ez már nem a szovjetunio
még nem, de azér' alakul, persze békés tankokkal foglalnak úgyhogy nincs gáz...
"Paks2" szükséges, már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépni és elkezdeni a beruházást.
Rég olvastam már róla, de akkor még úgy állt a dolog, hogy tíz év múlva kezdik el, olyan módszerekkel, amik már ma is elavultnak számítanak. Cserébe a csekély államadósság mellé tartozásunk lesz keletre is, és Putyinék szabják meg itthon az áramot. Ha ez változott, akkor bocsánat, és világosítsatok fel légyszi, ha nem, akkor biztos hogy ez olyan jó nekünk?
az igazi diktatúra ott van, és több kárt okozott nekünk mint hasznot
Hát nem tudom, én nem így érzem. Konkrétan az elmúlt években ami itt fejlődés volt, az EUs pénzből történt. Cserébe aki nem akarja a keleti nyitás szabadságát, az elmehet a nyugati diktatúrába
(ne haragudj, csak megfogott ez a rész.). Nem kell 26 évet várni egy szaros határátlépésnél. Rengeteg programot indít az EU fiatalok számára, hogy azok megtapasztalják, hogy miben jók, mit érnek emberileg, stb. Csak nincsenek promotálva, ezért nem ismeri kb senki, legalábbis itthon, meg a kisebb országokban. És amikor kapja a fejébe 24/7 az ember a propagandát, hogy az eu miatt nincsenek gyáraink, meg termelésünk, akkor már hajlamos elhinni...
Van aki rájött hogy ha ad is nem csak vesz akkor egy szerethető országot generál, mint kanada, skandináv országok..
nyilván a magyar pártokról beszélt, nem mindenhol van az, ami itt, sőt.
A sokszorosát viszik el innen annak, amit "adnak".
Mit visznek el?