Én csak high-on játszom, de a második képen nagyon kontúros Geralt, ezért gondoltam SweetFX-re, bár akkor biztos csak a fények miattP. Krisz írta: Ez az eredeti játék ultrán .

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 25., hétfő 20:29
Én csak high-on játszom, de a második képen nagyon kontúros Geralt, ezért gondoltam SweetFX-re, bár akkor biztos csak a fények miattP. Krisz írta: Ez az eredeti játék ultrán .
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 25., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 20:06
Ez az eredeti játék ultrán .
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 25., hétfő 19:54
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 25., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 25., hétfő 19:40
mivel besegítek egy boltnak már jóval előtte megkaptam a példányom... ezenkívül pedig semmi munkám nincs szeptemberig teljesen szabad vagyok és mivel kurva jó a játék egész nap tolom veleVagy valamit nagyon benéztél és fingod sincs mennyi a 140 óra vagy tényleg május 19 éjfél óta eltelt 157 óra alatt te alvásra, evésre, szórakozásra, munkára/tanulásra mindössze eltöltöttél kemény 17 órát, 6 nap alatt....![]()
Egy újabb bizonyíték, hogy azt se tudod mit beszélsz...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 19:34
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. május 25., hétfő 13:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam csúnya vége lett a hölgynek. Utólag én is Kaer Morhenbe küldtem volna, de hát késô bánat.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ÉN Keirat alapból Kaer Morhen-be küldtem . Az tényleg durva hogy ha elengedtem a szellemet , kis idő múlva az NPC-k elkezdik beszélni hogy láttak egy izzó vörös szemű fekete lovat .Triss vagy Yen , Geralt bírja a strapát egyszerre mindkettőt .
![]()
A könyvekbe csak belekezdtem de kúrva jót röhögtem Yen levelén , hogy meg van még az egyszarvú .
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 25., hétfő 13:32
Ja.ferni írta:akkor ha megveszem a játékot, elindítom és 1 hétig hozzá se nyúlok akkor 168 órám van a játékban?Santi írta:Mivan, ha felállt a géptől, ment dolgára, de otthagyta a játékot futni? Nem mintha meg akarnám védeni, mert amennyi hülyeséget írt már, lehet megint bénázott, de ilyen is előfordulhat, mert én is sokszor otthagyom a játékot úgy, hogy nem zárom be.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 13:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ÉN Keirat alapból Kaer Morhen-be küldtem . Az tényleg durva hogy ha elengedtem a szellemet , kis idő múlva az NPC-k elkezdik beszélni hogy láttak egy izzó vörös szemű fekete lovat .Gerr90 írta:Szerintem csak elgépelés, vagy az elsô, vagy pedig az utolsó számjegy pluszban van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dettó. Ez és a Keiras rész volt az, amit szívem szerint visszatöltöttem volna, de végül hagytam az eredeti döntést.
Ahogy látom, te is olvastad a könyveket, szóval egy gyors kérdés, Triss vagy Yennefer?
Jól eltalált karakter lett, hozza a könyves feelinget.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 25., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 25., hétfő 13:20
akkor ha megveszem a játékot, elindítom és 1 hétig hozzá se nyúlok akkor 168 órám van a játékban?Santi írta:Mivan, ha felállt a géptől, ment dolgára, de otthagyta a játékot futni? Nem mintha meg akarnám védeni, mert amennyi hülyeséget írt már, lehet megint bénázott, de ilyen is előfordulhat, mert én is sokszor otthagyom a játékot úgy, hogy nem zárom be.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. május 25., hétfő 13:16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dettó. Ez és a Keiras rész volt az, amit szívem szerint visszatöltöttem volna, de végül hagytam az eredeti döntést.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Fúriás részt töltöttem vissza , először elengedtem a Fa Szellemét ... nagy hiba volt több okból is , utána a megölését választottam .Gerr90 írta:Nálam is volt két döntés, amit a következmények ismeretében szívesen megváltoztattam volna, de mivel úgy voltam vele, hogy az elhatározás megszületésekor azt tartottam helyesnek, nem töltöttem vissza.
Cirit pedig meg kell zabálni .:Đ
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 25., hétfő 13:14
Szerintem szépen elvinné, bár valószínűleg mindent minimumra kéne raknod, hogy élvezhető legyen, de szerintem úgy is szép a játék.adamzz írta:Héj.Valamelyik GTA V-ös pucu mondja már meg nekem,hogy ezen a gépen kb. hogy futna a játék:
i5 2400 3,1 ghz
GTX 560 ti 1gb
4gb ram.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 25., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 25., hétfő 13:10
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 13:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Fúriás részt töltöttem vissza , először elengedtem a Fa Szellemét ... nagy hiba volt több okból is , utána a megölését választottam .Gerr90 írta:Nálam is volt két döntés, amit a következmények ismeretében szívesen megváltoztattam volna, de mivel úgy voltam vele, hogy az elhatározás megszületésekor azt tartottam helyesnek, nem töltöttem vissza.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 25., hétfő 13:06
Vagy valamit nagyon benéztél és fingod sincs mennyi a 140 óra vagy tényleg május 19 éjfél óta eltelt 157 óra alatt te alvásra, evésre, szórakozásra, munkára/tanulásra mindössze eltöltöttél kemény 17 órát, 6 nap alatt....hamesz írta:Witcher 3: 140 órám van benne és a fősztoriból szinte még semmit nem csináltam, mert elvagyok a mellékküldetésekkel olyan jók és annyi van belőlük. Zseniális ez a játék.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. május 25., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 25., hétfő 12:54
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem