Ez mondjuk tényleg elég gyenge produkció, ennek sosem néztem még utána.phys írta:Carlo 20 év alatt 3 bajnokságot nyert, abból 16 évet nagy csapat edzőjeként töltött, hát ez marha gyenge sajnos.
Mondjuk egy bajnokságot a legnehezebb megnyerni, ott 38 meccsen kell élesnek lenni, BL azért egészen más tészta ilyen szempontból.
Ez meg elég szomorú, de igaz. Mióta Ancelotti az edző nem sikerült megverni az Atléticot a bajnokságban, Barcát is csak egyszer. És jelenleg ők a két riválisaink. Lehangoló, hiába tömjük ki a többi csapatot.phys írta:Tehát két éves távlatban a leggyengébb csapat voltunk a 3 esélyes közül. És 2 éven át 50% vagy az alatti pontot értünk el a valamire való csapatok ellen, ez nem, hogy gyenge teljesítmény ez annál még sokkal rosszabb.
Nehéz megállni, hogy ne szóljak hozzá, pedig Klopp témában nem akartam már vitázni, de mire fel ez a nagy lenézés a többi edzővel szemben?Raul7 írta:Klopp, Benitez... te jó Isten... Számomra felfoghatatlan hogy egyszerűen felmerülhetnek ilyen nevek. Carlo pótlására.Benitez mit tett le az elmúlt pár évben? Sőt, mit tett le a pályafutása során? Klopp szintén. Nem is értem hogy gondolkodhat ilyen nevekben Perez.
Részemről ha van olyan hülye hogy elküldje Carlot, akkor 1. szüljön sünt, 2. Zizounak irány a mélyvíz, mert 1 év alatt Carlo mellett több szakmai affinitás tapadhatott rá, mint amennyi a két fent említett úriemberben összesen van...
Beníteznek vannak szép eredményei a Valenciával, és a Liverpoollal is nyert azért egy BL-t, 2 évre rá ismét döntőztek. Napoliból meg szerintem kihozta a maximumot, azért nem olyan hű de nagy csapat az, nincsenek túl nagy játékosok ott. Erőikhez mérten a tavalyi 3. hely és az idei (valószínűleg) 4. hely egyáltalán nem rossz (tavaly egy kupagyőzelem is). És ha Ancelottival kell összehasonlítani, nem sokkal van lemaradva... 1 BL + 1 UEFA kupa + 1 BL döntő, Ancelottinak van 3 BL-je. Bajnokságot kettőt nyert Benítez, Carlo hármat.
Szóval nem tudom miért van ennyire lenézve Benítez.
Sajnos a bajnokság nem igazán jött össze.Raul7 írta:Ja, Ancellotti kb ennyi kupát tett le nekünk az asztlra (sőt...) 1 év alatt.
2001-2008-ig volt a Mainz trénere, de 2004-ben lett első osztályú a csapat. 2008-ban az akkor egy erős középcsapat Dortmundból csinált top klubot (legalább is tavalyig simán az volt). Lehet pár évbe beletelt, de az érdemeit kár lenne vitatni.Raul7 írta:Klopp 2001 óta a német bajnokságban edző, úgy ismer ott minden csapatot, mint a tenyerét, és a BM-et nem csak a BVB lepte meg az utóbbi pár évben.
Amíg a mindenki által istenített Heynckes féle Bayern "alázta a világot"(?) addig kb csak a Dortmund tudta megfogni őket, amikor még egyben volt az a gárda, nem véletlenül döntőztek 2 éve. Azóta viszont pár kulcsemberét elvesztette a Dortmund, érthető a visszaesésük. És olyannyira bukott ez a szezont a Dortmundnak, hogy bejutottak a Német kupa döntőjébe (Bayernen keresztül), BL nyolcaddöntőig mentek, és a bajnokságban még lehetnek hatodikok, egyedül talán ez nevezhető "bukásnak", de ez sem olyan tragédia, már nem valami acélos a keretük. De ez nem feltétlenül Klopp hibája. Nem is értem, hogy lehet bukott edzőnek hívni egyetlen rossz (kevésbé jó) szezont után. Ennyi erővel Ancelotti is az volt, amikor a Milant csak az 5. helyre vitte be, mégsem temette őt senki.Raul7 írta:és a BM-et nem csak a BVB lepte meg az utóbbi pár évben.
Szóval összességében jobb lenne az állandóság, és jobb lenne, ha maradna Ancelotti, de azért messze nem ő a legtökéletesebb jelenleg a csapatnak (pl. a fent említett statisztika miatt), és vannak bőven faszságai, amiken nem biztos hogy tud változtani, és talán megint a csapat kárára fognak menni ezek a hibák. És ő is ugyanúgy lutri volt, amikor idejött, hiába az a pár eredményt, amit korábban elért. Ugyanez előfordulhat Kloppal vagy teszem azt Benítezzel is. Bukhatnak, de be is válhatnak.