HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. május 23., szombat 16:36
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 23., szombat 15:48
Na jó, ez tényleg szánalmas...IamBeowulf írta:BLaZE:
Nem, nem erre gondoltam, egyáltalán ki az a Guti? :-)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 23., szombat 15:10
Szándékosan írtam így.IamBeowulf írta:Nem hazudol...dzsi91 írta:
Hazudol, Gárdiolá csecsén teremtél.De ajánlom az eurobarcát.Ott még tapsolnak is neked, mert nekik tényleg fingjuk sincs ki az a Guti.
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 23., szombat 15:07
Nem hazudol...dzsi91 írta:
Hazudol, Gárdiolá csecsén teremtél.De ajánlom az eurobarcát.Ott még tapsolnak is neked, mert nekik tényleg fingjuk sincs ki az a Guti.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 23., szombat 15:06
Nem véletlen de én erre írtam, hogy tavaly mikor mi voltunk a padlón az eurobarcás fórumon uan ez volt..De akinek nem inge..Én továbbra is az értelmes vitákat és egymás tiszteletét preferálom!ziro4vr írta:Sorra regisztrál a sok barcás. Bezzeg tavaly a tizedik után nem jöttek ennyien... De lehet csak véletlen.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 23., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 23., szombat 15:02
Hazudol, Gárdiolá csecsén teremtél.De ajánlom az eurobarcát.Ott még tapsolnak is neked, mert nekik tényleg fingjuk sincs ki az a Guti.IamBeowulf írta:max itt vagyok új, egyébként 92 ótapeadani írta:Kicsit elszaporodtak mostanában az új barcások...
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 23., szombat 15:01
Én nem vagyok értékes, Xavi, meg Guti az :-)tubatibi írta:Látom ismét egy értékes Barcás kolléga regisztrált.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 23., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 23., szombat 14:56
Nem baj,ha nem vagy kiváncsi, válasz volt a Guti videóra.Toti írta:IamBeowulf írta:Csak hogy értelme is legyen, hogy erre jártam:
https://www.youtube.com/watch?v=8biQ02kbSEk![]()
![]()
menj már innen a videóddal egyetemben.
szted ki kíváncsi itt erre az emberre?
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 23., szombat 14:54
csabi* írta:most, hogy padlón a csapat nagyon megszaporodtak ezek az odaszurkálások.. hát gratulálok, tavaly merre jártál beowolf?
ez még mindig nem az eb, eszemfaszommegáll
csak a gt, palesz (na jó ők madridisták, rossz példa) féle normális barcásokat égetitek le
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 23., szombat 14:54
IamBeowulf írta:Csak hogy értelme is legyen, hogy erre jártam:
https://www.youtube.com/watch?v=8biQ02kbSEk
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 23., szombat 14:53
A kedvencem, amikor barcas kollega beszol, majd a vegere odairja, hogy o amugy nem akar savazni.csabi* írta:most, hogy padlón a csapat nagyon megszaporodtak ezek az odaszurkálások..
ugye tudod, hogy par percig lehet szerkeszteni is a hsz-ed?IamBeowulf írta:...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 23., szombat 14:47
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 23., szombat 14:45
Úgy értettem, hogy a madridisták..palesz77 írta:De az egy Barcás fórum, ez meg egy Madridos, úgyhogy szerintem ehhez mérten kéne itt viselkednie minden Barcadrukkernek. De ez csak az én véleményem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 23., szombat 14:41
De az egy Barcás fórum, ez meg egy Madridos, úgyhogy szerintem ehhez mérten kéne itt viselkednie minden Barcadrukkernek. De ez csak az én véleményem.DinhoL írta:Az lehet de EB-n is volt egy ilyen front tavaly.. :Đ
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 23., szombat 14:36
max itt vagyok új, egyébként 92 ótapeadani írta:Kicsit elszaporodtak mostanában az új barcások...
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 23., szombat 14:35
Az lehet de EB-n is volt egy ilyen front tavaly.. :Đpeadani írta:Kicsit elszaporodtak mostanában az új barcások...
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 23., szombat 14:35
ha te mondod...csabi* írta:nyugi így se volt sok értelme erre járnod
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. május 23., szombat 14:33
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem