Oszt minek örülsz? 60. Euroviziós verseny szal gondolták egyszer elindulhat Ausztrália.WTF

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csak a pontozást nézem, finnek maxot adnak a svédeknek, erre Gundi: Svédországban rengeteg svéd él, így nem meglepõ!
Finnek mindig adnak nekünk szépen, nekik mi soha egyet sem, visszakaptuk.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- h3x0r
WTFporonty írta:Nézi vki az Euroviziós cuccot? Elég gyenge dalt küldtünk, szerintem 20. hely környékén zárunk. Ausztira, Ausztrália, Németország meg Grúzia volt nálam begyere.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nézi vki az Euroviziós cuccot? Elég gyenge dalt küldtünk, szerintem 20. hely környékén zárunk. Ausztira, Ausztrália, Németország meg Grúzia volt nálam begyere.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem teljesen helyénvaló példa, rendkivül jól szemlélteti, hogy miért nem tanácsos úgy kijelentéseket tenni egy adott témában, hogy a legalapvetőbb információknak sincs birtokában az ember. A hallgatóság reakciója magáért beszél, a szakmai tudást nem lehet (viszonylag) jó kommunikációs készséggel elnyomni... végignézni én sem tudtam, illetve csak belepörgetve, mert Aszódi értelmes ember lévén értelmes dolgokat mond. A másik, az a zöldnyakkendős meg biztosan sokra viszi a nonprofit szervezetnél.első videóban nem vészes sőt..ezért is mertem belinkelni, másodiknál már elpirultam, még hallgatom...és inkább nyomnék egy dellaccot és visszajönnék másik névvel mert bemertem linkelni ezt a szennyet.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
első videóban nem vészes sőt..ezért is mertem belinkelni, másodiknál már elpirultam, még hallgatom...és inkább nyomnék egy dellaccot és visszajönnék másik névvel mert bemertem linkelni ezt a szennyet.realmadridfan írta:Bocs, hogy beleszólok, de emellett a Greenpeace-es arc mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az első részben bullshittel, Aszódi megszólja érte teljesen korrekt módon, intelligens stílusban, erre a 2. rész elején amit lenyom, hát hányinger. A moderátort meg mintha egy monty python szkeccsből húzták volna előezért a világi balfaszért már megéri belenézni

Èn ezzel a kelet nyugat tèmàval ùgyvagyok,hogy mind a kettőnek igaza van valamilyen szinten meg nincs is igaza.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- realmadridfan
Bocs, hogy beleszólok, de emellett a Greenpeace-es arc mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az első részben bullshittel, Aszódi megszólja érte teljesen korrekt módon, intelligens stílusban, erre a 2. rész elején amit lenyom, hát hányinger. A moderátort meg mintha egy monty python szkeccsből húzták volna elő
ezért a világi balfaszért már megéri belenézni

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
áh inkább hagyd, ne nézd meg, vagy megnézheted de akkor röhögni fogsz. Elkezdtem hallgatni, de sajnos hülye a csávó.Mike írta: greenpeace...na jó ha már megígértem időt szakítok majd rá, bár ezekről a zöldekről megvan a véleményem. Na nem R24-re gondolok

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
- füst
A viz azért esik ki, mert nincs hova felépiteni egy erőművet. Lassú sodrású folyóink vannak, energiatermelésre alkalmatlanok.
A szélenergia hatásfoka alacsony,, és a szélerőmű túl gyorsan elhasználódik, pár évente javitani kell, cserélni, egyszóval túl sok vele a macera. Tervezni sem lehet vele, értsd, hol fúj a szél, hol nem. Egy átlagos szélerőmű igy termel egy év során:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... llWind.png
Egy nukleáris erőműnél ez egy viszszintes csik, akkor és annyit termelsz amennyit akarsz, illetve szükség van.
Ráadásul Magyarország éghajlata nem megfelelő, nem elég szeles. Ha teletűzdelnénk az egész kisalföldet, és ha már itt tartunk, a nagyot is, akkor talán megfelelő mennyiségű energiát termelnének... csak nem biztos hogy akkor amikor kéne, raktározni pedig energiát sajnos nem lehet ipari méretekben. MINDEN szempontból jobb, olcsóbb egy atomerőmű.
A szélenergia hatásfoka alacsony,, és a szélerőmű túl gyorsan elhasználódik, pár évente javitani kell, cserélni, egyszóval túl sok vele a macera. Tervezni sem lehet vele, értsd, hol fúj a szél, hol nem. Egy átlagos szélerőmű igy termel egy év során:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... llWind.png
Egy nukleáris erőműnél ez egy viszszintes csik, akkor és annyit termelsz amennyit akarsz, illetve szükség van.
Ráadásul Magyarország éghajlata nem megfelelő, nem elég szeles. Ha teletűzdelnénk az egész kisalföldet, és ha már itt tartunk, a nagyot is, akkor talán megfelelő mennyiségű energiát termelnének... csak nem biztos hogy akkor amikor kéne, raktározni pedig energiát sajnos nem lehet ipari méretekben. MINDEN szempontból jobb, olcsóbb egy atomerőmű.
- füst
A biomassza nem tényező. Nem lehet vele tervezni sem, és remélem nem kell mondani hogy a hatásfoka és a megtermelt energia mennyisége mennyire eltörpül egy nukleáris erőmű mellett. Ráadásul közgazdaságilag is sokkal jobban megtérül az atomenergia.
De eleve vicces gondolat hogy egy ország energiaellátását biomasszára alapozd. A biomassza arra jó mint a nap-, vagy a szélenergia. Arra elegendő, hogy hozzáadjon egy kicsit egy ország energiatermeléséhez.
De eleve vicces gondolat hogy egy ország energiaellátását biomasszára alapozd. A biomassza arra jó mint a nap-, vagy a szélenergia. Arra elegendő, hogy hozzáadjon egy kicsit egy ország energiatermeléséhez.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
greenpeace...Norbii írta:Viszont erre ezt tudom linkelni, pro és kontra: https://www.youtube.com/watch?v=NWJy_D7-y9E itt pedig mindenki véleményt foglalhat az egyik oldalon.

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A víz miért esik ki? Totál dilettáns vagyok a témában, szóval kíváncsiságból kérdem. Mondjuk a széllel kapcsolatban is van kételyem, mivel amint átérünk az osztrákokhoz szélerőművek sora vár az emberre. Aztán persze lehet, hogy ott sokat számíthat az a pár kilométer.füst írta:Termelni pedig nem sokféleképpen lehet Magyarországon. A nap és a szélenergia eleve kiesik. A viz szintén.
- Norbii
Tudtam hogy ezt fogod linkelni.Mike írta:namost persze mindkét oldalt meg kéne hallgatni
én hozom az egyiket, ha tudsz hozhatod a másikat, időt fogok rá szánni.
paksról
Viszont erre ezt tudom linkelni, pro és kontra: https://www.youtube.com/watch?v=NWJy_D7-y9E itt pedig mindenki véleményt foglalhat az egyik oldalon.
füst: kihagytad a legnagyobb megújuló erőforrásunkat a biomasszát. Amit igazából fogalmam sincs miért nem használjuk ki.
- füst
Biztos hogy jó. A mostani reaktorok nem örök életűek és mire elkészülnek az újak, addigra lassan le is lehet a mostaniakat szerelni.akkor biztos hogy ez olyan jó nekünk?
Persze nem létkérdés az atomenergia, de áram 20 év múlva is kell, és termelni olcsóbb mint megvenni.
Termelni pedig nem sokféleképpen lehet Magyarországon. A nap és a szélenergia eleve kiesik. A viz szintén.
A szénkészletek minőségéről annyit, hogy a magyar szénről az energiaiparban van az a mondás, hogy ha elég sokáig égeted akkor egész jól tartja a hőt.

Marad a nukleáris energia, amivel a legjobban lehet tervezni, az energiatermelés alapja kell hogy legyen, mint ahogy most is az. Külföldről is lehet venni áramot, de akkor senki se csodálkozzon ha a mostani reaktorok leáállása után a villanyszámla 2-3szorosa lesz.

- Norbii
leírtam a véleményemet. írj ellene ellenérvet. amúgy nem vagyok szakértő. legyen akkor spekuláció.Mike írta:szakértő vagy, hogy egyértelműen?
ez egy meddő vita lesz tehát értelmetlen bele menni.
cba-t mindenkinek.
cba-t mindenkinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. május 23., szombat 19:14-kor.
Mi az, hogy mit visznek el?Pipita írta:Mit visznek el?
Neked nem gyanús, hogy az árszínvonal nyugat felé konvergál, a bérek meg keletre? Akkor szerinted a kettő különbözete hová lesz?
Vagy olvass utána, hogy mekkora profitot realizálnak a külföldi cégek Magyarországon, szerintem meglepődnél rajta...