OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 19:10

Nem tagadom, viszont azt nekem ne adja be senki hogy eu a rossz, meg paks 2 jó ötlet mert kinevetem. Cáfolj rám kérlek.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 23., szombat 19:08

cart írta:
Norbii írta:mike: Budapest hogy nézne ki az eu nélkül? Majdnem minden eus segéllyel épült, rengeteg pénzt kapunk tölük.
És azt te komolyan elhiszed, hogy ezt teljesen önzetlenül "adják"? :roll:
A sokszorosát viszik el innen annak, amit "adnak".
na, köszi, nem nekem kellett reagálnom :)
Norbii írta:ráadásul egyértelműen a meglevő szénkészletet kellene felhasználni és szénerőművet építeni.
szakértő vagy, hogy egyértelműen?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 23., szombat 19:07

ha rajtam múlna norbii te se szavazhatnál, a szavaiddal élve noob vagy a témakörben
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 23., szombat 19:05

ez már nem a szovjetunio
még nem, de azér' alakul, persze békés tankokkal foglalnak úgyhogy nincs gáz... :lol:
"Paks2" szükséges, már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépni és elkezdeni a beruházást.
Rég olvastam már róla, de akkor még úgy állt a dolog, hogy tíz év múlva kezdik el, olyan módszerekkel, amik már ma is elavultnak számítanak. Cserébe a csekély államadósság mellé tartozásunk lesz keletre is, és Putyinék szabják meg itthon az áramot. Ha ez változott, akkor bocsánat, és világosítsatok fel légyszi, ha nem, akkor biztos hogy ez olyan jó nekünk?
az igazi diktatúra ott van, és több kárt okozott nekünk mint hasznot
Hát nem tudom, én nem így érzem. Konkrétan az elmúlt években ami itt fejlődés volt, az EUs pénzből történt. Cserébe aki nem akarja a keleti nyitás szabadságát, az elmehet a nyugati diktatúrába :lol: (ne haragudj, csak megfogott ez a rész.). Nem kell 26 évet várni egy szaros határátlépésnél. Rengeteg programot indít az EU fiatalok számára, hogy azok megtapasztalják, hogy miben jók, mit érnek emberileg, stb. Csak nincsenek promotálva, ezért nem ismeri kb senki, legalábbis itthon, meg a kisebb országokban. És amikor kapja a fejébe 24/7 az ember a propagandát, hogy az eu miatt nincsenek gyáraink, meg termelésünk, akkor már hajlamos elhinni...
Van aki rájött hogy ha ad is nem csak vesz akkor egy szerethető országot generál, mint kanada, skandináv országok..
nyilván a magyar pártokról beszélt, nem mindenhol van az, ami itt, sőt.
Mit visznek el? :hmmm:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 23., szombat 19:02

Norbii írta:
nem mindenhol. Van aki rájött hogy ha ad is nem csak vesz akkor egy szerethető országot generál, mint kanada, skandináv országok..
Nyilván Magyarországra gondoltam. :) Nem nagyon van normális politikus itthon. Külföldön nyilván vannak, nekem személy szerint David Cameron szimpi.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 23., szombat 19:01

Norbii írta:mike: Budapest hogy nézne ki az eu nélkül? Majdnem minden eus segéllyel épült, rengeteg pénzt kapunk tölük.
És azt te komolyan elhiszed, hogy ezt teljesen önzetlenül "adják"? :roll:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 18:56

Mike írta:
és ezt meg is tudnád indokolni?
Megpróbálom.
Paks 2 drága, de természetesen ennek tükrében két új blokkot építenek az egy helyett. Nem sürgető dologról van szó, ráadásul egyértelműen a meglevő szénkészletet kellene felhasználni és szénerőművet építeni. Na meg ahogy olvasgattam anno jobban jártunk volna ha vesszük az áramot, mintsem fenntartsuk paks 2-t. Az adatok pedig titkosítva vannak, persze ilyen összegű berúgázásnál ez jó döntés LENNE, ha nem mi fizetnénk.

"Na de egy normális sincsen, mindegy kit választunk. Csak van kevésbé rossz."

nem mindenhol. Van aki rájött hogy ha ad is nem csak vesz akkor egy szerethető országot generál, mint kanada, skandináv országok..

füst, egy ilyen beruházás egyáltalán nem volt szükséges. http://www.greenpeace.org/hungary/Globa ... t_hova.jpg

mike: Budapest hogy nézne ki az eu nélkül? Majdnem minden eus segéllyel épült, rengeteg pénzt kapunk tölük. Na meg csekkold a jeremi programot, és a széchenyi töke alapot. Oroszoktól mit kapunk? Drága gázon kívül?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2015. május 23., szombat 18:55

oroszok felé pártolni, akik alsó hangon is nem a legjobb partner, főleg paks2vel
"Paks2" szükséges, már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépni és elkezdeni a beruházást. Az oroszoknál jobb opció pedig nem volt a piacon.
Más kérdés hogy az oroszok még akkor is hazudnak hogyha kérdeznek, dehát szlávoktól ne várjon sokat az ember. Mondjuk abból a szemponbtból lényegtelen hogy nyugatról is a szánkbakakilnak ha nagyon akarjuk. Vagy akkor is ha nem.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 23., szombat 18:47

kelemen.istvan írta:Tippre: orosz "barátaink" sakkban tartják Viktorunkat.
Hogy mi? :lol:

Az nem lehet, hogy az oroszok kínálták a legkedvezőbb feltételeket? Vagy a franciáktól kellett volna megvenni akár drágábban is?

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 23., szombat 18:46

az a helyzet h a nyugat mindent megpróbál azért h az oroszokat tüntessék fel a negatív erőnek, pedig nem biztos hogy ez így van, sőt....

ez már nem a szovjetunio, és Putyin sem Sztálin...

no mind1, ebbe nem kell belemenni, de én is inkább az oroszok felé pártolnék, mint az USA csatlós EU felé. Mert az igazi diktatúra ott van, és több kárt okozott nekünk mint hasznot
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 23., szombat 18:45

Tippre: orosz "barátaink" sakkban tartják Viktorunkat. Még egy tipp: az ügynöklistával :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 23., szombat 18:43

9RoNaLdO9 írta:
Azt is leszögezhetjük, hogy ezeket a betegagyú embereket meg is kell először választani és csak ezután dönthetnek milliók életéről és mi választjuk meg őket...
Na de egy normális sincsen, mindegy kit választunk. Csak van kevésbé rossz.

9RoNaLdO9
Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira

HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2015. május 23., szombat 18:42

Steve írta:Azt gondolom kemény ez az orosz szerelem főleg egy rendszerváltótól és vannak meredek dolgok, meg pár jó is néha, de az alkesz sem jobb aki embereket folytogat, alázgat más országok minisztereit meg pofozkodik.

Egyet leszögezhetünk, egyik sem normális. A szomorú az, hogy embermilliók sorsáról döntenek az ilyen beteg agyúak.
Azt is leszögezhetjük, hogy ezeket a betegagyú embereket meg is kell először választani és csak ezután dönthetnek milliók életéről és mi választjuk meg őket...

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 23., szombat 18:40

Norbii írta:oroszok felé pártolni, akik alsó hangon is nem a legjobb partner, főleg paks2vel
és ezt meg is tudnád indokolni?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 23., szombat 18:39

Azért az nem semmi ha gyurcs sírja vissza valaki.

Hogy őt ki pofozta és ki nem..Nos konkrétan rohamrendőrök védték attól, hogy embertömegek ízekre szedjék, de végülis régen volt már. Azóta biztos szeretetre méltó, úriember lett..

Azt gondolom kemény ez az orosz szerelem főleg egy rendszerváltótól és vannak meredek dolgok, meg pár jó is néha, de az alkesz sem jobb aki embereket folytogat, alázgat más országok minisztereit meg pofozkodik.

Egyet leszögezhetünk, egyik sem normális. A szomorú az, hogy embermilliók sorsáról döntenek az ilyen beteg agyúak.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 18:36

http://rewrite.origos.hu/s/img/i/1505/2 ... bannak.gif

:x

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 23., szombat 18:15

nem kell itt felháborodni senkinek. csupán egy tükör hogy mennyire veszik komolyan orbánt. ennyi tekintélye van európában.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 18:02

Juncker egy durván alkoholista vén lószerszám, szóval ő nem mondható normálisnak. Vicc mind a kettő, én inkább jót nevettem mintsem felháborodtam volna rajta.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 23., szombat 17:59

Norbii írta: Kérdem én, ennek függvényében miért volt jogtalan a pofon? Egy olyan dolgot kapott amit az ország nagyrésze megtett volna vele szemben.
Mert elméletileg intelligens emberekről beszélünk, akik Európa sorsáról döntenek. Márpedig intelligens ember nem pofozkodik több száz kamera előtt, egy ország miniszterelnökével.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 17:55

hogy nem álltak szóba, az egy kicsit túlzás, persze ő is egy kisstílű noob volt.

Magyarország elég sok eus támogatást kap, ettől függetlenül próbál elhatárolódni nyugattól és az oroszok felé pártolni, akik alsó hangon is nem a legjobb partner, főleg paks2vel, na meg a gázt is drágábban adják mint pl a NÉMETEKNEK, + ott vannak még orbán egyéb dolgai, mindenki tudja miről van szó, + mint írtam nem igen támogatta Junckert-t, valószínűleg azóta nincsenek is jó haverságban.

Kérdem én, ennek függvényében miért volt jogtalan a pofon? Egy olyan dolgot kapott amit az ország nagyrésze megtett volna vele szemben.

Vissza: