Maradjon a warez, leszedem végigviszem (vagy nem) és akkor eldöntöm kell-e, vagy másnapra már elfelejtem a játékot, mert semmi extra.
Mindennel így kéne. Ha a gyerek hülye marad annak ellenére, hogy tanárok oktatták megvonatnám tőlük a bérüket, a szoba-festő mázolótól is, ha nem tetszik a fal színe, a benzinkúton bevezetném a becsületkasszát, egyébként is drága a benzin - van ahol olcsóbb - így akkor fizetnék érte, ha épp kedvem van. Gyári munkás szintúgy, néha selejtet csinál azokat a napokat inkább nem fizetném neki, a gyógyszertárban is csak utólag, ha felépültem a számomra megfelelő időnek tartott intervallum alatt, ha a nátha még néhány napig elhúzódik, akkor az a gyógyszer annyira nem volt megfelelő. Sőt bevezetném a szabad bejárást a magánlakásokba is próbaképp, a postásoknak megengedném, hogy a magánlevelezéseket nyugodtan elolvassák, igaz szellemi tulajdon, de nekik is csak el kell ütniük valamivel az időt.
Tisztába kell tenni a dolgokat. Szellemi tulajdont lopunk! Te is, én is a szomszéd is, mindenki aki épp a torrentet bűvöli. Jelenleg a filmeket, de leginkább a sorozatokat nem tudod lényeges időhátrány nélkül beszerezni. (a netflix 2016-ra akar eljutni a világ összes országába, de ez csak kis szegmens) Viszont a játékokat ma már bárki megszerezheti Kínától, Dél-Afrikán át, Európában az USA-ig bezárólag. Egy része megveszi ami kell neki a másik része bevallja, hogy nem és warerzol, meg van az amelyik azt mondja, hogy ha nem 15k lenne az AAA csak 8 akkor megvenné, aztán inkább legyen 4, de még ez is drága, szóval jobb ingyen.