Első rész letudva és igencsak bejövős a cucc .
Köszi az ajánlást srácok .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 26., kedd 10:14
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 26., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 25., hétfő 21:50
Eddig bejövős, az évadot tuti végigtolom.P. Krisz írta:Wayward Pines-t nézi valaki ? Vélemények ?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 25., hétfő 21:37
Én is megnéztem az első két részt. Maradok. A részek után van kattogás rendesen.P. Krisz írta:Wayward Pines-t nézi valaki ? Vélemények ?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 25., hétfő 21:04
Én láttam az első két részt, jócskán felkeltette az érdeklődésemet. Színészek jók, sztori is érdekes, biztos hogy folytatom.P. Krisz írta:Wayward Pines-t nézi valaki ? Vélemények ?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 25., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 25., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 25., hétfő 17:14
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ned Stark is megmondta: linkziro4vr írta:GoT 5x07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége megmentette, amúgy megint nem volt nagy rész. Cersei végre megkapja amit megérdemel, meg a Tyrion&Dany folyam is összeért. A többi rész filler volt, megy még mindig az építkezés feltehetőleg a 9. részre. Ja és a két citromdíjas nálam a két Lennister izé Baratheon kölyök.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 25., hétfő 17:11
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 25., hétfő 15:46
csabi* írta:bármennyire is furán hangzik snoop nem csak egy hülye néger, meglepően intelligens szal szerintem se kell úgy beállítani azt a nyilatkozatát, hogy szerinte egy az egyben ez volt.
Nekem más elképzeléseim vannak az intelligens ember fogalmáról, de ez szubjektív.kelemen.istvan írta:Hasonló Snopp nyilatkozatot olvastam hónapokkal ezelőtt, ahol konkrétan azt mondta, hogy azért szereti a sorozatot, mert segít megérteni a középkori társadalmi felépítést, életet. Nem utalt arra, hogy valósnak vélné a sorozat eseményeit.
Szerintem nincs baj a sorozattal, a könyvek ezen része nem elég izgalmas állítólag. Jó trükk ez, az első 7 rész mindig lassabb, aztán a végére elszabadul a pokol és mindenki csak arra emlékszik egy évigraul0791 írta:got 5.7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát most se estem hanyatt, a vége tetszett, de ennyi. nem tudom, eddig elég nagy fail ez az évad.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem nem csinálja meg Stannis, megkedveltem ebben az évadban. Utána már nehéz lenne drukkolni nekiAndrew Dawn írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis testvérére emlékszel? Véráldozat szerepére kell a kiscsaj.
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. május 25., hétfő 15:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis testvérére emlékszel? Véráldozat szerepére kell a kiscsaj.messideco írta:Bőven ez volt a legjobb rész az évadban
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-Baelish ismét alakítottMajd kimenti Cerseit és elnyeri a bizalmát teljesen, nagyon komoly lesz, van egy ilyen sanda gyanúm
Viszont nem értettem Stannisék tervét, mit akarnak a kislánnyal művelni?
Jorahék is révbe értek, kíváncsi leszek a további sorsukra.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 25., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 25., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 25., hétfő 9:50
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 25., hétfő 9:43

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 24., vasárnap 23:44
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 24., vasárnap 23:25
Jólvan, hagyjuk ennyiben, elbeszélünk egymás mellett, mindenkinek igaza vanNorbii írta:
Nem vagyok annyira otthon a témában (egyszer láttam alvásokkal teletűzdelve a filmeket és nem volt valami maradandó élmény), erről írhatnál még, mert érdekesen hangzik.istimester írta:Szerintem a HP egy tökéletes világháborús analógia.realmadridfan írta:a harry potter is az lenne, ha nem a modern korban játszódna?
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 24., vasárnap 22:57
Szerintem a HP egy tökéletes világháborús analógia.realmadridfan írta:a harry potter is az lenne, ha nem a modern korban játszódna?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 24., vasárnap 22:56
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem