Ha engem kérdeztek, (ugyan senki nem teszi, de én akkor is leírom

) ezen a két emberen ment el idén a triplázás: Di María és Alonso.
Egyetértek. Nincs is ezzel semmi gond. Csak akkor az edzőnek legyen annyi tekintélye a klub elnökénél, hogy közölje, neki kell az a 2 játékos, és nem más. Véleményem szerint mindkettejük megtartható lett volna, anyagilag is ugyanott lettünk volna (Alonso vételárának másfélszerese elment a Silvára) nagyjából.
De ahogy a Benitezes pletykák (?) szólnak, ő is hajlandó hallgatni a "jó tanácsra", nálam ez bizonyította azt, Carlo is hasonló személy, szóval RMFC sejtéseit ez eléggé beigazolja. Persze ez a szitu így sok mindenben felmenti Ancelottit, de ugyanakkor ennek a konfliktuskerülésnek az eredményeként nagyon nehéz helyzetbe hozta saját magát.
Ezen kívül én nem hiszem el, hogy a BL győzelem után ne játszhatta volna ki a "ha eladjátok xy-t, én lelépek"' című kártyát. Perez nem tehette volna meg, hogy hagyja a BL győztes edzőjét a saját egója miatt elmenni, mert ha idén Carlo helyett Benitez/Klopp/Löw/Lopetegui bukott volna, akkor Perez is bukott volna velük.
Beniteznél Carlo sokkal jobb, ha mindenképp kettejük közül kell választani, maradjon Carlo, de akkor álljon a sarkára és arra a posztra szerezzen embereket, ahova neki tetszik, és ne Perez FM-ezen ezen a nyáron is.