Akkor indulok is Madridba szétrúgni pár segget .hunmadridista írta:Állítólag Perez és Benitez megállapodtak, hogy Bale köré fog épülni a csapat...ha ez Cé-nek nem tetszik, akkor készek megválni tőle...

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 27., szerda 14:27
Akkor indulok is Madridba szétrúgni pár segget .hunmadridista írta:Állítólag Perez és Benitez megállapodtak, hogy Bale köré fog épülni a csapat...ha ez Cé-nek nem tetszik, akkor készek megválni tőle...
HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 27., szerda 14:26
Ugye csak vicceltél és még csak hír sincs ilyen...Nem vagyok egy puhány,de ha ez megtörténne,tényleg sírva telefon falhoz vág,Tv földhöz és ennyi volt,szerzetesi életmód.hunmadridista írta:Állítólag Perez és Benitez megállapodtak, hogy Bale köré fog épülni a csapat...ha ez Cé-nek nem tetszik, akkor készek megválni tőle...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 14:26
Köszöntelek a média világában. Én már azokat a híreket várom, hogy Gerrard jön kölcsönbe fél évre, jön Reina, Higuain és Morata vissza 30-ért.BBeno írta:rosszabbnál rosszabb hírek érkeznek. olyan nincs hogy jó hírek jöjjenek?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 27., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 27., szerda 14:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 14:22
Menj már innen.hunmadridista írta:Állítólag Perez és Benitez megállapodtak, hogy Bale köré fog épülni a csapat...ha ez Cé-nek nem tetszik, akkor készek megválni tőle...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 27., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 27., szerda 14:20
Gratulálok, szerintem hanyagold ezt a "büdösék" szöveget, mert nem leszel itt túl hosszú életű.fenomeno22 írta:Nagyon nem kellene elvesziteni a Pogbaért folyó harcot.A presztizsen túl,hatalmas tehetség igaz még egy kicsit helyenként nyegle,de szerintem meghatározó lesz a következő évtizedben.Nagyon jól jönne nekünk,de még inkább hiányzik büdösék középpályájáról,mert szerintem ha mindenki egeszséges a pálya középső részén erőssebbek vagyunk,mint azt az őszi meccs is bizonyította.Nagyon nem kellene oda engedni,meg tudja huzni a varatlant,hatapmas a munkabirása a genetikájából adódóan is,és tudna komolyodni szerintem,mint Neymar is büdöséknél.Szerintem ez lesz az a kérdés,ami meghatározza a következő éveket,nem az hogy ki lesz az edző.Most mutasd meg Perez mekkora!!!!!!!!!
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 27., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 27., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 14:16
Fejjel lefelé kell nézni.dannen írta: marcelo meg cé jobb oldalon lenne? vagy felcserélted az oldalakat![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 27., szerda 14:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 27., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 27., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 27., szerda 13:29
BBeno írta:Reus is olyan igazolas lenne hogy tobb pooszton bevetheto. Persze nem kell nehogy minosegi padunk legyen. Sokkal!izgibb ha egy lucas silva szall be a meccsbe.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 27., szerda 13:01
Rafa Benítezzel közel az egyezség, ám érkezéséhez feltételt szab a spanyol szakember: a saját edzői stábjával akar dolgozni, a fiókcsapat ügyeibe beleszólást szeretne illetve azt, hogy az átigazolásokban az ő szava legyen a döntő.
A Real Madrid idén biztosan nem fog élni elővásárlási jogával Reus esetében. A vezetőség úgy véli, hogy a csapat jelenlegi szélsői kellően hatékonyak (Cristiano - Bale - James) és Reus érkezése ellentétes hatást váltana ki, mint amire egyébként számítani lehetne
Egy az egyben adom. Már csak azért sem értem a vezetőség ezen félelmét, mert jövőre biztos vagyok benne, hogy valamelyik kezdő "nagyágyú" távozik a támadósorból...Reus is olyan igazolas lenne hogy tobb pooszton bevetheto. Persze nem kell nehogy minosegi padunk legyen. Sokkal!izgibb ha egy lucas silva szall be a meccsbe.
Hát sajnos már olvasni olyan véleményeket is, hogy könnyen De Gea lehet a legnagyobb név, akit idén igazolunk... Verratti Carlo menesztése után szerintem felejtős, Reus helyett meg véleményem szerint marad Jesé (mint az új Callejón), aztán csá.Egyre távolabbinak tűnik a De Gea-Verratti-Reus "álompakkom"
Azért az nem kis presztízs veszteség lenne, ha Neymar után őt is elbukná a Madrid; úgy hogy a Barca idén nem is igazolhat...Pogbának évi 18 millió eurós fizetést kínál a Real Madrid, 5 évre, azonban a Barça vezetősége sem hajlandó lemondani a franciáról; a sportigazgatójuk tegnap óta Torinóban tárgyal a megszerzéséről. Ez egy újabb Neymar-ügynek néz ki.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 27., szerda 12:09
Rakitic - Kroos párosnál szerintem Ti jártatok jobban. Nem annyira hasonló a szitu de ha jól emlékszem Rakétát a Madrid is igazolni akarta.kelemen.istvan írta:Egyre távolabbinak tűnik a De Gea-Verratti-Reus "álompakkom"A Real Madrid idén biztosan nem fog élni elővásárlási jogával Reus esetében. A vezetőség úgy véli, hogy a csapat jelenlegi szélsői kellően hatékonyak (Cristiano - Bale - James) és Reus érkezése ellentétes hatást váltana ki, mint amire egyébként számítani lehetne.![]()
Tartok tőle, hogy megint a real húzza a rövdiebbet, ahogy a Beckham-Ronaldinho; Neymar-Bale üzletekkel.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 27., szerda 12:05
Egyre távolabbinak tűnik a De Gea-Verratti-Reus "álompakkom"A Real Madrid idén biztosan nem fog élni elővásárlási jogával Reus esetében. A vezetőség úgy véli, hogy a csapat jelenlegi szélsői kellően hatékonyak (Cristiano - Bale - James) és Reus érkezése ellentétes hatást váltana ki, mint amire egyébként számítani lehetne.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 27., szerda 11:38
a nagy faszt.márpedig james és isco is megérdemli szerintem az idei teljesítménye alapján hogy a kezdőbe számoljunk velük, bale viszont nem.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem