az egész sorozat lényege dexter jellemfejlődése, beilleszkedési kísérletei, múltjának elfogadása. az új évadban kíváncsi vagyok hova jutnakTádám írta:Mondjuk azért azt nem tudom, hogy miként nem válik majd sablonossá ez a felépítés 8 évadon keresztül, de biztos lesznek változások, meglátjuk. Meg kicsit félek attól is, hogy mondjuk a 4. évadnál, így darálva már nem lesz meg az a várakozás
Sorozatok, TV műsorok
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Sorozatok, TV műsorok
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Suburgatory
Nemrég fejeztem be a második évadot. Aranyos kis sorozat, az első évad annyira jól kiparodizálja a kertvárosi életet, sok jeleneten könnyesre röhögtem magam.
A második viszont átmegy kicsit ilyen lelkizősebb, drámai vonalba, és bár ez az évad is tetszett, azért egy vígjátéksorozat évadzárója ne rontsa már el az egész napomat. Péntek reggel néztem az utolsó részt, és tényleg kajak lehangolt.
Azért tetszik nagyon, és várom a következő évadot. És a legjobb, hogy csak 20 percesek a részek.
Nemrég fejeztem be a második évadot. Aranyos kis sorozat, az első évad annyira jól kiparodizálja a kertvárosi életet, sok jeleneten könnyesre röhögtem magam.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nos, elég jó ez a Dexter, tetszik, tetszik.
Tegnap megnéztem az első hat részt, sajnos ma csak egy részre lesz időm, de határozottan jó a cucc
Mondjuk azért azt nem tudom, hogy miként nem válik majd sablonossá ez a felépítés 8 évadon keresztül, de biztos lesznek változások, meglátjuk. Meg kicsit félek attól is, hogy mondjuk a 4. évadnál, így darálva már nem lesz meg az a várakozás
na mindegy, egyelőre eléggé elkapott, és darálnám, csak ma nincs időm.
Tegnap megnéztem az első hat részt, sajnos ma csak egy részre lesz időm, de határozottan jó a cucc
Mondjuk azért azt nem tudom, hogy miként nem válik majd sablonossá ez a felépítés 8 évadon keresztül, de biztos lesznek változások, meglátjuk. Meg kicsit félek attól is, hogy mondjuk a 4. évadnál, így darálva már nem lesz meg az a várakozás
na mindegy, egyelőre eléggé elkapott, és darálnám, csak ma nincs időm.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyébként nem mintha az a dolog nem lenne sejthető már az első évad után, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar elsütikZsombor írta:Ezt mondjuk én sem nagyon értem, nekem sikerült már ezt benyelnem HIMYM-nél meg The following-nál is. Én is belefutottam a képbe, de hálistennek én elég hamar bedaráltam ezt a 2 évadot. Kiváló sorozat, csak Zooey karakterével eddig nem nagyon tudtak mit kezdeni.
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
és ez a nagy hiba, nézz végig még egyet, ha még akkor se jön be semennyire, akkor már skippelheted nyugodt szívvelboomer írta:Én végignéztem az teljes első évadot a Dexterből, de nem tetszett. Az volt a tervem, hogy lepörgetem végig, és a 8 vége közepe fele érem utol a sorozatot, de nem köt le, úgyhogy skipelem.
ezt meg azonnal kezd el, én személy szerint imádoma kérdésem azokhoz szól akik nézik a trónok harcát. sok ismerősöm ajánlja, érdemes elkezdenem? a spartacus nagyon tetszett, a sorozat, hasonló hozzá?
Dextert meg a Trónok Harcát is csak ajánlani tudom. Kedvencek és azok is maradnak, mondjuk a Trónok Harcát még fogják bőven folytatni, csak a Dexternek lesz vége sajnos
fura lesz...
Ezt mondjuk én sem nagyon értem, nekem sikerült már ezt benyelnem HIMYM-nél meg The following-nál is. Én is belefutottam a képbe, de hálistennek én elég hamar bedaráltam ezt a 2 évadot. Kiváló sorozat, csak Zooey karakterével eddig nem nagyon tudtak mit kezdeni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
K'rvaanyját a New Girl fb oldal szerkesztőinek. Meg úgy az összesnek. Minek kell spoileres képeket kitenni? Mint a himymnél.
- Legkisebbtobi
nem hasonlit ra... inkabb fantasy a tornok harca mig a spartacus egy tortenelmi sorozat. ha szereted az olyan sorozatokat amiben sok a fordulopont akkor jo lesz.raul0791 írta:a kérdésem azokhoz szól akik nézik a trónok harcát. sok ismerősöm ajánlja, érdemes elkezdenem? a spartacus nagyon tetszett, a sorozat, hasonló hozzá?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Under the Dome pilot
Nagyon érdekes az alapötlet,csak kíváncsi vagyok,hogy hogy oldják meg a ?továbbírók? a sorozat esetleges folytatását. Mellesleg iszonyat nézettségel nyitott.
A továbbiakban maradok,kell egy jó scifi is
szerintem,ha vége újranézem az egészet egybe darálva
Nagyon érdekes az alapötlet,csak kíváncsi vagyok,hogy hogy oldják meg a ?továbbírók? a sorozat esetleges folytatását. Mellesleg iszonyat nézettségel nyitott.
A továbbiakban maradok,kell egy jó scifi is
Ezzel egy korszak lezárulCsabi írta:vasárnap már jön a dexter s08e01. tiszta hihetetlen.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Én végignéztem az teljes első évadot a Dexterből, de nem tetszett. Az volt a tervem, hogy lepörgetem végig, és a 8 vége közepe fele érem utol a sorozatot, de nem köt le, úgyhogy skipelem.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
a kérdésem azokhoz szól akik nézik a trónok harcát. sok ismerősöm ajánlja, érdemes elkezdenem? a spartacus nagyon tetszett, a sorozat, hasonló hozzá?
- AMYF
Csabi írta:vasárnap már jön a dexter s08e01. tiszta hihetetlen.
lemegy az évad, de utána soha többet nem jön.
mondjuk így megvan az esély a méltó lezárásra, az írók át tudták gondolni a dolgokat. nem kellett kapkodni stb. remélem jól összehozták, ennyit megérdemel a sorozat.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aki nézi a barátok köztöt, az most láthatta az év háborús film jelenetét.
- AMYF
Most végeztem én is a Trónok harca 3.évadával.
könyves spoilerek is vannak benne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sok helyen olvastam és igazat kell neki adni, hogy sajnos a legtöbb csata nem a harcmezőn dől el. Mert bár Robb ha jól tudom a csatáit mind megnyerte, de a politikában nem volt jártas, ahogy apja sem. Ez okozhatta mindkettőnek a vesztét. Robb kb fittyet hányt a házasságra, csak akkor ment bele amikor már nagyon kellett volna a hadsereg támogatása. De a Red weddingen is ott enyelgett a terhes csajával, ezt egyből ki is szúrta az őrült Frey (?). Mondjuk azért elég furcsa: ahogy hallottam a könyvben nem is terhes a lány, és ott sincsen az esküvőn. Meg Robb anyjának az unokatesója (Black Fish) sincsen ott ahogy hallottam (itt meg mondták, hogy megszökött).
+ egyik haverom csak a könyveket olvassa és sorozatot nem néz, ő is mondta és később olvastam is róla fórumon, hogy "A sorozatból kimaradt, mivel túl direkt előreutalás lett volna: Egy Lannister hűbéres engedetlenkedett kicsit, erre Tywin küldött egy követet, aki bement szépen a várába, szó nélkül eljátszotta a dalt, és aztán távozott.
Nem volt több engedetlenkedés."
Ez mondjuk jó lett volna ha benne van a sorozatban, szerintem nem lett volna akkora utalás.
Illetve fura volt ahogy Havas Jon ellovagolt onnan és kis idő múlva Ygritte simán beérte és megíjazta 3x (mármint az volt fura hogy a csaj simán beérte őt). (és állítólag a könyvben ez sem így volt)
És volt egy hatalmas komment amit a 3x09 után találtam:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai rész után kezdem azt hinni, hogy a falat valójában a Mások építették, hogy megóvja őket a Lannisterektől.
The Rains Of Castamere (csak zene)
Twitter bejegyzések a Red Weddingről
könyves spoilerek is vannak benne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sok helyen olvastam és igazat kell neki adni, hogy sajnos a legtöbb csata nem a harcmezőn dől el. Mert bár Robb ha jól tudom a csatáit mind megnyerte, de a politikában nem volt jártas, ahogy apja sem. Ez okozhatta mindkettőnek a vesztét. Robb kb fittyet hányt a házasságra, csak akkor ment bele amikor már nagyon kellett volna a hadsereg támogatása. De a Red weddingen is ott enyelgett a terhes csajával, ezt egyből ki is szúrta az őrült Frey (?). Mondjuk azért elég furcsa: ahogy hallottam a könyvben nem is terhes a lány, és ott sincsen az esküvőn. Meg Robb anyjának az unokatesója (Black Fish) sincsen ott ahogy hallottam (itt meg mondták, hogy megszökött).
+ egyik haverom csak a könyveket olvassa és sorozatot nem néz, ő is mondta és később olvastam is róla fórumon, hogy "A sorozatból kimaradt, mivel túl direkt előreutalás lett volna: Egy Lannister hűbéres engedetlenkedett kicsit, erre Tywin küldött egy követet, aki bement szépen a várába, szó nélkül eljátszotta a dalt, és aztán távozott.
Nem volt több engedetlenkedés."
Ez mondjuk jó lett volna ha benne van a sorozatban, szerintem nem lett volna akkora utalás.
Illetve fura volt ahogy Havas Jon ellovagolt onnan és kis idő múlva Ygritte simán beérte és megíjazta 3x (mármint az volt fura hogy a csaj simán beérte őt). (és állítólag a könyvben ez sem így volt)
És volt egy hatalmas komment amit a 3x09 után találtam:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai rész után kezdem azt hinni, hogy a falat valójában a Mások építették, hogy megóvja őket a Lannisterektől.
The Rains Of Castamere (csak zene)
Twitter bejegyzések a Red Weddingről
Igen, néhol túl sokak, de Zooey részről részre jobban néz ki.