Őt jó hogy nem pofozták, mert úgy pucsított be nekik, ahogy parancsolták. Ha nem úgy van, ahogy ők akarják akkor egyből jön a diktátorozás...Norbii írta: Ilyet Gyurcsánnyal mikor mertek volna csinálni?

OFF
Re: OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem tiltott.VanillaSky írta:Tényleg hosszúra nyúlva a dolog, és elvileg tiltott téma is.
Gyurcsánnyal szóba sem álltak.
Juncker kapja be, Orbántól függetlenül.
-
Tényleg hosszúra nyúlva a dolog, és elvileg tiltott téma is. Viszont a Luxemburg-Magyarország párhuzam azért elég meredek, a történelmi ismereteket kicsit frissíteni kéne, ha párhuzamokat akarsz vonni a két ország közé. Földrajzi helyzet detto. Bár igaz, ami igaz egy adóparadicsom nem rossz hely, onnan szépen lehet hinteni az igét persze a banktitkok és az ott tárolt pénzek eredetét elfedve.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Norbii írta: Itt tetteti a nagy arcot, hogy ő majd megmondja mindenkinek, aztán láthattuk mennyit is ér a tekintélye. pofozgatják, kinevetik, és közben áll mint egy fsz. azt se tudta merre van arccal. Ilyet Gyurcsánnyal mikor mertek volna csinálni?

Szerintem itt legyen is befejezve a politizálás

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem egyformák. Nem hiszem hogy pl van olyan gazdag politikus aki ne csalt volna adót. Viszont luxemburg gazdasági helyzete össze se hasonlítható Magyarországéval és ez itt a gond. Szóval a pofon teljesen megérdemelt. Itt tetteti a nagy arcot, hogy ő majd megmondja mindenkinek, aztán láthattuk mennyit is ér a tekintélye. pofozgatják, kinevetik, és közben áll mint egy fsz. azt se tudta merre van arccal. Ilyet Gyurcsánnyal mikor mertek volna csinálni?VanillaSky írta:
Mondja ezt egy bizonyítottan adócsaló volt miniszterelnök, akik annyi zsetont lovasítottak meg, hogy ha szeretnéd elkölteni, akkor sem sikerülne. Politikusok, egyformák.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valószínűleg ezért ő a politikus, és nem tedannen írta:orbán helyében vissza adtam volna neki ugyanolyan "játékosan"..

szerk.: egyébként tudom, hogy a politika off, de az EP elnökének Schulznak tényleg nincs érettségije sem?
-
Mondja ezt egy bizonyítottan adócsaló volt miniszterelnök, akik annyi zsetont lovasítottak meg, hogy ha szeretnéd elkölteni, akkor sem sikerülne. Politikusok, egyformák.The dictator is coming![]()
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
orban es Cameron volt csak az a ket miniszterelnok, akik nem tamogattak Junckert az EB elnoki tiszsegert vivott harcaban.dannen írta:
na nem védeni akarom orbánt, meg távol áll tőlem a politika, de ilyet hogy engedhet meg magának valaki?orbán helyében vissza adtam volna neki ugyanolyan "játékosan"..
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Pipita írta:https://youtu.be/A8RGY92RuRY?list=PL29V ... 1879mo7gxi
Team-slam ob, Fo-ci
megtekintésre erősen ajánlott![]()

a vége felé kirázott már a hideg is

-
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
alin mekkora feedbacktől érdemes rendelni?
http://www.aliexpress.com/item/Rugged-A ... 37733.html
http://www.aliexpress.com/item/Dual-Lay ... 64859.html
1,5 dollár eltérés van a 2 között. Szerintetek melyiket érdemesebb?
http://www.aliexpress.com/item/Rugged-A ... 37733.html
http://www.aliexpress.com/item/Dual-Lay ... 64859.html
1,5 dollár eltérés van a 2 között. Szerintetek melyiket érdemesebb?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://youtu.be/A8RGY92RuRY?list=PL29V ... 1879mo7gxi
Team-slam ob, Fo-ci
megtekintésre erősen ajánlott
Juncker meg ritka nagy bunkó, bár nem bánom.
Team-slam ob, Fo-ci
megtekintésre erősen ajánlott

Juncker meg ritka nagy bunkó, bár nem bánom.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az igen

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Attól hogy szarsz a dolgokra meg nem kell telehanyni az összes topicot. Kapcsold ki es szívj friss levegőt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az elmúlt fél évben megtanultam, hogy nem igazán kell a dolgokhoz komolyan állni, ezért szarok rá, leszarom... és nem élek tudatmódosító szerekkelcsabi* írta:kerlon és akkor most kajak álljuk meg, hogy nem poénkodunk veled ilyen hozzászólások után?
nemkellettvolnakábszizni
meg is lepődtem, hogy a fekete lyuk után még garázdálkodhatokRealista24 írta:
Aztan eleg is lesz mert amit ma csinalsz az megérne ket hetet.
és, talán illene el is köszönöm míg van lehetőségem: sziasztok

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:

Aztan eleg is lesz mert amit ma csinalsz az megérne ket hetet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jó a cucc?fiore írta:hm
off topik, itt minden hozzászólásra nagy szükség VANcsababarca írta:erre a hozzászólásra nagy szükség volt.Kerlon írta: Isten szólít, vedd fel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K