nem hiszem, hogy ő trollkodna...Zsombor írta:Majd szólj ha érdemben reagálsz a felvetésemre, mert ennek köze sincs hozzá. De jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki észleli a folyamatos provokációdat, meg trollkodásodat.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 25., hétfő 15:25
nem hiszem, hogy ő trollkodna...Zsombor írta:Majd szólj ha érdemben reagálsz a felvetésemre, mert ennek köze sincs hozzá. De jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki észleli a folyamatos provokációdat, meg trollkodásodat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 25., hétfő 15:24
Na meg fényesre copkodta mar a Barca es Messi nemesebbik testrészét. Puszi Madridbólnmate írta:AgüeroVicc a fazon. Technikás, agilis is, és egész jól lő...de nem képes egyenletes teljesítményre. Sokszor igen nagy flop. Benzema jobb focista már nála.
Aztán meg Atleti drukker és a City sem adja el. De azért valahogy biztos ide lehet hozni. Mondjuk FIFA-ban vagy FM-ben.
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 25., hétfő 15:24
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 25., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 25., hétfő 15:17
Majd szólj ha érdemben reagálsz a felvetésemre, mert ennek köze sincs hozzá. De jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki észleli a folyamatos provokációdat, meg trollkodásodat.phys írta: Mekkora durva dolog, hogy valaki itt leír egy abszolút hülyeséget, hogy Benzema jobb focista, mint Agüero és kijavítom, egy szóval nem írtam, hogy le kéne igazolni vagy akármiDe ha itt valaki szerint nem a mi játékosaink a legjobban a posztjukon akkor már az már belekötés
Na ez az ami szánalmas.
Csak ezen a fórumon gondolják jobbnak Benzemát, de még itt sem mindenki szerencsére. Mindenhol máshol azért tisztában vannak az erőviszonyokkal.
Aki meg azt gondolja, hogy egy jobb játékossal összességében rosszabbak lennénk, az kicsit magába nézhetne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 25., hétfő 15:16
Ez nem így van.BBeno írta:érdekes módon a barca elbírja a msn-t. ott aztán mindenki halálra védekezi magát. ja nem. csak épp mögöttük güriznek annyit amennyit nálunk soha. ezért kell a kp-t is megerősíteni. csapatvédekezés náluk is annyit hogy a hátsó hetes melózik ezerrel.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 25., hétfő 15:16
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 25., hétfő 15:14
Agüero kevesebbet volt sérült idén, mint benzema, de azért írj még hülyeségeket. Ráadásul egy sokkal durvább bajnokságban.rashidm írta: Aguero meg 2 havonta játszik egy félidőt...
Mekkora durva dolog, hogy valaki itt leír egy abszolút hülyeséget, hogy Benzema jobb focista, mint Agüero és kijavítom, egy szóval nem írtam, hogy le kéne igazolni vagy akármiZsombor írta:Parádé azért hogy minden lehetőséget megragadsz hogy a Realból néhány játékosba illetve Ancelottiba ott rúgj bele ahol tudsz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 25., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 25., hétfő 15:06
Te meg értsd meg, hogy FM-ben ezzel a trióval hatalmasat lehet pengetni. Csak 1-2 ember a fórumon nem hiszi el, hogy ez a való életben is így lenne.ziro4vr írta: Nem bírná el egy csapat sem a Cé-Kun-Bale hármast ezt értsd meg.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 25., hétfő 15:04
Nem bírná el egy csapat sem a Cé-Kun-Bale hármast ezt értsd meg.BBeno írta:nem muszáj elküldeni benzemát. maradhat a padon. mikor szarban van agüero akkor majd betoppan.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 25., hétfő 15:01
Csak egy ok, amiért a Boronak kell szurkolni:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55C56212
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 25., hétfő 14:59
1. Igen, ez nálam elég erős érv. Majd akkor is mond ugyanezt, ha Aguero miatt elküldik Benzema-t (tegyük fel, hogy igen), meg hoznak egy csereembert, aztán a csereember nem válik be, Aguero meg 2 havonta játszik egy félidőt...phys írta:Húha, ez aztán az erős érv![]()
Ennél vékonyabb cérnába nem is lehetne kapaszkodni a két játékos összehasonlításában.
De akkor a brazil Ronaldonál is jobb benzema, mert ő is sokat volt sérült.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 25., hétfő 14:59
Ezek szerint nem csak nekem tunt fel.Zsombor írta:Parádé azért hogy minden lehetőséget megragadsz hogy a Realból néhány játékosba illetve Ancelottiba ott rúgj bele ahol tudsz.phys írta:
Húha, ez aztán az erős érv
Ennél vékonyabb cérnába nem is lehetne kapaszkodni a két játékos összehasonlításában.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 25., hétfő 14:53
Parádé azért hogy minden lehetőséget megragadsz hogy a Realból néhány játékosba illetve Ancelottiba ott rúgj bele ahol tudsz.phys írta:
Húha, ez aztán az erős érv
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 25., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 25., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 25., hétfő 14:49
Húha, ez aztán az erős érvrashidm írta:Az lehet, hogy jobb, de az argentín a Sanitas segítségével hónapokat töltene a betegszobán. Lehet, hogy nem jobb Benzema, de legalább nem sérült annyira.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 25., hétfő 14:48
Az lehet, hogy jobb, de az argentín a Sanitas segítségével hónapokat töltene a betegszobán. Lehet, hogy nem jobb Benzema, de legalább nem sérült annyira.phys írta:Madrid szurkolókon kívül nem hiszem, hogy bárhol Benzemát gondolná a többség jobbnak.
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 25., hétfő 14:43
mocsok írta:hát ezt jól alátámasztottad érvekkel meg minden.phys írta:Ha a kettőt kell összehasonlítani akkor azért elég egyértelműen Agüero a jobb focista.
adott két nagyszerű csatár és jon phys aki egyértelműen kijelenti hogy az argentín a jobb.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem