ezen de mekkorát röhögtem most.

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 22., péntek 19:06
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 22., péntek 14:48
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 22., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 14:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 12:51
Jó, akkor keresd meg nekem kérlek, a személyeskedést meg hagyjuk, mert jön egy zöld morcos kolléga, aki nem olyan aranyos mint én, aztán marad az nso neked.DinhoL írta:A bullshit kifejezést kicsit erősnek érzem, mert tényleg volt egy ilyen nyilatkozata. De tudom a főnönnek mindig igaza van. Peace.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 12:36
Betolod ide a bullhitet, egy mondatot, amit átformáltál amolyan Barcásra, amivel azt próbáltad sugallni, hogy Pérez Messit le akarja igazolni, hogy felbosszantsa a katalánokat, mint Figoval. Holott ilyet nem mondott.Ennyi. Bár szerintem nem ennyire lesarkított ez.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 12:33
Ennyi. Bár szerintem nem ennyire lesarkított ez.Realista24 írta:Felháborodást váltana ki az átigazolása...
Még valami?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 12:29
Igen, mert a Barcához hasonlóan nagy csapatban tudná csak elképezlni...Egyszer azért kijelentette, hogy ha Messi elmegy a Barcából, akkor csak a Madridhoz menne.
Felháborodást váltana ki az átigazolása...Még hozzá tette, hogy ezzel jól felhergelnék a barcásokat, mint anno Figoval.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 22., péntek 12:22
azért ügyesen csinálod.DinhoL írta:Hmm..Pepet se kell félteni azt hiszem, na meg anno Valdano. De ebbe inkább nem folyok bele.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 12:03
Háhh Perez ilyen szempontból aduász. Okos politikus, jó üzletember tényleg tudja mit kell nyilatkoznia. Egyszer azért kijelentette, hogy ha Messi elmegy a Barcából, akkor csak a Madridhoz menne. Még hozzá tette, hogy ezzel jól felhergelnék a barcásokat, mint anno Figoval.Realista24 írta:Ő nem, azért írtam az elnököt is. Vagy amíg ő meg a holland is a klub alkalmazásában állt. Pérez mikor mondott olyat, hogy Cének kellett volna kapnia Messi bogyóit?
HozzászólásSzerző: Tayo » 2015. május 22., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 11:54
Ő nem, azért írtam az elnököt is. Vagy amíg ő meg a holland is a klub alkalmazásában állt. Pérez mikor mondott olyat, hogy Cének kellett volna kapnia Messi bogyóit?. Úgy tudom jelenleg a bolgár nem vezetőségi tag.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 11:51
De most nem csak vezetőségi tagokról volt szó. Úgy tudom jelenleg a bolgár nem vezetőségi tag. Csak az anyomorult katalán vér..Tényleg hülye ezt elismerem, akármennyire is jó player volt.Realista24 írta:Pepe nem a Real vezetőségének tagja, sosem volt és sosem lesz. Ilyen alapon az összehasonlításával megint szarul jössz ki. Inkább nézd meg az elnökeid nyilatkozatait, meg a többi magasabb beosztásúét aztán nézd össze a Realos nyilatkozatokkal.
Bár gondolom megint elég egy kezed a számoláshoz....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 11:42
Hmm..Pepet se kell félteni azt hiszem, na meg anno Valdano.DinhoL írta:Amikor mi nyerünk, akkor meg nálunk ugatnak a barca felé... oh wait...de hát több, mint egy klub.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 22., péntek 11:14
Guti szokott úgy igazából. De ő se akkor amikor köcsögség lenne. Más eszembe se jut. Ezeknél meg sztojcskovból meg kis haverjaiból előtör a kisebbségi komplexus és agyatlan módon köpködnek. Hátja. Nyerni is tudni kell.Remy írta:Amikor mi nyerünk, akkor meg nálunk ugatnak a barca felé... oh wait...csabi87 írta:Azért az komoly,hogy minden segg katalán vagy volt játékos ugat a csapatra most.de hát több, mint egy klub.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 22., péntek 11:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 22., péntek 11:10
Amikor mi nyerünk, akkor meg nálunk ugatnak a barca felé... oh wait...csabi87 írta:Azért az komoly,hogy minden segg katalán vagy volt játékos ugat a csapatra most.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem