Simi írta:R.M.C.F, azért van ez a lincshangulat, mert itt nem Carlo személyéről és szakmai minőségéről szól a döntés, hanem kizárólag arról, hogy nyerünk trófát-maradsz, nem nyerünk trófeát-takarodsz. Ez a mentalitás vezet oda, hogy Perez elnöksége alatt milyen tragikus a trófeák száma egyébként - úgy, hogy abban vaskosan benne van Del Bosque néhány évéből egy csomó trófea, ami felhúzza a dolgot, de utána néma csönd és hullaszag.R.M.C.F írta:Durva ez a lincshangulat. Hát ezt hozza a szimpátia. Én sem a menesztése mellett voltam de igazából nem valami extra kuriózum volt a munkássága. oké ritka nagy pechünk volt idén de carlo is benne volt szépen.
A folyamatokról van szó, amelyek pozitívak voltak Carloval, nyugalom, játékminőség fejlődése teljes kerettel... Az hogy nem nyertünk trófeát, persze, Carlo felelőssége IS, de messze nem egy személyben, mert a játékosok és az elnökség is vastagon benne van. A szerencsétlenségeinkről, kapufákról, sérülésekről már ne is beszéljek.
Más, Carlo reakciója. Úriember, nem fog Perez ellen beszélni (de majd én megteszem helyette): http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1
Ezeket értem és sok igazság is van ezekben. De továbbra is nem tudhatjuk mi az ami miatt ennyire kérlelhetetlen volt perez. Talán carlo stábja tényleg ratyi volt...és carlo csak velük akart melózni..