Callejónt simán, viszont Coentraoval várnék. Bírom Marcelot, de nem bíznék egyedül rá egy posztot, még ha Nacho ott is lesz mögötte. Coentraot így is csak áron alul tudnánk eladni, jövőre semmivel sem érne kevesebbet szerintem.nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.

Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Morata, Jesé. 10 misiért az év egyik legjobb üzlete lenne a szememben.Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
10 ragyogó összeg érte,fejlődni meg már nem fog,szvsz...nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Továbbra is ott van Jesé, aki ugyanazt tudja csak 6 évvel fiatalabb.nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ott van Morata. Szélen sem játszana Callejón, mert lehet jön Bale, vagy ha nem akkor marad DM plusz Jesé is már képbe került. Szerintem felesleges itt tartani.nmate írta:Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Éntovábbra is tartom a véleményem, hogy nem adnám el Callejon, úgysem fogunk olyan csatárt találni a helyére, aki bírja a padot.

- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Higuaín menni fog ez 100%, Arsenal perkálni fog érte.
Callejon ért a 10 misi meg ajándék.
Callejon ért a 10 misi meg ajándék.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én,a magam részéről nem vagyok vele elEgedett,ha 10gurigát adnak érte az olaszok,akkor összeteszem a kezem...ha nyócat akkor is csak vigyék.szilamer írta:Én megtartanám Calettit, de ha jön egy 10 millás ajánlat gondolkodás nélkül adnám tovább.
Sztm igaz,egyre több helyen olvasni ezt,valszinű Mou nem számít Torresra,ezért kell neki az uru.Majd Ba'-val versenyezteti őket,jó szokása szerint...madridronie írta:Alberti FIFA ügynök szerint Cavani valóban a Chelsea-é; legyen így, de szerintem még korántsem lezárt ez az ügy sajnos!Super agent Alberti: Cavani to Chelsea is DONE DEAL
Én meg Higuaint már készpénznek vettem,hogy megy,de még a végén csak marad...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Én megtartanám Calettit, de ha jön egy 10 millás ajánlat gondolkodás nélkül adnám tovább.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó hát gondolom egy kicsit el van ferdítve ez a Cruyff nyilatkozat, szerintem ő ezt úgy értette hogy ha Neymar befut akkor 1-2 év múlva ha bejön valami csillagászati ajánlat Messiért, akkor azon már bőven el lehet gondolkozni.Realista24 írta:Dehogy, Guardiola előtt nem volt Barcelona, ne viccelj :Đközben meg neki köszönhetnek mindent
Callejónt meg remélem viszik 10 misiért, az parádés ár lenne.
Callejon meg jó is lehetne a Napoliba, elég gyors azért, lenne aki kiszolgálja. Benitez ezek szerint 4231-et akar játszani? Mert vettek valami belga fickót, az is szélső asszem. Mondjuk nem vagyok annyira képben a jelenlegi keretükkel sem. Ha adnak érte 10-et, vigyék.
4,5-ér vettük, 10-et kapnánk érte az csodás lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy, Guardiola előtt nem volt Barcelona, ne viccelj :Đközben meg neki köszönhetnek mindent

Callejónt meg remélem viszik 10 misiért, az parádés ár lenne.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
közben meg neki köszönhetnek mindentRealista24 írta:A szerződése valószínű csak július 3tól fog élni.Amúgy nem úgy volt, hogy júli x-ig várnak még, hogy kedvezőbb legyen a fizetés? És akkor mégis előbb hozták? Én nem bánom amúgy, örülök, hogy már tisztázódott hivatalosan is.
Cruyff nyilatkozata azért szépen felborzolta a katalán társadalmat, lassan nagyobb senki lesz, és még nagyobb szemétláda, mint MourinhoPedig az nagy szó

de hát ilyen fajta az a szutyok banda, amíg jó nekik, amíg tetszik nekik, addig mindenki puszipajtás, de ha porszem kerül a gépezetbe, a saját kölyküket eladnák.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Alberti FIFA ügynök szerint Cavani valóban a Chelsea-é; legyen így, de szerintem még korántsem lezárt ez az ügy sajnos!Super agent Alberti: Cavani to Chelsea is DONE DEAL

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A szerződése valószínű csak július 3tól fog élni.Amúgy nem úgy volt, hogy júli x-ig várnak még, hogy kedvezőbb legyen a fizetés? És akkor mégis előbb hozták? Én nem bánom amúgy, örülök, hogy már tisztázódott hivatalosan is.
Cruyff nyilatkozata azért szépen felborzolta a katalán társadalmat, lassan nagyobb senki lesz, és még nagyobb szemétláda, mint Mourinho

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Amúgy nem úgy volt, hogy júli x-ig várnak még, hogy kedvezőbb legyen a fizetés? És akkor mégis előbb hozták? Én nem bánom amúgy, örülök, hogy már tisztázódott hivatalosan is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Köszi!Realista24 írta:Egy másik hír szerint 4 millió volt, aminek a nagy része a két barátságos meccsből fog összejönni. Egyébként 7,5 millió volt a kivásárlási ára.Ancelotti-ért 4,5 M €-t, és még két barátságos mérkőzést kellett ígérni? Én azt sokallom, nem úgy volt, h 4,5 a kivásárlási ára?
Akkor megint az van, hogy a sajtó megír mindent, mi meg kapkodjuk a fejünket. Mindegy is, a lényeg, hogy már hivatalosan is ő lesz az edző!
Az Arsenal nem fog Higuainért 20millió fölött fizetniRealista24 írta:30at eleve csak opciókkal tudok elképzelni, masszívan 25 körüli összegekről volt szó. És ha kiszállt a Juve, akkor az nálam azt jelenti, hogy visszadobták a 22es ajánlatukat, amit négy részletben fizettek volna, mert az Arsenal egyben többet fizet. Szóval véleményem szerint megvan a szóbeli megállapodás.
Ott csak a szokásos hülyítés megy megint. Nem fognak ők idén sem sokat költeni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy másik hír szerint 4 millió volt, aminek a nagy része a két barátságos meccsből fog összejönni. Egyébként 7,5 millió volt a kivásárlási ára.Ancelotti-ért 4,5 M €-t, és még két barátságos mérkőzést kellett ígérni? Én azt sokallom, nem úgy volt, h 4,5 a kivásárlási ára?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ancelotti-ért 4,5 M €-t, és még két barátságos mérkőzést kellett ígérni? Én azt sokallom, nem úgy volt, h 4,5 a kivásárlási ára?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
30at eleve csak opciókkal tudok elképzelni, masszívan 25 körüli összegekről volt szó. És ha kiszállt a Juve, akkor az nálam azt jelenti, hogy visszadobták a 22es ajánlatukat, amit négy részletben fizettek volna, mert az Arsenal egyben többet fizet. Szóval véleményem szerint megvan a szóbeli megállapodás.Igen, csak kérdés mennyiért, ha a Juve kiszállt a buliból az Arsenal minek adna 30 misit?
Ez a Tevez deal azért bosszantó ennyi pénzért, 10-et nekünk is megért volna. Szépen padozhatna Benzema mögött.
Kérdés, hogy mit tesz most a City, van egy Agüerojuk, meg egy Dzekojuk, aki gondolom szintén távozik, marad egy szál Agüero. A piacon kb. egyedül Cavani marad, akkor gondolom rástartolnak keményen (vagy esetleg Lewandowskira mennének rá?).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema