Azt is leszögezhetjük, hogy ezeket a betegagyú embereket meg is kell először választani és csak ezután dönthetnek milliók életéről és mi választjuk meg őket...Steve írta:Azt gondolom kemény ez az orosz szerelem főleg egy rendszerváltótól és vannak meredek dolgok, meg pár jó is néha, de az alkesz sem jobb aki embereket folytogat, alázgat más országok minisztereit meg pofozkodik.
Egyet leszögezhetünk, egyik sem normális. A szomorú az, hogy embermilliók sorsáról döntenek az ilyen beteg agyúak.

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és ezt meg is tudnád indokolni?Norbii írta:oroszok felé pártolni, akik alsó hangon is nem a legjobb partner, főleg paks2vel
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért az nem semmi ha gyurcs sírja vissza valaki.
Hogy őt ki pofozta és ki nem..Nos konkrétan rohamrendőrök védték attól, hogy embertömegek ízekre szedjék, de végülis régen volt már. Azóta biztos szeretetre méltó, úriember lett..
Azt gondolom kemény ez az orosz szerelem főleg egy rendszerváltótól és vannak meredek dolgok, meg pár jó is néha, de az alkesz sem jobb aki embereket folytogat, alázgat más országok minisztereit meg pofozkodik.
Egyet leszögezhetünk, egyik sem normális. A szomorú az, hogy embermilliók sorsáról döntenek az ilyen beteg agyúak.
Hogy őt ki pofozta és ki nem..Nos konkrétan rohamrendőrök védték attól, hogy embertömegek ízekre szedjék, de végülis régen volt már. Azóta biztos szeretetre méltó, úriember lett..
Azt gondolom kemény ez az orosz szerelem főleg egy rendszerváltótól és vannak meredek dolgok, meg pár jó is néha, de az alkesz sem jobb aki embereket folytogat, alázgat más országok minisztereit meg pofozkodik.
nem kell itt felháborodni senkinek. csupán egy tükör hogy mennyire veszik komolyan orbánt. ennyi tekintélye van európában.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Juncker egy durván alkoholista vén lószerszám, szóval ő nem mondható normálisnak. Vicc mind a kettő, én inkább jót nevettem mintsem felháborodtam volna rajta.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Mert elméletileg intelligens emberekről beszélünk, akik Európa sorsáról döntenek. Márpedig intelligens ember nem pofozkodik több száz kamera előtt, egy ország miniszterelnökével.Norbii írta: Kérdem én, ennek függvényében miért volt jogtalan a pofon? Egy olyan dolgot kapott amit az ország nagyrésze megtett volna vele szemben.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hogy nem álltak szóba, az egy kicsit túlzás, persze ő is egy kisstílű noob volt.
Magyarország elég sok eus támogatást kap, ettől függetlenül próbál elhatárolódni nyugattól és az oroszok felé pártolni, akik alsó hangon is nem a legjobb partner, főleg paks2vel, na meg a gázt is drágábban adják mint pl a NÉMETEKNEK, + ott vannak még orbán egyéb dolgai, mindenki tudja miről van szó, + mint írtam nem igen támogatta Junckert-t, valószínűleg azóta nincsenek is jó haverságban.
Kérdem én, ennek függvényében miért volt jogtalan a pofon? Egy olyan dolgot kapott amit az ország nagyrésze megtett volna vele szemben.
Magyarország elég sok eus támogatást kap, ettől függetlenül próbál elhatárolódni nyugattól és az oroszok felé pártolni, akik alsó hangon is nem a legjobb partner, főleg paks2vel, na meg a gázt is drágábban adják mint pl a NÉMETEKNEK, + ott vannak még orbán egyéb dolgai, mindenki tudja miről van szó, + mint írtam nem igen támogatta Junckert-t, valószínűleg azóta nincsenek is jó haverságban.
Kérdem én, ennek függvényében miért volt jogtalan a pofon? Egy olyan dolgot kapott amit az ország nagyrésze megtett volna vele szemben.
Őt jó hogy nem pofozták, mert úgy pucsított be nekik, ahogy parancsolták. Ha nem úgy van, ahogy ők akarják akkor egyből jön a diktátorozás...Norbii írta: Ilyet Gyurcsánnyal mikor mertek volna csinálni?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem tiltott.VanillaSky írta:Tényleg hosszúra nyúlva a dolog, és elvileg tiltott téma is.
Gyurcsánnyal szóba sem álltak.
Juncker kapja be, Orbántól függetlenül.
-
Tényleg hosszúra nyúlva a dolog, és elvileg tiltott téma is. Viszont a Luxemburg-Magyarország párhuzam azért elég meredek, a történelmi ismereteket kicsit frissíteni kéne, ha párhuzamokat akarsz vonni a két ország közé. Földrajzi helyzet detto. Bár igaz, ami igaz egy adóparadicsom nem rossz hely, onnan szépen lehet hinteni az igét persze a banktitkok és az ott tárolt pénzek eredetét elfedve.
- Ferencváros
Norbii írta: Itt tetteti a nagy arcot, hogy ő majd megmondja mindenkinek, aztán láthattuk mennyit is ér a tekintélye. pofozgatják, kinevetik, és közben áll mint egy fsz. azt se tudta merre van arccal. Ilyet Gyurcsánnyal mikor mertek volna csinálni?

Szerintem itt legyen is befejezve a politizálás

- Norbii
Nem egyformák. Nem hiszem hogy pl van olyan gazdag politikus aki ne csalt volna adót. Viszont luxemburg gazdasági helyzete össze se hasonlítható Magyarországéval és ez itt a gond. Szóval a pofon teljesen megérdemelt. Itt tetteti a nagy arcot, hogy ő majd megmondja mindenkinek, aztán láthattuk mennyit is ér a tekintélye. pofozgatják, kinevetik, és közben áll mint egy fsz. azt se tudta merre van arccal. Ilyet Gyurcsánnyal mikor mertek volna csinálni?VanillaSky írta:
Mondja ezt egy bizonyítottan adócsaló volt miniszterelnök, akik annyi zsetont lovasítottak meg, hogy ha szeretnéd elkölteni, akkor sem sikerülne. Politikusok, egyformák.
- Ferencváros
Valószínűleg ezért ő a politikus, és nem tedannen írta:orbán helyében vissza adtam volna neki ugyanolyan "játékosan"..

szerk.: egyébként tudom, hogy a politika off, de az EP elnökének Schulznak tényleg nincs érettségije sem?
-
Mondja ezt egy bizonyítottan adócsaló volt miniszterelnök, akik annyi zsetont lovasítottak meg, hogy ha szeretnéd elkölteni, akkor sem sikerülne. Politikusok, egyformák.The dictator is coming![]()
- Norbii
orban es Cameron volt csak az a ket miniszterelnok, akik nem tamogattak Junckert az EB elnoki tiszsegert vivott harcaban.dannen írta:
na nem védeni akarom orbánt, meg távol áll tőlem a politika, de ilyet hogy engedhet meg magának valaki?orbán helyében vissza adtam volna neki ugyanolyan "játékosan"..
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Pipita írta:https://youtu.be/A8RGY92RuRY?list=PL29V ... 1879mo7gxi
Team-slam ob, Fo-ci
megtekintésre erősen ajánlott![]()

a vége felé kirázott már a hideg is

-
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
alin mekkora feedbacktől érdemes rendelni?
http://www.aliexpress.com/item/Rugged-A ... 37733.html
http://www.aliexpress.com/item/Dual-Lay ... 64859.html
1,5 dollár eltérés van a 2 között. Szerintetek melyiket érdemesebb?
http://www.aliexpress.com/item/Rugged-A ... 37733.html
http://www.aliexpress.com/item/Dual-Lay ... 64859.html
1,5 dollár eltérés van a 2 között. Szerintetek melyiket érdemesebb?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://youtu.be/A8RGY92RuRY?list=PL29V ... 1879mo7gxi
Team-slam ob, Fo-ci
megtekintésre erősen ajánlott
Juncker meg ritka nagy bunkó, bár nem bánom.
Team-slam ob, Fo-ci
megtekintésre erősen ajánlott

Juncker meg ritka nagy bunkó, bár nem bánom.