HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 24., vasárnap 16:14
Akik elküldenék Ancellottit, azok nem tudom miota szurkolnak a csapatnak, de vagyunk páran akik mar eleg regota. Emlékszünk am arra, amikor esélyünk sem volt a Barca ellen, amikor a Bl-ben olyan gyomorgorcs volt bennem a 16 kozott a harmadik vonalas europai csapatok ellen is, h mar nem birtam nezni azt a szenvedést, amit eloadunk evekig, nem, nem egy szezonban. Ebben a szezonban a Barcat osszel megnyomtuk, tavasszal sem voltam jobbak sot, látszott, hogy a mi csapatunk legalabb azon a szinten van. (Itt levo barcasok is elismerik szerintem, hogy semmivel nem jobb az o csapatuk jelenleg). Ja es nem mondom, h nem hibázott az olasz (persze utolag mindent es mindig konnyebb annak latni) mert Bale egyertelmuen az volt, de hat az sem normalis amit az a ficko muvel. Köpködni lehet, az a legkönnyebb persze netes huszárok a trollfoci generacio nyomja es elengedi ilyenkor, h o aztan mekkora szakértő. De! Ha valaki nem próféta nem láthatta elore, igen meg tavaly utan sem, h ez az ember sajat magat építi le ilyen formán. Azt is lehet mondani miert nem vagta a padra. Igaz. De mikor kiesett ketto középpályás is ti kit raktatok volna be? Ha marad a 4kps a harom nagyon csucs sztarunkbol egyet be kell rakni a csapatba. (S nem nem J. Lo vagy Salma Hayek kozul kell valasztani, hanem olyan emberek kozul, akiből az egyiket januárban csopentettek ide, s vak is latja h Besiktas szintu jatekos, aki meg be is van szarva, a masik egy álló helyében forgolodva passzolja le jo esetben ot méterrel, raadasul azzal a maci arcával mar elárulja, hogy ha egy bl éles meccsre bekuldenek inkabb a Marc 8 nok napját ünnepelne, a harmadik pedig olyan mozdulatokat csinal es olyan eszetlenul, hogy a kőbányai sörért játszódó majális kupán latsz olyanokat. Nyirbelteken.) Meg volt kötve a keze. De játékban senki ellen nem maradtunk alul, meg akkor sem, ha nem volt a horvát aki a legfontosabb játékosunk. Ez nem olyan volt, h nem nyertünk semmit mert esélyünk sem volt, hanem nem nyertünk semmit, mert elfogytunk. Hibas a keret kialakitasaaert az olasz? Konnyen lehet. Perez is? Meg esélyesebb. Ketten egyutt meg halal biztos. A csapatunk viszont tud focizni, ha mindenki egeszseges es formaban vannak nincs nalunk jobb jöhettek nekem barmilyen messenger Windows live akarmivel, nincsen jobb. Lattam, láttuk, láttátok. Rotalas hiányát en a cserék minősége miatt latom. Nacho volt jatszatva tisztességgel, mert o megut egy Rm csere védő szintjét, Arbeloa mar nem de ot meg tiszteljük. A fent említett harmasbol egyik sem uti meg a szintet. Jese es Chicha volt meg rajtuk kivul, előbbi legtöbbször érdemtelenül kapta meg azt a keveset is amit kapott. Tegyétek mar a szivetekre a kezeteket, s mondjatok azt, h igen megbíznek benne, h bl elődöntőn benyomom a gyereket hatha lehozza. Ugyan, a semmi nulla mellett akkora arca van, h elkuldenem uborkát szedni Szabolcs megyébe, h tanuljon egy kis rendet. Chicha oke itt lehet mondani, h hibázott Carlo h kopasz 2pac Shakurt nem pihentette eleget, mert benne (mehikanoban) legalabb alázat van. De gondolom arra is emlékeztek, h osszel mikor beállt ritkan majd elesett a labdaban. Volt mar ilyen az elso Perez érában, h a brutal kezdő mellett semmi padunk nem volt, raadasul a sztárjaink mar lefele mentek. Megspekeltuk meg olyan edzokkel is, akik egy nromalis vilagban postások lennnenek. Sokkal jobb most sem var rank. Az egesz padot cserélni kell ahogy van, h lehessen forgatni a csapatot, az olaszt meg hagyni kell dolgozni, mar ha Pereznek tobb esze van mint egy 16 eves Sean Paul rajongó kiscsajnal. Remelem.