HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. május 25., hétfő 19:38
Jöhet bárki ide hozzátok ha nem hagyják kibontakozni sosem tudjuk meg, hogy mire lenne képes. Mondjuk jöhetne ide Klopp, neki biztos, hogy lennének konkrét elképzelései, és ha kapna időt akkor egy nagyon jó bagázst hozna össze, csak két dolog hiányzik az egyenletből. Az egyik a türelem a szurkolók felől is nagyon kevés, pedig építkezéshez elengedhetetlen, és a vezetőség sem erről a tulajdonságról híres. A másik maga Perez, aki ha beigazol egy olyan játékost, akit nem akar az edző, ráadásul csillagászati árakon, úgyhogy muszáj játszani, akkor b*szhatjátok az építkezést. Egy-egy cselekedetével az egekbe repíti a szurkolókat, majd rá két hétre bejelent valami olyat, amitől még a kiindulási pont alá érkeztek. Nem lehet minden évben új világsztárt beépíteni a csapatba, pedig nálatok néha egyszerre többet is kéne, illetve nem lehet elvárás minden évben a BL+bajnokság kombó. Sokkal jobban félnék a Realtól, ha egy jó edzője lenne, de mondjuk nem szűk elit, viszont ő hosszabb ideig itt lenne, mint ha minden éven a legjobb edzők váltanák egymást. Mire kialakulna egy koncepció ahol mindenki tudja, és képes játszani a feladatát eladtok két fontos láncszemet, hoztok helyette két újat, plusz jön egy új edző aki teljesen más játékot akar játszani. Kérdem én, ki tudna így csodát tenni?
A Barcánál a játék alapja már évek óta ugyanaz, maximum a keret változásai, és az edző elképzelései változtatnak valamennyit, most LE az aki tökösebben variált az előző évekhez képest, de ő sem tért el az alap koncepciótól. Van nálunk is értelmetlen igazolás elég, de általában megpróbáljuk befoltozni a lyukakat, nem pedig a mezeladást növelni egy-egy új játékossal.
Kicsit hosszú lett, lehet, hogy nincs is sok értelme annak amit írtam, de ezt én így látom Mo-ról, és ha csak kevés igazságtartalma is van annak amit írtam, akkor a nálam jobban hozzáértők miért nem próbálnak tenni valamit? Az biztos, hogy könnyebb okoskodnom, mint nekik cselekedni.