phys írta:Szép és jó, hogy a játékosok szeretik, mert nagy haverjuk az edző, csak ennek nem erről kéne szólnia, hanem arról, hogy az edző a jó lépéseket teszi meg a csapat érdekében és ez itt nagyon nem volt meg.
phys írta:Ha meg te is látod, hogy nem rajta múlt a döntő (sőt majdnem sikerült elintéznie a kezdővel, hogy ATM nyerje), akkor meg mellette érvként felhozni elég erős.
Akkor most nem tudja korrigálni a hibáit, vagy tudja (ha van miből)? Vagy a keret cserélt, és rakta helyre a hibáit? Esetleg Ő tehetett Casillas potyájáról? Vagy Bale kihagyott 3-4 zicceréről?phys írta:mindenki fogta a fejét, milyen rossz kezdőt rakott fel, és a hibái helyrerakása után sikerült megfordítani
Azon túl, hogy vannak nyilvánvaló hibái, az pont elősegíti a folyamatot, ha állandóság van, és az edző ismeri a keretet, és van elképzelése. Az is, ha a játékosok hisznek, és bíznak az edzőben.phys írta:Engem érdekel, hogy az edző elősegíti-e a folyamatot vagy hátráltatja, mert a jövőben ez számít, idén is számított.
És látom, hogy még mindig elfelejted, hogy itt nem csak az edző személye hátráltatja a csapatot.
De írd le légy szíves, hogy Te személy szerint kire gondolsz/látnál szívesen, mint az olasz utódja. Mert azt írod, hogy az a legjobb, ha Ancelotti megy. De ehhez kell akkor egy utódot is mondani, mert ez olyan, mint ha azt mondanád, hogy kiugrom az égő toronyházból. Ha nincs odalenn szőnyeg, ami felfog, akkor ez nekem nem tűnik jó ötletnek.
Az más kérdés, hogy szerintem most még nem ég a ház.