Rendben nincs ezzel gond de a véleményemet tartom.Realista24 írta:Aha.DinhoL írta:Látom Realista még mindig nagyon izgat téged ez a téma.. Kezdem úgy érezni, hogy csak engem akarsz boldogítani.

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 22:19
Rendben nincs ezzel gond de a véleményemet tartom.Realista24 írta:Aha.DinhoL írta:Látom Realista még mindig nagyon izgat téged ez a téma.. Kezdem úgy érezni, hogy csak engem akarsz boldogítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 22:17
Aha.DinhoL írta:Látom Realista még mindig nagyon izgat téged ez a téma.. Kezdem úgy érezni, hogy csak engem akarsz boldogítani.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 22:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 26., kedd 22:14
LolRealista24 írta:Van Gaal azt mondta Xavinak, hogy jobb voltál, mint Zidane.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 21:14
Tudom mit írtál, azért reagáltam.DinhoL írta:Azt írtam, hogy szimpatikus volt. Nekem. Sajnos az utóbbi időben csak mint játékost tudom kedvelni.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 21:04
Ha teljes körű véleményt akarnak kapni, akkor "kénytelenek" a legnagyobb fórumokat olvasni, ami szerintem jó, mert a sok bacakodást leszámítva, sok értelmes és érdekes dolgot olvashat/tanulhat az ember.Amúgy olyanokat mondtak amiket itt mi is beszélünk mindig. Sokszor már azt gondolom, hogy olvasnak minket és okosodnak.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 26., kedd 21:01
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 26., kedd 20:57
A 6 csatár azért fájt. Puzsér meg...Henrik olykor kínosan feszengett. Neki viszont voltak jó gondolatai. Nála mondjuk nem ritka.Nero írta:Erröl vélemény? Az első 10 percben a Realról van szó, szóba kerül miért kellett elküldenie Pereznek Ancelottit. Nem provokáló jelleggel linkeltem be. A szemüveges csóka kifejezetten Madrid-szurkoló.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 20:40
Ne lepődj meg, szerinte Xavi is korrekten nyilatkozott mindig a Realról.sonic írta:Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,Mar a Barca elott is egy kifejezetten visszataszito alak volt. Aztan ez a Barcanal sem valtozott.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 26., kedd 16:49
szerintem teljesen jól látják a dolgokat, és igaza van a szemüveges úriembernek, hogy Ancelotti (pláne olasz lévén) az életben nem állt volna fel védekezőközéppályás nélkül a BL-elődöntőben, ha nem felsőbb utasításra történikErröl vélemény? Az első 10 percben a Realról van szó, szóba kerül miért kellett elküldenie Pereznek Ancelottit. Nem provokáló jelleggel linkeltem be. A szemüveges csóka kifejezetten Madrid-szurkoló.
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 26., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 26., kedd 15:28
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 26., kedd 9:22
Alves tipikusan az a "nem szimpatius figura" az ellenfél szurkolóinak. Vannak ilyen játékosok, akiket csak akkor viselsz el, ha a te csapatodban játszik, de ott is csak akkor, ha jól játszik. Mint tavasszal. De előtte 2 évig én a halálba kívántam. Mikor épphogy hozzáérnek és azzal az eltorzilt fejével ordibál, aztán agyonrúgja az ellenfelet és gúnyosan integet meg csapkod a bíró felé. Ha a Real-ban játszana mi is gyűlölnék, ez teljesen nyilvánvaló. De úgy néz ki megszabadultok tőle, mert nem fog hosszabbítani.Sastre írta:Alves szerintem már akkor egy kis sunyi tapló volt, amikor Sevillás volt. Emlékszem, kiharcolt egy szabadrúgást, aztán gyorsan felpattant a földről, és rápöccintette Raúlra... aztán elkezdett mutogatni, hogy hé spori, nem engedte elvégezni a szabadrúgást... aztán Raúl kapta is a sárgát, de csak legyintett egyet Alvesre, hogy "jól vagy hülye gyerek..."
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. május 26., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 8:36
Én bírtam a stílusát, lehet rajta röhögni. Azonkívül mindig odatette magát, küzdött, hajtott a mezért. Oké lehet, hogy az El Classico-kon felvette Mou-korszak "stílusát" de akkoriban a játékosok nagyrésze beleállt a konfliktusokba.sonic írta:Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,Mar a Barca elott is egy kifejezetten visszataszito alak volt. Aztan ez a Barcanal sem valtozott.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 26., kedd 5:32
Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 25., hétfő 21:38
Mostmar kivancsisagbol csak megneztem kik regisztraltak utoljara. A legutobbi 11 felhasznalobol, akik hozza is szoltak valamelyik temahoz, 9 barcas.Drake írta:Szépen lassacskán átvesszük a hatalmat...Adjatok 1 évet és az újabb triplázás után barcácskám.hu lesz az oldal neve.
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 25., hétfő 20:30
Kb. ekkora észlény az emberünk.DinhoL írta:Alvest én se értem mi lett vele..Pár éve még a veséjét odaadta volna Abinak, szimpatikus figura volt, most meg folyamatosan hisztizik és többet akar.Teljesen "elsznobosodott". Utálom a pénzéhes játékosokat de legalább ne most menjen el mikor végre formába lendült..
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem