Írd már az ilyen hülyeségeidet máshováIamBeowulf írta:BLaZE:
Nem, nem erre gondoltam, egyáltalán ki az a Guti? :-)

Csak hogy értelme is legyen, hogy erre jártál nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=96LfIH3fai8

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 23., szombat 13:41
Írd már az ilyen hülyeségeidet máshováIamBeowulf írta:BLaZE:
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 23., szombat 13:39
IamBeowulf írta:BLaZE:
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 23., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 23., szombat 0:17
Erre nagyon nagyon kiváncsi lennék,már régóta foglalkoztat a dolog,a két klub viszonya,imázsa spanyol és a világ szemével,többek között ezért tanulok spanyolul,hogy eredetiben olvashassak,magyarul nem sok minden van,ilyen.mélységben,meg persze azért,hogy nyugdijba mehessek egy 2ev mulva madridba.:)Talán magamat is jobban megérteném miért szeretem ennyire ezt a klubbot,és miért kell lemondanom a tengerről.(2dolog miatt költözök spanyolba a Real és a tenger,az egyikről le kell mondjak a másik miatt,pedig katalaneknal ott van minden együtt,tökéletes lenne a város,de hát...R.M.C.F írta:Ok.....egy órán át írtam a barca....real....carlo stb témában egy kommentet.....el akartam küldeni,mire újra be akart léptetni a fórumba és elveszett amit írtam.
Köszi....![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 22., péntek 22:46
Ezert mar megerte...R.M.C.F írta:hogy egy disznóbelet a faxárahúzó,kecskebaxó,mosdatlan,saját lánytestvéreit teherberakó,írni-olvasni nem tudó,evőeszközzel enni nem tudó,haját késsel vágó stoichkov
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 22., péntek 22:15
lesliejr írta:Majd ha újra erőt érzel rá, fogalmazd újra, én kíváncsi vagyok rá, még ha sok mindenben nem is értek egyet veled.R.M.C.F írta:Ok.....egy órán át írtam a barca....real....carlo stb témában egy kommentet.....el akartam küldeni,mire újra be akart léptetni a fórumba és elveszett amit írtam.
Én is jártam már így, szóval tudom, hogy másodszorra sosem lesz olyan mint azt eredetileg tervezte az ember.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 22., péntek 22:06
Majd ha újra erőt érzel rá, fogalmazd újra, én kíváncsi vagyok rá, még ha sok mindenben nem is értek egyet veled.R.M.C.F írta:Ok.....egy órán át írtam a barca....real....carlo stb témában egy kommentet.....el akartam küldeni,mire újra be akart léptetni a fórumba és elveszett amit írtam.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 22., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 22., péntek 21:44
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 22., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 21:21
Na jó de az orvosi papírok mostanra már készen, ami "megkérdőjelezhetetlen előrelépés" (csak, hogy egy klasszikussal éljek.)Drake írta:Ez a téma szerintem már oda-vissza ki lett beszélve.Amíg nem fog pózolni a stadion előtti nagy címer előtt addig felesleges ilyenekkel törődni.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 22., péntek 21:16
Ez a téma szerintem már oda-vissza ki lett beszélve.Amíg nem fog pózolni a stadion előtti nagy címer előtt addig felesleges ilyenekkel törődni.DinhoL írta:Lehet már meg is van Xavi pótlása:
http://www.fcbarcelonanoticias.com/2015 ... -2015.html
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 22., péntek 16:52
Akarod mondani a Guti féle "halál" passz.a sok gyilkos "Xavi lézer" passz.
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 22., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 22., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 13:35
Kérdezzük meg Alexoxjociakárkit is.nmate írta:Meg aki nézett valaha Arsenal meccset az látta, hogy Ramsey egy közepes játékos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 22., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 22., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 22., péntek 13:33
erről van szó,köszönöm.Realista24 írta: Ott van a betrollkodik szó, az beszédes szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem