lesliejr írta:R.M.C.F írta:Ok.....egy órán át írtam a barca....real....carlo stb témában egy kommentet.....el akartam küldeni,mire újra be akart léptetni a fórumba és elveszett amit írtam.
Majd ha újra erőt érzel rá, fogalmazd újra, én kíváncsi vagyok rá, még ha sok mindenben nem is értek egyet veled.
Én is jártam már így, szóval tudom, hogy másodszorra sosem lesz olyan mint azt eredetileg tervezte az ember.

Ááá, nem tudom,nagyon hosszú,komoly komment volt,a barcáról mint klubról,hogy mit tisztelünk bennünk....mi az ami visszás,a realról mint a kedvencemről,mikéntek,hogyanok,összefüggések,kit miért és miért nem kedvelek,miért utált a real......A szokásos média etetésről,a szerepek leosztásáról, a másik tiszteletéről.....egy órán át körmöltem a faaaaaa******..... arról hogy a mi klubunk miért lehet olyan céltábla,hogy egy disznóbelet a faxárahúzó,kecskebaxó,mosdatlan,saját lánytestvéreit teherberakó,írni-olvasni nem tudó,evőeszközzel enni nem tudó,haját késsel vágó stoichkov miért beszélhet rólunk így ahogy,mikor mi mást képviselünk....hogy mi mitől vagyunk nagy klub....stb.....miért állít rólunk a média 100%osan mást mint amilyenek valójában vagyunk....stb.....
áááááá.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.