Yelawolf - American You
de az új albumról egyértelműen a Best Friend ft. Eminem a legjobb!

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. május 28., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. május 28., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 27., szerda 22:48
Ez egész jó, pedig sosem szerettem az Asking Alexandriát.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 27., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 27., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 27., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 27., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 27., szerda 8:19
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 27., szerda 1:31
Ez? Telón vagyok, nem biztos, hogy jól hallottam.Nero írta:Hát tényleg nem.sebydani írta:Szerintem nem ezt akartad linkelni![]()
https://www.youtube.com/watch?v=feVtgiR4JJc Szóval ez. Igazából ez se a videóban van hanem a stadionból hallatszik.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 27., szerda 0:46
Én még nem nyomtam le, de holnapi napot azzal kezdem.KAG írta: Nekem első blikkre is bejött.
Bár nagyon elszállós lett az egész album.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 27., szerda 0:39
Zsombor írta:Új Rocky albumot lepörgette már valaki? 1 héttel előbb kiadták (hivatalosan is).
Van rajta egy Joe Fox nevű forma, sztoriját most olvastam.
Ez ám a szerencse.So I'm on Wardour Street (in Soho, London) and I see this guy - I don't know who he is cos I don't listen to new music - and he's with this other guy who turns out to be Hector Delgado, who's produced a lot of songs on Rocky's album. I go up to them and say 'Do you want to buy a CD' and Rocky says, 'Can you play me a song'. So I play a whole song and I get to the end - that's usually when people buy a CD - so I say 'Do you want to buy a CD?' and he said 'No, but we're going to Starbucks, and then to the studio, you should come and work with us. Jump in the car'. So I got in the car and he says, 'My name's A$AP Rocky, you've got an amazing sound, lets record together'. So we did.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 27., szerda 0:32
Ez ám a szerencse.So I'm on Wardour Street (in Soho, London) and I see this guy - I don't know who he is cos I don't listen to new music - and he's with this other guy who turns out to be Hector Delgado, who's produced a lot of songs on Rocky's album. I go up to them and say 'Do you want to buy a CD' and Rocky says, 'Can you play me a song'. So I play a whole song and I get to the end - that's usually when people buy a CD - so I say 'Do you want to buy a CD?' and he said 'No, but we're going to Starbucks, and then to the studio, you should come and work with us. Jump in the car'. So I got in the car and he says, 'My name's A$AP Rocky, you've got an amazing sound, lets record together'. So we did.
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 25., hétfő 22:33
Hát tényleg nem.sebydani írta:Szerintem nem ezt akartad linkelni
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 25., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 25., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 25., hétfő 16:20
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. május 25., hétfő 16:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 24., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 24., vasárnap 22:03
Folyamatosan csinálják együtt a zenéket, nem csodálkoznék, ha lenne vagy 20 darab közös szám. Csak nem értettem a Kendrick hangot.csabi* írta:ha jól tudom kendrick régebben csinált pár számot drevel amit aztán nem adtak ki, lehet ezért a régebbi flow
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem