Érdemes megnézni a 109 éves Xavit, akin már évek óta csak röhögünk milyen bánásmódban részesült a szurkolók és a klub által és akkor nézzük meg Casillast mit kap nálunk.Persze én is azt mondom,hogy már nincs helye a kezdőben, de tegnap már sajnáltam, egyszerűen rossz ránézni az embernek erre az Ikerre, egy önbizalomhiányos kiöregedett legenda akit a saját közönsége fütyül.Igen a Real Madridban nem szabad név alapján a kezdőbe kerülni, de ez ,hogy lehet hogy az utolsó meccse és nonstop fütykoncertet kap a Real Madrid és Spanyolország történelmének legjobb kapusa az szerintem szánalmas.Xavi triplázással búcsúzik,hatalmas élőképpel és trófeával búcsúzik, Iker meg ha búcsúzik megszégyenülve "leköpve"...Pedig szerintem már egyik sem hasznosabb a másiknál de azért még is érezhető a különbség.
Ancelottinak ha távozna, akkor ennek is megadtuk a módját mert ott se volt
A lényeg,hogy jó dolog objektívnak lenni, én is megpróbálom mindig a csapat előnyét nézni, de néhányan itt már betegesen ridegen akarják kezelni a dolgokat és valszeg ők is telitorokkal fütyülnék ikert vagy crt vagy bárkit a búcsú meccsén... De jelenleg állandóságra és összetartó,egységes csapatra van szükségünk, ezt Carlo garantálja, ő kell ide. És ha nem nyerünk jövőre szart se, akkor is megérdemel még 1 esélyt.
Ami érdekes,hogy Bale és Ancelotti 1 nyáron érkeztek, és míg az 1iknek megadná az elnök az újabb esélyt addig a másiknak nem...