Akkor nem csak én gondoltam így úgy látszik

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 26., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 26., kedd 23:16
Braidának jók a kapcsolatai Olaszországban, most éppen Marottával vacsorázott, és Pogba ügynökével is nagy puszipajtások, szóval talán nem alaptalan a sok pletyka, a szinte done deal-t túlzásnak érzem. Amúgy most éppen egy korábbi Dortmund-játékos nyilatkozta azt, hogy Gündogan gyakorlatilag done deal, szóval megy a kavarás rendesen.Realista24 írta:Amúgy ha már itt vagy, mennyire valós ez a Pogba Barca házasság?
Én még ott vagyok lemaradva, hogy mind a két klub harcban van, döntés nincs, 10-10 körül adna mind a kettő évente, blabla. aztán most belefutottam olyanba, hogy szinte done deal.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 26., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 23:10
Köszi Palesz, így már azért más.palesz77 írta:Ja, még amikor az edzője volt, "motiváló" szöveg volt gondolom.Realista24 írta:Van Gaal azt mondta Xavinak, hogy jobb voltál, mint Zidane.
![]()
![]()
He taught me a lot. He used to tell me: “You’re better than Zidane,” and I answered, “Don’t go overboard, mister, thanks, but let’s not exaggerate.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 23:07
Csak sok volt a kábsziJa, még amikor az edzője volt, "motiváló" szöveg volt gondolom.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 26., kedd 23:04
Ja, még amikor az edzője volt, "motiváló" szöveg volt gondolom.Realista24 írta:Van Gaal azt mondta Xavinak, hogy jobb voltál, mint Zidane.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 22:43
Nos elég megosztó személyiség de én inkább negatív személyként tekintek rá ha róla van szó. Tömören: Magával hozott egy holland csúcsfocit az Ajaxból, amit kisebb-nagyobb sikerekkel át tudott ültetni. KEK-et nyert és azt hiszem 2 bajnoki címet de folyamatosan kritizált mindent és mindenkit. Azonkívül "elhollandosította" a Barcát, a kritikákra pedig nem hallgatott. Makacs, beképzelt szakember volt már akkor is. 2000-es tabella meg talán már ismerős neked is..Hát ennyit a hollandról nagy vonalakban.rashidm írta:Én nem vágom a 2000-es évek előtti focit (csak nagyon nagy vonalakban), de miért nem kívánatos személy a katalán városkában?DinhoL írta: Barcelonában meg amúgy is nem kívánatos személyiség.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 26., kedd 22:35
Én nem vágom a 2000-es évek előtti focit (csak nagyon nagy vonalakban), de miért nem kívánatos személy a katalán városkában?DinhoL írta: Barcelonában meg amúgy is nem kívánatos személyiség.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 22:25
Pedig erre is számítottam. Twitterem meg nincs..Realista24 írta:Nem fogok betenni ezer éves szarokat, csak azért, hogy a "kedvedben" járjak. Ezzel van tele a twitter.Ez amúgy friss nyilatkozat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 22:22
Nem fogok betenni ezer éves szarokat, csak azért, hogy a "kedvedben" járjak. Ezzel van tele a twitter.Ez amúgy friss nyilatkozat?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 22:19
Rendben nincs ezzel gond de a véleményemet tartom.Realista24 írta:Aha.DinhoL írta:Látom Realista még mindig nagyon izgat téged ez a téma.. Kezdem úgy érezni, hogy csak engem akarsz boldogítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 22:17
Aha.DinhoL írta:Látom Realista még mindig nagyon izgat téged ez a téma.. Kezdem úgy érezni, hogy csak engem akarsz boldogítani.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 22:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 26., kedd 22:14
LolRealista24 írta:Van Gaal azt mondta Xavinak, hogy jobb voltál, mint Zidane.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 21:14
Tudom mit írtál, azért reagáltam.DinhoL írta:Azt írtam, hogy szimpatikus volt. Nekem. Sajnos az utóbbi időben csak mint játékost tudom kedvelni.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 21:04
Ha teljes körű véleményt akarnak kapni, akkor "kénytelenek" a legnagyobb fórumokat olvasni, ami szerintem jó, mert a sok bacakodást leszámítva, sok értelmes és érdekes dolgot olvashat/tanulhat az ember.Amúgy olyanokat mondtak amiket itt mi is beszélünk mindig. Sokszor már azt gondolom, hogy olvasnak minket és okosodnak.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 26., kedd 21:01
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem