PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 25., hétfő 20:29

P. Krisz írta: Ez az eredeti játék ultrán . :D
Én csak high-on játszom, de a második képen nagyon kontúros Geralt, ezért gondoltam SweetFX-re, bár akkor biztos csak a fények miatt :D

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 25., hétfő 20:28

Hát nemtom, képek alapján ez kb 5 éves grafika, bár mozgás közben biztos szebb.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 20:06

kiserik írta:
P. Krisz írta:The Witcher 3
Saját képek , 1, 2 , 3, 4 .
Ezen melyik SweetFX van? (már ha van :D )
Ez az eredeti játék ultrán . :D
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 25., hétfő 19:54

kiserik írta:
Sweetfx-el nekem nem jön be a játék. Kijött amúgy az 1.4 patch. Állítólag javítja high és ultra beállításokon a grafikát. :)

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 25., hétfő 19:46

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 25., hétfő 19:40

Vagy valamit nagyon benéztél és fingod sincs mennyi a 140 óra vagy tényleg május 19 éjfél óta eltelt 157 óra alatt te alvásra, evésre, szórakozásra, munkára/tanulásra mindössze eltöltöttél kemény 17 órát, 6 nap alatt.... :)

Egy újabb bizonyíték, hogy azt se tudod mit beszélsz...
mivel besegítek egy boltnak már jóval előtte megkaptam a példányom... ezenkívül pedig semmi munkám nincs szeptemberig teljesen szabad vagyok és mivel kurva jó a játék egész nap tolom vele :) jah és nem is mindig zárom be a játékot, ha valamit meg kell néznem neten akkor Alt+tab.... na mindegy hagyjuk... nem folyok bele jobban mert sokan jobban tudják hogy mivel foglalkozok egész nap mikor alszom és mikor kelek stb...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 19:34

The Witcher 3
Hogy híjják?
Bill.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. május 25., hétfő 13:50

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ÉN Keirat alapból Kaer Morhen-be küldtem . Az tényleg durva hogy ha elengedtem a szellemet , kis idő múlva az NPC-k elkezdik beszélni hogy láttak egy izzó vörös szemű fekete lovat . :salute: Triss vagy Yen , Geralt bírja a strapát egyszerre mindkettőt . :lol: :lol: A könyvekbe csak belekezdtem de kúrva jót röhögtem Yen levelén , hogy meg van még az egyszarvú . :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam csúnya vége lett a hölgynek. Utólag én is Kaer Morhenbe küldtem volna, de hát késô bánat.
Mindig utáltam Yennefert, de az tényleg jó kis utóirat volt. :mrgreen:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 25., hétfő 13:32

ferni írta:
Santi írta:Mivan, ha felállt a géptől, ment dolgára, de otthagyta a játékot futni? Nem mintha meg akarnám védeni, mert amennyi hülyeséget írt már, lehet megint bénázott, de ilyen is előfordulhat, mert én is sokszor otthagyom a játékot úgy, hogy nem zárom be.
akkor ha megveszem a játékot, elindítom és 1 hétig hozzá se nyúlok akkor 168 órám van a játékban?
Ja.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 13:28

Gerr90 írta:Szerintem csak elgépelés, vagy az elsô, vagy pedig az utolsó számjegy pluszban van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dettó. Ez és a Keiras rész volt az, amit szívem szerint visszatöltöttem volna, de végül hagytam az eredeti döntést.
Ahogy látom, te is olvastad a könyveket, szóval egy gyors kérdés, Triss vagy Yennefer? :mrgreen:

Jól eltalált karakter lett, hozza a könyves feelinget. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ÉN Keirat alapból Kaer Morhen-be küldtem . Az tényleg durva hogy ha elengedtem a szellemet , kis idő múlva az NPC-k elkezdik beszélni hogy láttak egy izzó vörös szemű fekete lovat . :salute: Triss vagy Yen , Geralt bírja a strapát egyszerre mindkettőt . :lol: :lol: A könyvekbe csak belekezdtem de kúrva jót röhögtem Yen levelén , hogy meg van még az egyszarvú . :lol:
Hogy híjják?
Bill.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 25., hétfő 13:24

Beszarok, még én vagyok majdnem elővéve, mikor akkora marhaságot írt le, amiket csak kb Réjzen tud.. :roll: :hmmm:

Elírás... persze! :roll: :)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 25., hétfő 13:20

Santi írta:Mivan, ha felállt a géptől, ment dolgára, de otthagyta a játékot futni? Nem mintha meg akarnám védeni, mert amennyi hülyeséget írt már, lehet megint bénázott, de ilyen is előfordulhat, mert én is sokszor otthagyom a játékot úgy, hogy nem zárom be.
akkor ha megveszem a játékot, elindítom és 1 hétig hozzá se nyúlok akkor 168 órám van a játékban?

Gerr90

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. május 25., hétfő 13:16

Szerintem csak elgépelés, vagy az elsô, vagy pedig az utolsó számjegy pluszban van.
P. Krisz írta:
Gerr90 írta:Nálam is volt két döntés, amit a következmények ismeretében szívesen megváltoztattam volna, de mivel úgy voltam vele, hogy az elhatározás megszületésekor azt tartottam helyesnek, nem töltöttem vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Fúriás részt töltöttem vissza , először elengedtem a Fa Szellemét ... nagy hiba volt több okból is , utána a megölését választottam .
Cirit pedig meg kell zabálni . :loveyou:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dettó. Ez és a Keiras rész volt az, amit szívem szerint visszatöltöttem volna, de végül hagytam az eredeti döntést.
Ahogy látom, te is olvastad a könyveket, szóval egy gyors kérdés, Triss vagy Yennefer? :mrgreen:

Jól eltalált karakter lett, hozza a könyves feelinget. :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 25., hétfő 13:14

adamzz írta:Héj.Valamelyik GTA V-ös pucu mondja már meg nekem,hogy ezen a gépen kb. hogy futna a játék:

i5 2400 3,1 ghz
GTX 560 ti 1gb
4gb ram.
Szerintem szépen elvinné, bár valószínűleg mindent minimumra kéne raknod, hogy élvezhető legyen, de szerintem úgy is szép a játék.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 25., hétfő 13:13

Vagy két gépen nyomta egyszerre :lol:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 25., hétfő 13:10

Mivan, ha felállt a géptől, ment dolgára, de otthagyta a játékot futni? Nem mintha meg akarnám védeni, mert amennyi hülyeséget írt már, lehet megint bénázott, de ilyen is előfordulhat, mert én is sokszor otthagyom a játékot úgy, hogy nem zárom be.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 13:09

Gerr90 írta:Nálam is volt két döntés, amit a következmények ismeretében szívesen megváltoztattam volna, de mivel úgy voltam vele, hogy az elhatározás megszületésekor azt tartottam helyesnek, nem töltöttem vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Fúriás részt töltöttem vissza , először elengedtem a Fa Szellemét ... nagy hiba volt több okból is , utána a megölését választottam .
Cirit pedig meg kell zabálni . :loveyou:
Hogy híjják?
Bill.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 25., hétfő 13:06

hamesz írta:Witcher 3: 140 órám van benne és a fősztoriból szinte még semmit nem csináltam, mert elvagyok a mellékküldetésekkel olyan jók és annyi van belőlük. Zseniális ez a játék.
Vagy valamit nagyon benéztél és fingod sincs mennyi a 140 óra vagy tényleg május 19 éjfél óta eltelt 157 óra alatt te alvásra, evésre, szórakozásra, munkára/tanulásra mindössze eltöltöttél kemény 17 órát, 6 nap alatt.... :)

Egy újabb bizonyíték, hogy azt se tudod mit beszélsz...

Gerr90

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. május 25., hétfő 13:03

Nálam is volt két döntés, amit a következmények ismeretében szívesen megváltoztattam volna, de mivel úgy voltam vele, hogy az elhatározás megszületésekor azt tartottam helyesnek, nem töltöttem vissza. Számomra ettôl csak izgalmasabb a játék. Az életben sem tudok bizonyos dolgokat visszacsinálni.
A játék amúgy csodálatos, 26 órám van benne, de érzem, hogy még csak a felszínt kapargatom.
A könyveket már kivégeztem, az elsô és második részt pedig kipörgettem a kezdés elôtt, szóval azt hiszem elég nagy fan vagyok. Mindenkinek ajánlom. A gépigénye sem lett olyan húzós, mint vártuk.
Nem igazán volt még olyan játék az utóbbi években, ami egy egész hétre elszakított volna a Dotatól, szóval gg wp CDPR! :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 12:54

Igazi hardkór arc és 0-24 -ben tolja . :lol:
A GOG GALAXY szerint 31 órám van benne , de ebben volt egy 3 órás mentés visszatöltés mert egy elsőre helyes döntés végül nagy áldozatokkal járt és nem akartam vállalni .
Amibe bele tudok kötni az pár lassan betöltődő textúra és NPC , de egy ekkora világnál elfogadható .
A másik pedig tervezési hiba , csak gyors utazó pontoktól lehet gyors utazni /nesze neked magyar nyelv :lol: / , nem enged bárhonnan teleportálni .
A witcher megbízások nagyon hangulatosak . Kikérdezed az NPC-ket , nyomokat olvasol és követsz , kikövetkezteted hogy milyen szörny , felkészülsz a harcra és akkor durr bele . Tiszta Supernatural érzés . B-)
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: