nmate írta:Szia!
Akkor ne olvasd a fórumot.
Minden jót.

Ismételni könnyű a hozzászólásokat, ugyebár.
Érvelj már amellett, hogy miért tenné tönkre a csapatot maga a felállás? Kiváncsi vagyok

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. május 27., szerda 16:13
nmate írta:Szia!
Akkor ne olvasd a fórumot.
Minden jót.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 27., szerda 16:06
valahogy így viselkedik egy korrekt szöv kap. löwHosszú nyaralás vár Toni Kroosra, a La Ligában szereplő Real Madrid labdarúgójának középpályására. A 25 esztendős játékost Joachim Löw szövetségi kapitány nem hívta be a német válogatottba – így Kroos összesen 49 napot pihenhet.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 27., szerda 16:05
Ha makacsul ragaszkodik majd a beidegződéseihez, akkor fölöslege is betennie a lábát Madridba; mert ez egy teljesen más kávéház, mint a korábbi állomásai (mind elvárás, mind minőség tekintetében). Illetve ehhez annyit még hozzátennék, hogy nem hiába zeng a sajtó szakértői része attól, hogy ez a teljes koncepció nélküliség a legfőbb oka a kevésbé eredményességünknek és hogy ezzel is csak a Barca malmára hajtjuk a vizet; itt van, adott egy egészen kiváló alakulat, csak épp előnyt vagyunk képtelenek kovácsolni belőle (sajnos az évek alatt már sokadszor).Bármennyire is adná magát, az a baj sosem lesz 433. Benítez régi vágású edző, 15 éve 4231-et nyom nem most fog megújulni. Pedig ebben a mai Cé, Benzema és Modric/Kroos is szenvedne. Semmi baj nem lenne a taktikával, csak a keretünk nem alkalmas rá.
Egyetértek. Meg még sok minden más is egyedi, elég pengeélen táncolt mindig is a rendszerünk.Nem az a fontos, hogy milyen játékrendszerben játszunk, hanem, az hogy milyen filozófiában, koncepcióban.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Már hogy ne lenne fontos. Ebben a csapatban borul minden, itt nem a középső támadó a gólfelelős.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 27., szerda 16:04
Szia!Berti írta:Hagyjátok már ezt a dolgot, hogy ő a 4231et nyomatja, még akkor is ha teljesen döcög a rendszer. Valahogy szerintem többet ért a focihoz, mint innen akárki. Ha valamivel mégis besűl, kétlem hogy az a nyamvadt felállás lesz.(Mondom ezt úgy, hogy rohadtul nem támogatom Benitezt, de már kezd idegesítő lenni, hogy minden második hsz minden második topicban ez..)
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. május 27., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 27., szerda 15:54
Már hogy ne lenne fontos. Ebben a csapatban borul minden, itt nem a középső támadó a gólfelelős.gólvonal írta:Nem az a fontos, hogy milyen játékrendszerben játszunk, hanem, az hogy milyen filozófiában, koncepcióban.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. május 27., szerda 15:37
Nem az a fontos, hogy milyen játékrendszerben játszunk, hanem, az hogy milyen filozófiában, koncepcióban. Nekem eddig tetszett a filozófiája - spanyolos, de gondolom nem engedheti meg magának, hogy mást játszon. Engem inkább a módszerei aggasztanak, vagyis inkább az, hogy nem ismerem. Valszeg folytatni fogja, amit Carletto elkezdett, remélem sikerül kijavítani a hibákat, amit Carlo csinált.nmate írta:Bármennyire is adná magát, az a baj sosem lesz 433. Benítez régi vágású edző, 15 éve 4231-et nyom nem most fog megújulni. Pedig ebben a mai Cé, Benzema és Modric/Kroos is szenvedne. Semmi baj nem lenne a taktikával, csak a keretünk nem alkalmas rá. Viszont Illarra illene bele, szerintem meg fogjuk tartani így.
Szerintem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 27., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: sander » 2015. május 27., szerda 15:09
Szerintem inkább mindenki annak tudatában szavazott hogy az akkori csapatba azzal az edzői elképzelésbe melyik játékos illene jobban. Ez szerintem Verratti volt. Az viszont szerintem már biztos hogy a vezetőségnél ott egy kis cetli hogy kiket szeretnének eladni és igazolni. Azért viszont arra kiváncsi leszek hogy Benitez hogyan fogja játszani a csapatot mert eddig mindig 4-2-3-1 ben játszatta a csapatait. Ha most érkezik Verratti vagy Pogba akkor ezt fel kell adnia mert akkor a keret legalkalmasabb alakzata a 4-3-3. Oké tudom hogy ezekre a számokra nem kell sokat adni mert egy játékos feladata nagyban befolyásolhatja a rajzot de egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ha mondjuk leigazoljuk Pogba-t akkor kirakjuk Kroost vagy Modricot a kezdőből. Ráadásul a 4-2-3-1-be illene lennie egy jó labdaszerzőnek is.VanillaSky írta:Egyébként érdekes, hogy volt egy szavazás - még Ancelotti távozása előtt - A Pogba-Verratti kettősről. Megnyeri az olasz, nekünk ő kell meg hasonlók. Most, hogy elment Carlo, a széljárás irányt váltott és a presztízsmeccset Pogbáért nem szabad elveszíteni a katalánokkal szemben. Mi változott?Anecelotti nélkül nem lehet leigazolni Verrattit, átalakult a keretünk vagy az elmúlt két hétben az egyik játéktudása esett a másiké emelkedett?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 27., szerda 14:54
Az angol média nyomja most ezt bőszen...de én simán kinézem ezt a húzást a Perez-Benitez kettősből...ziro4vr írta:Nyugi már, nem lesz szó ilyenről.Valami forrást betolhattál volna azért a szenzációhajhász sor mellé.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 27., szerda 14:51
Ha ezt nem is kell benyalni; az szerintem nem kérdés, hogy a walesi marad és abban is biztosak lehetünk, hogy Perez nem akar vele felsülni, így elég kézenfekvőnek tűnik ez az opció; plusz egyelőre Cristiano helyzete is lóg a levegőben, véleményem szerint nem elképzelhetetlen, hogy távozik, amennyiben nem nyeri el a tetszését a klubvezetés jövőbeli tervei.a forrás a daily telegraph, aki meg elhiszi az a bohóc.
Nagyrészt teljesen egyetértek. A 2 opció közül véleményem szerint Carlo inkább Verratti mellett tette le a voksát, de ez a tétel úgymond elvesztette a relevanciáját az olasz távozásával. Ami pedig Pogbát illeti, nos a Barca is elégé megtorpant a hírek szerint, mert a srác az ügynöke révén a keret második legjobban fizetett tagja szeretne lenni Messi mögött, amit a Barca teljes mértékben kizár.Szerintem Ancelotti távozásával Veratti lehetőségének annyi lett. Csak azt tudtam volna elképzelni, hogy ő elhozza, más edző szerintem nem rángatja el. Pláne hogy alapból se nagyon hittem abban, hogy Verratti elmegy a PSG-től. Azt is kizárólag csak abban az esetben, ha Pogba menne a franciákhoz. Szerintem ez a dolog eldőlt. Igazából jelen állás szerint egyik sem fog itt kikötni.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 27., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 27., szerda 14:40
Szerintem Ancelotti távozásával Veratti lehetőségének annyi lett. Csak azt tudtam volna elképzelni, hogy ő elhozza, más edző szerintem nem rángatja el. Pláne hogy alapból se nagyon hittem abban, hogy Verratti elmegy a PSG-től. Azt is kizárólag csak abban az esetben, ha Pogba menne a franciákhoz. Szerintem ez a dolog eldőlt. Igazából jelen állás szerintent egyik sem fog itt kikötni.Mi változott?Anecelotti nélkül nem lehet leigazolni Verrattit, átalakult a keretünk vagy az elmúlt két hétben az egyik játéktudása esett a másiké emelkedett?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 27., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 27., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 27., szerda 14:35
Angol pletyka laptól (Daily Mirror) származik ez az elképzelés --> Bale át a balszélre, Cristiano pedig fel a 9-es, befejező pozícióba.Ugye csak vicceltél és még csak hír sincs ilyen...Nem vagyok egy puhány,de ha ez megtörténne,tényleg sírva telefon falhoz vág,Tv földhöz és ennyi volt,szerzetesi életmód.
HozzászólásSzerző: Champions20 » 2015. május 27., szerda 14:33
Háh!hunmadridista írta:Állítólag Perez és Benitez megállapodtak, hogy Bale köré fog épülni a csapat...ha ez Cé-nek nem tetszik, akkor készek megválni tőle...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 27., szerda 14:29
Akkor a kövi szezonban nem kell sok meccset néznem lehányok laptopot, tv-t, mindent.Állítólag Perez és Benitez megállapodtak, hogy Bale köré fog épülni a csapat...ha ez Cé-nek nem tetszik, akkor készek megválni tőle...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 27., szerda 14:27
Én ebben sem lennék még biztos, abc.es szerint (fogalmam sincs, mennyire számít megbízható forrásnak, talán R24 jobban tudja) az olasz szívesen csatlakozna hozzátok, és kérni fogja a PSG-t, hogy engedélyezzék a transzfert. Lesznek még itt váratlan fordulatok.tubatibi írta:ha már Verratti távolodni látszik.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem