De akkor leírom, nem gondoltam komolyan, nyilván.
erről van szó,köszönöm.Realista24 írta: Ott van a betrollkodik szó, az beszédes szerintem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 22., péntek 13:33
erről van szó,köszönöm.Realista24 írta: Ott van a betrollkodik szó, az beszédes szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 13:32
Ott van a betrollkodik szó, az beszédes szerintem.lesliejr írta:Se smile se semmi, csak 1 felkiáltó jel. Ha úgy is gondolta azt jelezni kellene vhogy, mert nem látom az arcát és nem hallom hol van a hangsúly.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 22., péntek 13:32
A hozzászólása második része szerintem eléggé hamar eldönti ezt a kérdéstcsababarca írta: Bartomeuból ki is nézem hogy betrollkodik a végére valami hasonlót.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 22., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 22., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 22., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 22., péntek 7:07
Nah végre egy használható név, ésszerű összegért!Realista24 írta:Barcelona are planning a €70 million (£50m) bid for Arsenal midfielder Aaron Ramsey.
:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 6:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 22., péntek 5:52
nem is az idei évről beszélünk, az utóbbi időkben "csak" hasznos tagja a keretnek, de évekkel ezelőtt mind a barcában, mind a válogatottban ő volt (persze iniestával karöltve) a csapat agya.De most érted. Xavi lement a padra. jött egy Rakitic, aztán ugyanúgy megy a csapatnak. Sose Xavitól függött ez a csapat.
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. május 22., péntek 0:38
HozzászólásSzerző: Cali » 2015. május 21., csütörtök 23:46
Jelenleg a világ 2 legjobb játékosából az egyikről beszélsz. Persze, hogy meg lehet érezni majd a hiányát. De csak abban az esetben, ha a helyére próbálnak majd beilleszteni valakit, ugyanabba a szerepbe, ugyanazokkal az elvárásokkal, ugyanabban a felállásban.Remy írta:Azt nem mondom, hogy Xavi nem kellett a sikerhez, de nem lesz akkora érvágás szerintem, mint majd Messi kiválása, akinek a hiányát évekig érezni fogják.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 21., csütörtök 23:33
Xavi egy rendkívül hasznos tagja a csapatnak most is, nem véletlen, hogy nem hulla egyik középpályásunk se, jól lettek forgatva, hála a Maestronak. Úgyhogy de, ezt igenis pótolni kell..Remy írta:De most érted. Xavi lement a padra. jött egy Rakitic, aztán ugyanúgy megy a csapatnak. Sose Xavitól függött ez a csapat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 23:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 21., csütörtök 23:29
De most érted. Xavi lement a padra. jött egy Rakitic, aztán ugyanúgy megy a csapatnak. Sose Xavitól függött ez a csapat. Messin áll vagy bukik a dolog. Lásd őszi forma és lásd tavaszi forma.wZoLee7 írta:Ez most kicsit érthetetlen. Mindenkit pótolni kell, ez inkább madridi hülyeség, hogy nem kell pótolni azt aki elmegy. Nagyon is kell, hogy ne legyen gond, ha valaki kiesik. Messiről meg most szó sincs, pár évig még ott lesz. Mire elmegy a barca játéka már teljesen átformálódhat.Remy írta:Xavi... nem úgy érzékelem, mint akit annyira pótolni kéne. Majd Messit... na őt kell majd pótolni. Aztán majd rájöttök, hogy nem lehet. Legalábbis egy jó ideig tuti nem lehet majd.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 23:27
Ez most kicsit érthetetlen. Mindenkit pótolni kell, ez inkább madridi hülyeség, hogy nem kell pótolni azt aki elmegy. Nagyon is kell, hogy ne legyen gond, ha valaki kiesik. Messiről meg most szó sincs, pár évig még ott lesz. Mire elmegy a barca játéka már teljesen átformálódhat.Remy írta:Xavi... nem úgy érzékelem, mint akit annyira pótolni kéne. Majd Messit... na őt kell majd pótolni. Aztán majd rájöttök, hogy nem lehet. Legalábbis egy jó ideig tuti nem lehet majd.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 21., csütörtök 23:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 21., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 21., csütörtök 22:28
Az lehet, de nem játszik ott vészesen régóta, egyre jobb és jobb a csapat.. Semmi oka váltani szerintem. Ha ott tolná már 8 éve, és beleszürkült volna a csapatba azt mondom oké, de jelenleg tényleg nem tudom elképzelni, hogy idén nyáron lelépjen.wZoLee7 írta:Nem hiszem, hogy Verratti álma örökké a francia bajnokság megnyeréséért küzdeni. És már csak CA miatt is gondolom, mert bízom benne, hogy marad
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 22:25
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem