Szeretett elnokunk a turelem es allandosag szavakat is max hallasbol ismeri.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 22., péntek 16:31
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 22., péntek 16:16
Ja, Ancellotti kb ennyi kupát tett le nekünk az asztlra (sőt...) 1 év alatt. Esélytelennek, és nevetségesnek tartom hogy tudnák pótolni.torjack írta:Az elmúlt pár éve nem valami sikeres, de előtte azért becsúszott 2 bajnokság a Valenciával, na meg egy BL a Liverpoollal. Kloppnak ott van a Bundesliga dupla, meg egy BL döntő. Egyik sem túl régről.Benitez mit tett le az elmúlt pár évben? Sőt, mit tett le a pályafutása során?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 22., péntek 16:05
Az elmúlt pár éve nem valami sikeres, de előtte azért becsúszott 2 bajnokság a Valenciával, na meg egy BL a Liverpoollal. Kloppnak ott van a Bundesliga dupla, meg egy BL döntő. Egyik sem túl régről.Benitez mit tett le az elmúlt pár évben? Sőt, mit tett le a pályafutása során?
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 22., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 22., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 22., péntek 14:55
Teljesen egyet értek. És hozzáteszem azt, hogy mindkét ember a középpálya legközépső részét játszották be. Itt vesztettük el a nagy meccseinket is, teljes átjáróház voltunk ott, pl a Juve szétkontrázott minket Torinóban és Madridban is középen, az Atleticóról már ne is beszéljünk a 4-0-al.Toky írta:Érdekes amúgy azt olvasni, hogy "hogyan képzelte Ancelotti, hogy Illarra-Khedira középpályás cseresorral nekimegy a szezonnak?!" Arról sokan megfeledkeznek, hogy Ő Di Maríaval és Alonsoval is számolt ott. Előbbi távozni akart, helyette jött James, aki szerintem nem hozta azt a pluszt, amit az argentin a fontos meccseken (pl. BL döntő).
Mondhatnánk, hogy de a kevesebb elszórt labda nagyobb stabilitást hoz, de a stabilitásra ott volt Xabi Alonso. Az, akiről ha jól emlékszem Gerrard mondta, hogy "Ronaldo nyeri a meccseket, de Alonso nyeri a bajnokságot." (Mondjuk azt speciel pont nem sikerült) Ő ráadásul az utolsó pillanatban lépett ki. Akkor meg már hiába kapálóztunk Verratti után. Szóval én nem okolnám így a középpálya gyengüléséért.
És mielőtt azt mondaná valaki, hogy Kroos az új Alonso, ahogy azt már korábban is pedzegették, azon a poszton játszik, de nem olyan jól. Védekezése miatt nem egyszer szívtunk a második vonalból érkező támadásoknál. Modric ezt általában tudta kompenzálni, de Isconak nem ez a posztja, így rendszeresen ott volt a luk, hiszen Modric sokat volt sérült.
Ha engem kérdeztek, (ugyan senki nem teszi, de én akkor is leírom) ezen a két emberen ment el idén a triplázás: Di María és Alonso.
És félreértés ne essék, lehet őket pótolni, csak Di Maríát nem sikerült (Isco helyett James játszik ott), Alonsot meg nem volt már idő.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 22., péntek 14:42
Egyetértek. Nincs is ezzel semmi gond. Csak akkor az edzőnek legyen annyi tekintélye a klub elnökénél, hogy közölje, neki kell az a 2 játékos, és nem más. Véleményem szerint mindkettejük megtartható lett volna, anyagilag is ugyanott lettünk volna (Alonso vételárának másfélszerese elment a Silvára) nagyjából.Ha engem kérdeztek, (ugyan senki nem teszi, de én akkor is leírom) ezen a két emberen ment el idén a triplázás: Di María és Alonso.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 22., péntek 14:39
Pedig nagyon kéne. Ehhez persze Pereznek ki kéne fejezni a bizalmát Carlo felé, továbbá közölni Ikerrel, hogy jövőre ő csak második a rangsorban, mert De Gea jobb. Vagy kussol a padon, vagy távozik.Realista24 írta:Amúgy nem csodálkozok, hogy DDG-t kétségek gyötrik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 22., péntek 14:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 14:34
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 14:28
Jó a kapcsolata a Madriddal és volt már utánpótlás csapataitok edzője. Az akkori Valencia pedig (az eddigi csapatai közül) játékban a legjobban hasonlít a Realra, spanyoloknál eddig nagy sikerei voltak. Azonkívül, hogy az EL-t elb...ta, a Napoliból is eléggé kihozta a maxot. Én nem írnám le, a nagyszámok törvénye alapján meg még inkább jönnie kell az eredménynek..Toti írta:egyszerűen felfogni nem tudom, h mit akar benitezzel? mik az érvek mellette?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 22., péntek 14:20
Tegnap pl én írtam. Jelenleg úgy állunk, hogy Carlo megy, Bale irant töretlen a bizalom, egy megbukott edző aki már nagyon nem szint érkezni fogToti írta:nemtudom ki írta, de nagyon adom, h tényleg mindig az elérhető legjobbat szeretné perez, ez ebben az esetben carlo után klopp lenne, hangsúlyozom az elérhetők között. ráadásul olyan sokszor akarta, szerette volna és hajkurázta carlot, h most meg ilyen gyorsan megválna tőle? bár egyre inkább összeáll a kép, h tényleg megy, lehet értelmet nyernek a juve elleni nyilatkozata carlonak, ami elég búcsúsra sikeredett, az is lehet, h ott már tudatták vele, h vagy bl vagy viszlát.![]()
egyszerűen felfogni nem tudom, h mit akar benitezzel? mik az érvek mellette?
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 22., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 13:41
#CarloStay ez terjed a neten egyébként.Toti írta:inkább szaladj be a pályára vmi felirattal carlo maradása érdekében.Megvan Pérez email címe![]()
![]()
vag egy higuain maszkban.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 22., péntek 13:39
inkább szaladj be a pályára vmi felirattal carlo maradása érdekében.Megvan Pérez email címe![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 13:37
Megvan Pérez email címeBabinho írta:Ennek az interjúnak is búcsú szaga van...szégyen, szégyen, szégyen, szégyen, szégyen, szégyen!
R24 torokból Carlozzatok holnap, vagy kiszavazunk a francba!
![]()
Legalább Butra spanodnak szólj, hogy legyen eszük!
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 22., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 22., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 12:54
Jelenlévő fórumozók: 56 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem