PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Nemtom, de nekem egy ilyen laptopon lazán fut High-on:
i3-4030U
GeForce 840M 2GB
4GB DDR3 RAM
i3-4030U
GeForce 840M 2GB
4GB DDR3 RAM
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok!
Szerintetek ezzel a lapossal :
ASUS X550ZE
Processzor: AMD TURBO QUAD Core FX-7600 Processzor (4 x 3,6 GHz, 4 MB Cache, 19 Watt TDP)
Kijelző: 15,6" HD LED-Backlight, 16:9 matt, Widescreen HD Webcam
Memória: 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz)
Merevlemez: 1TB SATA;
Grafikus kártya: AMD Radeon® R5 M230 + Radeon® R7 M270 DX 2GB DDR3 VRAM-mal kettős grafika VRAM Beépített FX-7600P - Crossfire
CS: GO-ban hány fps-t tudok kihozni?
Tudom ,nem egy top gép, de nem is nagyon játszom (de kell, hogy laptop legyen, keretem is kb. ilyen konfigra elég), csak cs-vel... viszont kb. semmilyen benchmarkot nem találok hozzá... hátha esetleg vki használ ilyet közületek.
Szerintetek ezzel a lapossal :
ASUS X550ZE
Processzor: AMD TURBO QUAD Core FX-7600 Processzor (4 x 3,6 GHz, 4 MB Cache, 19 Watt TDP)
Kijelző: 15,6" HD LED-Backlight, 16:9 matt, Widescreen HD Webcam
Memória: 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz)
Merevlemez: 1TB SATA;
Grafikus kártya: AMD Radeon® R5 M230 + Radeon® R7 M270 DX 2GB DDR3 VRAM-mal kettős grafika VRAM Beépített FX-7600P - Crossfire
CS: GO-ban hány fps-t tudok kihozni?
Tudom ,nem egy top gép, de nem is nagyon játszom (de kell, hogy laptop legyen, keretem is kb. ilyen konfigra elég), csak cs-vel... viszont kb. semmilyen benchmarkot nem találok hozzá... hátha esetleg vki használ ilyet közületek.
- P. Krisz
I7 4770K , 16 GB Ram , AMD R9 290X OC
Minden ultrán , kivéve persze az Nvidia Hairworks , és a motion blur , azt nem szeretem .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Santi
Az 5 év biztos túlzás volt, igazából csak annyit akartam ezzel, hogy nem értem mitől vagyunk elájulva. Lehet csak ezek a képek voltak előnytelenek picit, de ezt a grafikai részletességet már több játék is hozza egy ideje (igaz lehet nem openworld).volt írta:Kérlek mutass nekem egy 5 éves játékot, aminek hasonló a grafikája. Tényleg érdekelne.Santi írta:Hát nemtom, képek alapján ez kb 5 éves grafika, bár mozgás közben biztos szebb.
Mondjuk így jobban rákerestem közben, ez már igen:
kép
Éles, részletgazdag, gyönyörű. Biztos, hogy csak P. Krisz képei voltak picit előnytelenek a szememnek, szóval visszavonom, télleg szép.
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kérlek mutass nekem egy 5 éves játékot, aminek hasonló a grafikája. Tényleg érdekelne.Santi írta:Hát nemtom, képek alapján ez kb 5 éves grafika, bár mozgás közben biztos szebb.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
witcher 1.4 patch tényleg javított a grafikán. Legalábbis én úgy veszem észre. Ultrán játszok és itt érződik egy kis különbség. Olvastam pár helyen, hogy valakinek rontott rajta azt én nem tudom hogy hozták össze. Lehet Low beállításon játszanak.
-
VanillaSky
Azért ahhoz a növényzet+árnyékok kombohoz hidd el, hogy kell a vga meg a proci rendesen, 5 éve nem igen volt ilyen open world sehol. (mondjuk rendesen meg is kéri a játék a hardvert)Hát nemtom, képek alapján ez kb 5 éves grafika, bár mozgás közben biztos szebb.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én csak high-on játszom, de a második képen nagyon kontúros Geralt, ezért gondoltam SweetFX-re, bár akkor biztos csak a fények miattP. Krisz írta: Ez az eredeti játék ultrán .
- Santi
Hát nemtom, képek alapján ez kb 5 éves grafika, bár mozgás közben biztos szebb.
- P. Krisz
Ez az eredeti játék ultrán .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
mivel besegítek egy boltnak már jóval előtte megkaptam a példányom... ezenkívül pedig semmi munkám nincs szeptemberig teljesen szabad vagyok és mivel kurva jó a játék egész nap tolom veleVagy valamit nagyon benéztél és fingod sincs mennyi a 140 óra vagy tényleg május 19 éjfél óta eltelt 157 óra alatt te alvásra, evésre, szórakozásra, munkára/tanulásra mindössze eltöltöttél kemény 17 órát, 6 nap alatt....![]()
Egy újabb bizonyíték, hogy azt se tudod mit beszélsz...
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
Gerr90
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam csúnya vége lett a hölgynek. Utólag én is Kaer Morhenbe küldtem volna, de hát késô bánat.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ÉN Keirat alapból Kaer Morhen-be küldtem . Az tényleg durva hogy ha elengedtem a szellemet , kis idő múlva az NPC-k elkezdik beszélni hogy láttak egy izzó vörös szemű fekete lovat .Triss vagy Yen , Geralt bírja a strapát egyszerre mindkettőt .
![]()
A könyvekbe csak belekezdtem de kúrva jót röhögtem Yen levelén , hogy meg van még az egyszarvú .
Mindig utáltam Yennefert, de az tényleg jó kis utóirat volt.
- Santi
Ja.ferni írta:akkor ha megveszem a játékot, elindítom és 1 hétig hozzá se nyúlok akkor 168 órám van a játékban?Santi írta:Mivan, ha felállt a géptől, ment dolgára, de otthagyta a játékot futni? Nem mintha meg akarnám védeni, mert amennyi hülyeséget írt már, lehet megint bénázott, de ilyen is előfordulhat, mert én is sokszor otthagyom a játékot úgy, hogy nem zárom be.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ÉN Keirat alapból Kaer Morhen-be küldtem . Az tényleg durva hogy ha elengedtem a szellemet , kis idő múlva az NPC-k elkezdik beszélni hogy láttak egy izzó vörös szemű fekete lovat .Gerr90 írta:Szerintem csak elgépelés, vagy az elsô, vagy pedig az utolsó számjegy pluszban van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dettó. Ez és a Keiras rész volt az, amit szívem szerint visszatöltöttem volna, de végül hagytam az eredeti döntést.
Ahogy látom, te is olvastad a könyveket, szóval egy gyors kérdés, Triss vagy Yennefer?
Jól eltalált karakter lett, hozza a könyves feelinget.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Beszarok, még én vagyok majdnem elővéve, mikor akkora marhaságot írt le, amiket csak kb Réjzen tud..
Elírás... persze!
Elírás... persze!
akkor ha megveszem a játékot, elindítom és 1 hétig hozzá se nyúlok akkor 168 órám van a játékban?Santi írta:Mivan, ha felállt a géptől, ment dolgára, de otthagyta a játékot futni? Nem mintha meg akarnám védeni, mert amennyi hülyeséget írt már, lehet megint bénázott, de ilyen is előfordulhat, mert én is sokszor otthagyom a játékot úgy, hogy nem zárom be.