Realista24 írta:Linkek Carlo papához:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 034894.htm
http://www.as.com/video-directo/presentacion-ancelotti

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 26., szerda 12:57
Realista24 írta:Linkek Carlo papához:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 034894.htm
http://www.as.com/video-directo/presentacion-ancelotti
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 12:40
Csak egy apró kiegészítés; Canales és Pedro León sem az ő kérései, ötletei voltak, hanem Valdanoé, a többit egyébként adom!A naaagy Mourinho kívánsága volt mind, kivétel Varane, akit Zidane "erőszakolt ki", és a portugál p_nisz csak rábólintott.
+ 1Callejon gyerekért 10 misi? parádé, személyesen megyek madridba és csomagolok össze neki.....
Egyelőre csak a The Times szerint, kiderül; mindenesetre azért van még hova fejlődnie a tagnak!Közben megint felröppent a hír,hogy Ancelotti Paulinhot szeretné a középpályára...
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 26., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 26., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. június 26., szerda 12:29
A naaagy Mourinho kívánsága volt mind, kivétel Varane, akit Zidane "erőszakolt ki", és a portugál p_nisz csak rábólintott.niden6 írta:Azért elég jól igazoltunk a Mou éra alatt... Canales, Leon, Sahin, Coentrao. (Altintop, Callejon, Khedira, di Maria, Carvalho)
vs. Özil, Varane, Modric.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 12:29
Én mintha azt hallottam volna hogy leigazolta a spurs...Közben megint felröppent a hír,hogy Ancelotti Paulinhot szeretné a középpályára...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 26., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 26., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 26., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. június 26., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 12:20
Én nem, de nem bírja el a csapat. Ő már a múlt, fejlődésképtelen egy Madrid számára.De gyanús, hogy ti félreértettétek milyen szerepkört szánok neki
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 26., szerda 12:19
De Jesé és Morata biztosan az első csapat tagja lesz. Akkor meg minek Callejon? Hogy Jeséék még többet üljenek a padon? Egyébként Ancelottinál szerintem nem fognak 15-20 meccset végigülni a padon, minimum csereként fognak kapni perceket.nmate írta:Nem azért kell ő már, hogy fejlődjön. Szerintetek Jesének vagy Moratanak jót tesz, ha leül 15-20 meccset egymás után a padon? Mert erre tökéletes lenne Callejon. Kussban végzi a munkáját, sajátnevelés, ha pályára lép hajt. Több nem kell.
De gyanús, hogy ti félreértettétek milyen szerepkört szánok neki
Nacho egész jó statokat hozott, amikor játszott. Nem kell ide Coentrao.ericco írta:Callejónt simán, viszont Coentraoval várnék. Bírom Marcelot, de nem bíznék egyedül rá egy posztot, még ha Nacho ott is lesz mögötte.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 12:17
Ez így ok,de ha 10 milliot hajlandóak érte csengetni,akkor nem szabad gondolkodni rajta.Ennyiért jövőre nem menne el.Sőt,sztm nem is kellene senkinek.Az igaz hogy hajt,de sok hibával játszik,persze tudom ritkán játszott a helyén....de akkor is,ha ez a 10 valós,nem szabad gondolkodni rajta...nmate írta:Nem azért kell ő már, hogy fejlődjön. Szerintetek Jesének vagy Moratanak jót tesz, ha leül 15-20 meccset egymás után a padon? Mert erre tökéletes lenne Callejon. Kussban végzi a munkáját, sajátnevelés, ha pályára lép hajt. Több nem kell.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 26., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 26., szerda 12:08
Callejónt simán, viszont Coentraoval várnék. Bírom Marcelot, de nem bíznék egyedül rá egy posztot, még ha Nacho ott is lesz mögötte. Coentraot így is csak áron alul tudnánk eladni, jövőre semmivel sem érne kevesebbet szerintem.nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 11:56
Morata, Jesé. 10 misiért az év egyik legjobb üzlete lenne a szememben.Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 11:54
10 ragyogó összeg érte,fejlődni meg már nem fog,szvsz...nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 26., szerda 11:50
Továbbra is ott van Jesé, aki ugyanazt tudja csak 6 évvel fiatalabb.nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 26., szerda 11:50
Ott van Morata. Szélen sem játszana Callejón, mert lehet jön Bale, vagy ha nem akkor marad DM plusz Jesé is már képbe került. Szerintem felesleges itt tartani.nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem