Nektek nagyon meg kell válogatni, hogy kit hoztok csatár posztra, és szerintem jelenleg NINCS vagy 1-2 játékos max. aki jobb opció lenne, mint Benzema SZÁMOTOKRA. Mondjál még egy olyan csatárt, aki azért a 20 gólos szezonokat biztosan hozza 10 assist feletti teljesítmény mellett (nem néztem pontosan utána), mellette jó az összjátékban, kreatív, nagyjából minden csatárnak fontos kvalitása átlagos legalább vagy átlag feletti, ÉS EMELLETT (most jön a fontos rész):rashidm írta:Remélem a folyamatos trollkodásod/provokációd miatt azért mész majd pihenőre. Szerintem senki (én legalábbis nem mondtam), hogy Benzema>Aguero, hanem azt, hogy Aguero sokkal többet lenne sérült. Másrészt azt elfelejted, hogy nálunk a Sanitas van. Másrészt meg sokra megyünk egy olyas valakivel aki állandóan sérült.phys írta:Agüero kevesebbet volt sérült idén, mint benzema, de azért írj még hülyeségeket. Ráadásul egy sokkal durvább bajnokságban.
Mekkora durva dolog, hogy valaki itt leír egy abszolút hülyeséget, hogy Benzema jobb focista, mint Agüero és kijavítom, egy szóval nem írtam, hogy le kéne igazolni vagy akármiDe ha itt valaki szerint nem a mi játékosaink a legjobban a posztjukon akkor már az már belekötés
Na ez az ami szánalmas.
Csak ezen a fórumon gondolják jobbnak Benzemát, de még itt sem mindenki szerencsére. Mindenhol máshol azért tisztában vannak az erőviszonyokkal.
Aki meg azt gondolja, hogy egy jobb játékossal összességében rosszabbak lennénk, az kicsit magába nézhetne.
AZ EGÓJA ELBÍRJA, HOGY CRISTIANO MÖGÖTT MÁSODIK LEGYEN, TUD ALÁJÁTSZANI, ELŐKÉSZÍTENI, NEM UGRÁL, HOGY RÁ ÉPÍTSÉK A TÁMADÓJÁTÉKOT stb..
Képes lenne ő egy olyan csapatban, ahol csak a befejezés lenne a dolga, és lennének olyan emberek akik kiszolgálják 30+-os szezonokra, de a mai real-ban Ronci mellett nem ez a szerepe a 9-esnek.
szerk: bocsi az offért, Sergio a Barcaba jelenleg jobban beillene, de Suarez érkezésével teljesen felesleges lenne.