Én azt mondom,semmi baj nem lesz Messi 5 aranylabdájával. Nekem mindig is az volt a legnagyobb bajom,hogy az egyiknek van négy a másiknak 1.De így ,hogy feljött CR 3ra én megnyugodtam, azért ezzel felkerült a legnagyobbak közé ő is(már ami az aranylabdát illeti, amúgy is ott a helye).Összességében mind2 kapott 1-1 aranylabdát a gólokra(2012-2013) onnantól meg igazából a klub csapat teljesítménye dönt(trófeák), és sajnos ez az 5-3 lesz a realitás ha megnézzük a barca sikereit és a mieinket.
Nem igazán izgat már ez a Messi vs CR, számomra Cé lesz a jobb, meg is tudom indokolni,nekem miért aki meg Messi-t választotta az se fog változtatni.A különbség annyi,hogy a Messi fanok többsége teljesen elvakúlt és nem látják nem is akarják CR-t elismerni, míg nekem eljut az agyamig Messi mekkora játékos.
Na de 313 gólnál jár, 10 gól az rossz passzban is max 5-6 meccs neki.Überbrutál, nincsenek szavak.Ja és tegnap végre elhagyta a vadnyugati lövését, jött is a gól szabiból, jobb később mint soha
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams