BBarni írta:
Elképesztő, hogy az elmúlt 10-15 év vidéki csapatok orrba-szájba nyomása után még köpködnek a pesti csapatok támogatására!Főleg egy ETO drukker na ez a legjobb!

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 27., szerda 19:36
BBarni írta:
Elképesztő, hogy az elmúlt 10-15 év vidéki csapatok orrba-szájba nyomása után még köpködnek a pesti csapatok támogatására!Főleg egy ETO drukker na ez a legjobb!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 27., szerda 19:28
Ki mondta, hogy nincs?barni és te is jöttök ezzel az idióta "helyi önkormányzat" dumátokkal..
merthogy az nektek nincs ugye? ne akassz hasba
Például?az állami csilliárdos kis támogatásotokon kívül (mert ugye az van)
A szövegértés látom nem megy, írtam, hogy kettő állami szponzorunk volt most már csak egy!Groupama mint odarendelt szponzor?nem állami szponzoroknak minősített szponzorok odarendelve - groupama, főtaxi, főgáz, telecom, fővárosi csatornázási művek (ez a legnagyobb vicc bazz...)
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 27., szerda 19:17
Nekem volt rálátásom a pénzek elosztására, nagyon közeli ismerősöm dolgozott nálunk a győri klubnál. Hidd el, tudom hogy a magyar foci jövedelmezően egyszerűen nem tartható fel, és jogosnak tartom azt is, hogy nálunk például borult minden. Az nem jogos, hogy sok klubot lezavarnak nb3ba, nincs szándék a fenntartásukra, mert nem kötődnek érdekek hozzá, van pár, aki meg a világ összes pénzét elköltheti, úgyis pótolják állami forrásból. Egyébként nem erre akartam kilyukadni, jelenleg mint írtam, azzal van a legnagyobb problémám hogy ez gerinctelen megoldása volt a 12 csapatos nb1nek. Ja meg hogy az egyértelmű dolgoknak ne menjünk már neki, nem kell a többi klub szurkolóját hülyének nézni. Nincs jobb példa az állami befolyásra mint ahogy most borul a bili a vidinél...torjack írta:
Ki tudja...én pl. nem tudom, hogy a Fradi szakosztályai mennyiből gazdálkodnak. Mennyi a jegybevétel, televíziós közvetítési díjak, reklámbevétel, sikerek utáni lóvé...de többet szerintem Te sem tudsz, meg Prométheusz sem. De legyen úgy, az adóforintjainkból van finanszírozva a Fradi. Mindenki úgy boldogul ahogy tud. Ki adóforintokból, ki fiktív kötvénykibocsátásból. A helyi önkormányzatok támogatási pénzei meg gondolom az égből hullanak.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 27., szerda 19:12
nem tudhatom. persze.torjack írta:Ki tudja...én pl. nem tudom, hogy a Fradi szakosztályai mennyiből gazdálkodnak. Mennyi a jegybevétel, televíziós közvetítési díjak, reklámbevétel, sikerek utáni lóvé...de többet szerintem Te sem tudsz, meg Prométheusz sem. De legyen úgy, az adóforintjainkból van finanszírozva a Fradi. Mindenki úgy boldogul ahogy tud. Ki adóforintokból, ki fiktív kötvénykibocsátásból. A helyi önkormányzatok támogatási pénzei meg gondolom az égből hullanak.Vagy ti miből? Azt hiszed a reklámpénzekből pénzelhető az összes szakosztályotok? Meg a fizetések? Meg a nonstop igazolás? Értem én hogy nálatok óriási marketingszakemberek dolgoznak, meg mindenki zseni, de azért ne komolytalankodjunk már...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 27., szerda 19:10
barni és te is jöttök ezzel az idióta "helyi önkormányzat" dumátokkal..torjack írta:Ki tudja...én pl. nem tudom, hogy a Fradi szakosztályai mennyiből gazdálkodnak. Mennyi a jegybevétel, televíziós közvetítési díjak, reklámbevétel, sikerek utáni lóvé...de többet szerintem Te sem tudsz, meg Prométheusz sem. De legyen úgy, az adóforintjainkból van finanszírozva a Fradi. Mindenki úgy boldogul ahogy tud. Ki adóforintokból, ki fiktív kötvénykibocsátásból. A helyi önkormányzatok támogatási pénzei meg gondolom az égből hullanak.Vagy ti miből? Azt hiszed a reklámpénzekből pénzelhető az összes szakosztályotok? Meg a fizetések? Meg a nonstop igazolás? Értem én hogy nálatok óriási marketingszakemberek dolgoznak, meg mindenki zseni, de azért ne komolytalankodjunk már...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 27., szerda 18:52
Ki tudja...én pl. nem tudom, hogy a Fradi szakosztályai mennyiből gazdálkodnak. Mennyi a jegybevétel, televíziós közvetítési díjak, reklámbevétel, sikerek utáni lóvé...de többet szerintem Te sem tudsz, meg Prométheusz sem. De legyen úgy, az adóforintjainkból van finanszírozva a Fradi. Mindenki úgy boldogul ahogy tud. Ki adóforintokból, ki fiktív kötvénykibocsátásból. A helyi önkormányzatok támogatási pénzei meg gondolom az égből hullanak.Vagy ti miből? Azt hiszed a reklámpénzekből pénzelhető az összes szakosztályotok? Meg a fizetések? Meg a nonstop igazolás? Értem én hogy nálatok óriási marketingszakemberek dolgoznak, meg mindenki zseni, de azért ne komolytalankodjunk már...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 27., szerda 18:32
Raul7 írta: Vagy ti miből? Azt hiszed a reklámpénzekből pénzelhető az összes szakosztályotok?
BBarni írta:szponzorok pénzéből(Groupama,T),a Luss pénzből(nem kevés),stadionnév(évente százmilliós nagyságrendű összeg),a saját termékek értékesítéséből(az FTC milliós nagyságrendben gyártat italt a HELL ENERGY Magyarország Kft.-vel, ami akár több mint százmillió forintos bevétellel kecsegtethet éves szinten stb ),eladott játékosok árából(Besic),jegyárak/skybox(egy Skybox éves díja 17 és 22 millió között van ebből nekünk 34 db van, aminek nagyrésze elkelt, a Fradi-Újpest meccs 70 millió forintos jegybevételt hozott),a stadionban rendezett rendezvények és még sorolhatnám!
Persze egyszerűbb a brutális mennyiségű(2, ha jól tudom már csak 1) állami szponzorokra meg a nem létező hatalmas támogatásokra fogni a dolgot, mint utánanézni!
Egyáltalán nem kapunk nagyságrendekkel nagyobb támogatást mint bárki, azt meg már lentebb kifejtettem, hogy minket egyébként miért lenne érdemes támogatni!
Ettől függetlenül nekünk is mindenki a pofánkba röhögött, amikor jogtalanul kizártak minket. Ezek után nem fogok könnyeket ejteni, akármilyen szimpatikus egy-két csapat, vagy éppen szurkolótábor."Hol nevelkedett a mindenki által most imádott (de évekkel ezelőtt szinte nem is ismert) szövetségi kapitány Dárdai Pál? PÉCS!!! Hol nevelkedett a az ide szezon legjobb játékosa Gera Zoltán? PÉCS!!! Hol nevelkedett az idény legjobb kapusa Dibusz Dénes? PÉCS!!! Hol játszik az idény legjobb 21 éven aluli játékosa Márkvárt? PÉCS!!!
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 27., szerda 17:52
A Dózsa nevetséges volt, a tiétek nem, mert pár pénzelt bíró azt mondta. Ez a nevetséges.BBarni írta:Ja persze gondolom szimpátia alapján szórták ki őket...![]()
![]()
Az lényegtelen, hogy Pápán volt, hogy hónapok óta nem volt fizetés,Pécsen miután Matyi lelécel(t) semmi pénz nincs,Kecskeméten pedig már volt, hogy sztrájkoltak is a játékosok a fizetések elmaradása miatt!A Dózsáról lehet beszélni,mert az nevetséges volt, de a Fradi ügyét a legnagyobb ostobaság idevenni!
Ezt nem tudtam,köszi!Nem véletlen ez sem, a Nyíregyházi dolgon kívül nem nagyon lehet belekötni a mostani létszámcsökkentésbe(ha lesz)!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 27., szerda 17:28
Jogerős: törvénytelenül zárták ki a Fradit az NB I-ből
Mint ismert, 2006. december 7-én jogerős ítélet született a Fővárosi Ítélőtábla előtt a 2006/07-es évi bajnoksággal kapcsolatos licenc-ügyben hozott határozatok megtámadása tárgyában. Az akkori döntés értelmében jogellenesek voltak azok a lépések, amelyekkel a korábban a licencet megkapó Ferencváros ügyét újratárgyalták. Az ítélet szerint jogellenes volt az MLSZ általi hatályon kívül helyezés, továbbá az új eljárás kezdeményezése is. A bírósági döntés ellen az MLSZ nyújtott be felülvizsgálati kérelmet, amelyet ezúttal a Legfelsőbb Bíróság bírált el. - Az FTC vezetése a keddi napon vette kézhez a Legfelsőbb Bíróság ítéletét, amelyben a Fővárosi Ítélőtábla korábbi határozatát hatályában fenntartotta. Ezen ítélet ellen további felülvizsgálatnak helye nincs, így elmondható, hogy a tavaly szeptemberben kezdődött eljárás véglegesen az FTC győzelmével bejeződött - mondta dr. Petró László, az FTC jogi képviselője
Ezt nem tudtam,köszi!Nem véletlen ez sem, a Nyíregyházi dolgon kívül nem nagyon lehet belekötni a mostani létszámcsökkentésbe(ha lesz)!Eddig valoban 18 csapatos volt a roman liga, de a kovetkezo szezontol itt is atallnak a 14 csapatos rajatszasos rendszerre. A kulonbseg annyi, hogy mar tavaly ilyenkor eldontottek, hogy a 14/15-os szezonban 6 csapat fog kiesni es 2 jut fel a masodosztalybol es nem az utolso hetekben sakkoznak, hogy akkor mi legyen. Az indok hasonlo, tul sok csapat, sok a szar meccs, a nezok csak a nagyobb meccsekre mennek ki, stb. Gondolom nem veletlen, hogy a gyengebb ligak kozul egyre tobben allnak at erre a rendszerre.
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 27., szerda 17:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 27., szerda 16:49
Eddig valoban 18 csapatos volt a roman liga, de a kovetkezo szezontol itt is atallnak a 14 csapatos rajatszasos rendszerre. A kulonbseg annyi, hogy mar tavaly ilyenkor eldontottek, hogy a 14/15-os szezonban 6 csapat fog kiesni es 2 jut fel a masodosztalybol es nem az utolso hetekben sakkoznak, hogy akkor mi legyen. Az indok hasonlo, tul sok csapat, sok a szar meccs, a nezok csak a nagyobb meccsekre mennek ki, stb. Gondolom nem veletlen, hogy a gyengebb ligak kozul egyre tobben allnak at erre a rendszerre.BBarni írta:Román:18(ha jól tudom finoman szólva sem túl jó a csapatok gazdasági helyzete)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 27., szerda 16:42
Amennyiben a másodfokú döntést követően az OTP Bank Liga két kieső csapata mellett páros számú klub nem indulhat licenc hiányában az NB I-ben, akkor a létszámcsökkenésre - a létszám feltöltése nélkül - már a következő idényben sor kerül.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 27., szerda 16:28
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 27., szerda 16:08
én is ezt mondom már évek óta mindenkinek. a ligának nagyon jót tenne, a közvetítési díjak is megemelkedhetnének, a liga is kiélezettebb lenne.torjack írta:Ha 12 csapat, akkor korrektebb lenne-pályaválasztás szempontjából mindenképp-ha 2 kör után után alsó-és felsőházi rájátszás lenne oda-vissza alapon. 2x11 meccses alapszakasz után 2x5 meccs rájátszás, össz-vissz 32 mérkőzés.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 27., szerda 16:04
Vagy12 csapatnál a 3 kört hogy gondolják? Minden párosításnál kisorsolják, hogy a 3. körben ki játszat otthon, vagy hogy?
Ha 12 csapat, akkor korrektebb lenne-pályaválasztás szempontjából mindenképp-ha 2 kör után után alsó-és felsőházi rájátszás lenne oda-vissza alapon. 2x11 meccses alapszakasz után 2x5 meccs rájátszás, össz-vissz 32 mérkőzés.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 27., szerda 16:02
Sztem is ez lenne az optimális.torjack írta:12 csapatnál a 3 kört hogy gondolják? Minden párosításnál kisorsolják, hogy a 3. körben ki játszat otthon, vagy hogy?
Ha 12 csapat, akkor korrektebb lenne-pályaválasztás szempontjából mindenképp-ha 2 kör után után alsó-és felsőházi rájátszás lenne oda-vissza alapon. 2x11 meccses alapszakasz után 2x5 meccs rájátszás, össz-vissz 32 mérkőzés.
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 27., szerda 15:55
BBarni írta:Nem, erre a szponzorok pénzéből(Groupama,T),a Luss pénzből(nem kevés),stadionnév(évente százmilliós nagyságrendű összeg),a saját termékek értékesítéséből(az FTC milliós nagyságrendben gyártat italt a HELL ENERGY Magyarország Kft.-vel, ami akár több mint százmillió forintos bevétellel kecsegtethet éves szinten stb ),eladott játékosok árából(Besic),jegyárak/skybox(egy Skybox éves díja 17 és 22 millió között van ebből nekünk 34 db van, aminek nagyrésze elkelt, a Fradi-Újpest meccs 70 millió forintos jegybevételt hozott),a stadionban rendezett rendezvények és még sorolhatnám!Gondolom az 5 Ft-os jegyekből jött össze a 700.000 euró Ramirezre. Gondolom Lamah,Gera,Dibusz,Varga,Hajnal,Lauth 200.000 Ft-ot keresnek. Az egész ország tudja, hogy az állam csöcsén lógtok ti is, mint még jó pár csapat...
Persze egyszerűbb a brutális mennyiségű(2, ha jól tudom már csak 1) állami szponzorokra meg a nem létező hatalmas támogatásokra fogni a dolgot, mint utánanézni!
Egyáltalán nem kapunk nagyságrendekkel nagyobb támogatást mint bárki, azt meg már lentebb kifejtettem, hogy minket egyébként miért lenne érdemes támogatni!
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 27., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 27., szerda 15:40
Tehát csak dől a lé a fradihoz, ezzel le is írtad.
Erre reagáltam!Az egész ország tudja, hogy az állam csöcsén lógtok ti is, mint még jó pár csapat...
Szerintem van pozitív és negatív oldala is!Ha 12 csapat lesz akkor a TV-s és egyéb pénzeket csak 12 felé kell elosztani, nem 16 felé, tehát a pénzek szétoszlása miatt már nagyobb az esély, hogy jobban fejlődjenek csapatok!Másrészt amit leírtam minek olyan csapat ahol hónapok óta nincs fizetés?Teljesen felesleges!Az új szabályoknak köszönhetően, pont, hogy több lehetőség lesz a fiataloknak, mert különben nem kapnak a pénzből, és itthon 2-3 csapaton kívül szinte mindenki rászorul!BBarni úgy látom kedvedre való a döntés. Írd már le nekem, hogy mitől lesz jobb a magyar foci, ha 12 csapat lenne? Kevesebb lehetőség a fiataloknak, hétről-hétre ugyanazok a csapatok meccsei. A Clásicók is akkor izgalmasabbak, ha ritkán vannak, mikor sok volt egy évben már mindenkinek a könyökén jött ki. Biztosan csökkeni fog a nézőszám és a meccsek se lesznek színvonalasabbak. Azon kívül szeretnék ellenérveket, hogy a fideszes csapatokra több TAO pénz jut. Kösz!
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 27., szerda 13:31
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem