt ugye tudod,hogy leírtad a török erősségeit?
Ez a full sérülékeny is...egy sérülése volt,az nem jött rendbe nála...a full sérülékeny az Diabi,akinek nincs ép testrésze.
coutinhot meg ha valakihez hasonlítani kell a kp-ról,akkor Iniestahoz lehet, akinek szerinte nincs helye a csapatban már. Akkor Coutinhonak meg van? Ugyanaz a tipus.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 27., szerda 18:53
Nero írta: Én vagyok az egyetlen Barcás aki nincs rá izgulva erre a gyerekre? Volt egy, másfél éve a Dortmunda amikor tényleg nagy formába nyomta de a sérülése óta semmi extra. Ráadásul full sérülékeny. Amúgy ügyes focista meg minden, de az Enrique-féle Barcába már inkább "melósok" kellenek, akik tudnak rombolni és megnyerik a párharcaikat. Nem véletlenül lóg ki ennyire az öreg Andrés. Nagy kedvencem de ebből a csapatba neki túl sok helye már nincs.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 27., szerda 18:47
Én vagyok az egyetlen Barcás aki nincs rá izgulva erre a gyerekre? Volt egy, másfél éve a Dortmunda amikor tényleg nagy formába nyomta de a sérülése óta semmi extra. Ráadásul full sérülékeny. Amúgy ügyes focista meg minden, de az Enrique-féle Barcába már inkább "melósok" kellenek, akik tudnak rombolni és megnyerik a párharcaikat. Nem véletlenül lóg ki ennyire az öreg Andrés. Nagy kedvencem de ebből a csapatba neki túl sok helye már nincs.palesz77 írta:Ziro4vr, ezt most láttam, nem tudtam kihagyni.. :Đ ( h3x0r, nem kell Isco-Real-os képet linkelni válaszul..)
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 27., szerda 17:45
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 27., szerda 14:12
Hát ezt most nagyon félreértetted. Én Pogba stílusát jellemeztem, amit szerintem mindenki lát, aki néz focit. Egy szóval nem írtam, hogy az ilyennek a Real-ban a helye, de mivel ez a két klub verseng érte, logikus, hogy azon drukkolok, ne hozzánk kerüljön, ne mi szívjunk vele, hanem a legnagyobb riválisunk. Már bocsánat, hogy nem a "saját csapatomnak" akarom a xart.Realista24 írta:Szép lenézőre sikerült az utolsó bekezdésed, mintha valami úriemberek klubja lennétek, foltok nélkül, ahol nincsenek cirkuszi majmok, nálunk meg csak erre van szükség...
Aztán ha megnézed a két csapat játékosainak a közösségi profiljait (most és pár évre visszamenőleg), akkor megtapasztalhatod, hogy ki az aki arcoskodik meg degenerált idiótaként viselkedik és mit csinál a másik. Mert te itt most nem elsődlegesen a sportteljesítményre tértél ki, hanem a pályán kívüli viselkedésre.
Na meg ha jobban megnézzük Pogba ügynökét, akkor tökéletesen illik a "több, mint egy klub" felfogásba, ugyanis az adócsalók, lefizethető, nagypofájú hazudozók általában titeket választanak.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 27., szerda 13:01
Nyilván. Csak érzékeltetni akartam,hogy szerintem milyen lehetőség van a kezében immár sokadszorra Pereznek.dannen írta:tripla MINIMÁLIS elvárás? az komoly. ilyen keret nem nagyon lesz a világon.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem