Alberti FIFA ügynök szerint Cavani valóban a Chelsea-é; legyen így, de szerintem még korántsem lezárt ez az ügy sajnos!Super agent Alberti: Cavani to Chelsea is DONE DEAL

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 9:28
Alberti FIFA ügynök szerint Cavani valóban a Chelsea-é; legyen így, de szerintem még korántsem lezárt ez az ügy sajnos!Super agent Alberti: Cavani to Chelsea is DONE DEAL
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 9:17
A szerződése valószínű csak július 3tól fog élni.Amúgy nem úgy volt, hogy júli x-ig várnak még, hogy kedvezőbb legyen a fizetés? És akkor mégis előbb hozták? Én nem bánom amúgy, örülök, hogy már tisztázódott hivatalosan is.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 26., szerda 9:15
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 26., szerda 9:07
Köszi!Realista24 írta:Egy másik hír szerint 4 millió volt, aminek a nagy része a két barátságos meccsből fog összejönni. Egyébként 7,5 millió volt a kivásárlási ára.Ancelotti-ért 4,5 M €-t, és még két barátságos mérkőzést kellett ígérni? Én azt sokallom, nem úgy volt, h 4,5 a kivásárlási ára?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 26., szerda 9:02
Az Arsenal nem fog Higuainért 20millió fölött fizetniRealista24 írta:30at eleve csak opciókkal tudok elképzelni, masszívan 25 körüli összegekről volt szó. És ha kiszállt a Juve, akkor az nálam azt jelenti, hogy visszadobták a 22es ajánlatukat, amit négy részletben fizettek volna, mert az Arsenal egyben többet fizet. Szóval véleményem szerint megvan a szóbeli megállapodás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 9:01
Egy másik hír szerint 4 millió volt, aminek a nagy része a két barátságos meccsből fog összejönni. Egyébként 7,5 millió volt a kivásárlási ára.Ancelotti-ért 4,5 M €-t, és még két barátságos mérkőzést kellett ígérni? Én azt sokallom, nem úgy volt, h 4,5 a kivásárlási ára?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 26., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 8:37
30at eleve csak opciókkal tudok elképzelni, masszívan 25 körüli összegekről volt szó. És ha kiszállt a Juve, akkor az nálam azt jelenti, hogy visszadobták a 22es ajánlatukat, amit négy részletben fizettek volna, mert az Arsenal egyben többet fizet. Szóval véleményem szerint megvan a szóbeli megállapodás.Igen, csak kérdés mennyiért, ha a Juve kiszállt a buliból az Arsenal minek adna 30 misit?
Ez a Tevez deal azért bosszantó ennyi pénzért, 10-et nekünk is megért volna. Szépen padozhatna Benzema mögött.
Kérdés, hogy mit tesz most a City, van egy Agüerojuk, meg egy Dzekojuk, aki gondolom szintén távozik, marad egy szál Agüero. A piacon kb. egyedül Cavani marad, akkor gondolom rástartolnak keményen (vagy esetleg Lewandowskira mennének rá?).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 26., szerda 8:36
Igen, csak kérdés mennyiért, ha a Juve kiszállt a buliból az Arsenal minek adna 30 misit?Realista24 írta:Nem marad, ne aggódj. A héten elmegy, ahogy Isco jön, ő úgy megy.evez megegyezett a juvéval, 11 milla az ára, mondanom se kell, hogy aprópénz egy higuájnnál jóval jobb játékosért.
nyakunkon marad ez a gyökér, de akkor én nem nézek több meccset, az biztos.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 26., szerda 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 8:04
Nem marad, ne aggódj. A héten elmegy, ahogy Isco jön, ő úgy megy.evez megegyezett a juvéval, 11 milla az ára, mondanom se kell, hogy aprópénz egy higuájnnál jóval jobb játékosért.
nyakunkon marad ez a gyökér, de akkor én nem nézek több meccset, az biztos.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 26., szerda 7:56
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 26., szerda 0:33
szerintem nem kell tipikus szélsőkkel játszanunk. Marcelo és Carvajal úgyis sokat lép fel, ők a széleket bejátszák. Di Maríán kívül egyébként sincs és nem is kell. Cr sem az már és Jesé is inkább támadó mint szélső.Bale üzlet nagyon is összefügg szerintem a felmerült Di Maria eladással. Ha nem jön a wales-i akkor Di Maria maradni fog. Kell a szélső: CR marad, Jesé feljön, Özil és Isco tudna még ott játszani, de nem az az eredeti posztjuk, így mindenképpen kell egy szélső
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 26., szerda 0:28
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 25., kedd 23:43
Minden attól függ, hogy kik és hányan érkeznek még, illetve hogy ez a költekezés milyen anyagi vonzatokkal jár majd! 3 komolyabb piacképes játékosunk van, akikből pénzt lehet csinálni és a klub is könnyen megválna tőlük; Pipita, Di María és Coentrao /Callejónt és Kakát szándékosan nem írtam ide, mert ők itt most nem akkora tényezők + ahogy olvasom Adán is könnyen ingyen távozhat majdKizártnak tartom, hogy Di María távozása összefüggne Bale-el. Tehát szerintem kamu ez a galatas hír
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 23:28
Szerintem Di Maria simán mehetne a City, MU, PSG, Monaco 4-es valamelyikébe... Bárhol versenyképes lenne a kezdőbe még amelett is, hogy buta, mert egyik csapatnak sincs elegendő vagy minőségi szélsője. Szerintem Angel sokkal jobb teljesítményt tudna kihozni magából egy angol csapatban, ahol elég az, hogy meghúzod és beadod, illetve a mozgékonysága ott többet érhetne... Ráadásul ő a Benficában nem játszott a jobb oldalon és itt CR miatt kellett váltania, aminek látjuk az eredményét. Én nagyon nem bírom a tagot, de szerintem benne is több van, de itt nem fog kiteljesedni, szóval menjen csak.boomer írta:A Galata nem tud kifizetni 30 milliót. Ezt a pletykát is skippelhetjük. A Monaco-n kívül nem nagyon tudok mondani olyan klubot, ahol az anyagiak, és a szükség is megvan egy helyen. Talán még az MU, Tottenham... áááá, ő is itt marad![]()
![]()
Szerintem nem is lenne gond, ha lenne mögötte izmos kp, de túl bő lesz a keret...
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 25., kedd 23:05
bunda.miért lettek kizárva?
Indulhat ---> 30-40 ropiDi Maria Ancelotti döntésére vár. Ha nem fog kelleni az olasznak, Mendes már repül is Moncacoba
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 25., kedd 23:03
miért lettek kizárva?Realista24 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kizárta a Besiktast az Európa-liga 2013–14-es szezonjából, a Fenerbahcét pedig a soron következő három UEFA-sorozatból száműzte, így nem vehet már részt a mostani Bajnokok Ligája idényében sem. A harmadik évre vonatkozó büntetést öt évre felfüggesztették.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. június 25., kedd 21:38
-Akkor oda Higuain már nem fog menni...megvan az egyezség a City meg a Juve közt és Tévez 9+3 millióért
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 25., kedd 21:09
azt nem tudtam, mindenesetre úgy is jól jártak szerintem.Egy év volt hátra a szerződéséből
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem