Kizártnak tartom, hogy Di María távozása összefüggne Bale-el. Tehát szerintem kamu ez a galatas hír
Minden attól függ, hogy kik és hányan érkeznek még, illetve hogy ez a költekezés milyen anyagi vonzatokkal jár majd! 3 komolyabb piacképes játékosunk van, akikből pénzt lehet csinálni és a klub is könnyen megválna tőlük; Pipita, Di María és Coentrao /Callejónt és Kakát szándékosan nem írtam ide, mert ők itt most nem akkora tényezők + ahogy olvasom Adán is könnyen ingyen távozhat majd

/, belőlük kell majd szépen és ügyesen gazdálkodni + ha mákunk van Garayt megveszi a MU. jó pénzért és talán még Cherysevet is pénzé lehet tenni! Alapjában véve azonban minden a piac alakulásától és az ajánlatoktól, valamint Carlo elképzeléseitől függ majd, de abban szinte biztos vagyok, hogy a fent említett hármasból 2 jövőre már biztosan nem a Real Madridot erősíti majd, ugyanakkor simán el tudom képzelni azt is, hogy Di María nem lesz e két pofa között, főleg ha lemaradunk Baleről
/ha a walesi jön az argentin tuti távozik/ és mondjuk Gündoganról is (~ 100-125 milla), miközben mondjuk
Cavaninak sikerülne még alkudnia a saját árából, mint ahogy azt most pedzegeti!