1 hét alatt?hamesz írta:Witcher 3: 140 órám van benne és a fősztoriból szinte még semmit nem csináltam, mert elvagyok a mellékküldetésekkel olyan jók és annyi van belőlük. Zseniális ez a játék.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 25., hétfő 12:47
1 hét alatt?hamesz írta:Witcher 3: 140 órám van benne és a fősztoriból szinte még semmit nem csináltam, mert elvagyok a mellékküldetésekkel olyan jók és annyi van belőlük. Zseniális ez a játék.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 25., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 25., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 25., hétfő 1:45
Azert irtam, h nem tudom meg nem probaltam egyik reszt sem. Altakaban ha kiprobalok vmit akkor hasonloan, mint te en is csak 2-3 napot szanok ra a hetbol a jatekra, igy nekem is eltart honapokig.Sierra írta:Szerintem egyáltalán nem rövid, bár attól is függ, hogy mennyit játszol vele.numberone1 írta:Ilyen rovid a jatek?![]()
azt hittem, h legalabb par honap.
Én eddig csak hétvégente játszottam vele (most is), ilyenkor elég sokat, de még mindig csak 30%-nál járok a story line-ban. Igaz, általában kevés misszió sikerül első nekifutásra.De kifejezetten hosszúnak tűnik a játék, egyáltalán nem rövid.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 24., vasárnap 15:22
Szerintem egyáltalán nem rövid, bár attól is függ, hogy mennyit játszol vele.numberone1 írta:Ilyen rovid a jatek?![]()
azt hittem, h legalabb par honap.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 22., péntek 15:19
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 22., péntek 12:22
Átkutattam a bandatagokat, akiket megöltem a vezért is, de nem találtam. A földön se volt semmi. A ketrec mellett pirossal világított egy "el nem küldött levél" de az se írt semmi érdekeset. 1 óra hosszáig keresgéltem az adott területen, de semmi. Amit jelzett a sense mindent megnéztem pedig. Lehet valami bug volt majd ma ha játszok visszamegyek oda és szétnézek megint.P. Krisz írta:Általában vagy a bandita vezérnél van vagy a földön van valahol . Használd a Witcher sense-t , a loot sárga , az érdekes dolgok piros színnel világítanak .hamesz írta:Witcher 3 szerintem az első játék lesz, amivel hónapokat el leszek annyi tartalom van benne. Főleg, hogy még a mellékküldetések is szopatnak, mert most egy kereskedőt kell kiengednem egy ketrecből és mondja, hogy ott van valahol a kulcs, de mindent átnéztem és kulcs sehol.![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 22., péntek 8:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 22., péntek 8:01
és van az a rész, amibe én is tartozok. mi nem is játszunk semmi új játékkal, hiszen nem köt le semmi, mint a szép időkben megtette ezt a kotor, az nfsu, az unreal 2, half life és a többi... wowot csgot fifát megvettem, mert ezekkel csak így lehet játszani, wowra még elő is fizettem, de már az se köt le.VanillaSky írta:Egy része megveszi ami kell neki a másik része bevallja, hogy nem és warerzol, meg van az amelyik azt mondja, hogy ha nem 15k lenne az AAA csak 8 akkor megvenné, aztán inkább legyen 4, de még ez is drága, szóval jobb ingyen.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 22., péntek 7:16
Általában vagy a bandita vezérnél van vagy a földön van valahol . Használd a Witcher sense-t , a loot sárga , az érdekes dolgok piros színnel világítanak .hamesz írta:Witcher 3 szerintem az első játék lesz, amivel hónapokat el leszek annyi tartalom van benne. Főleg, hogy még a mellékküldetések is szopatnak, mert most egy kereskedőt kell kiengednem egy ketrecből és mondja, hogy ott van valahol a kulcs, de mindent átnéztem és kulcs sehol.![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 22., péntek 1:04
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 22., péntek 0:48
Mindennel így kéne. Ha a gyerek hülye marad annak ellenére, hogy tanárok oktatták megvonatnám tőlük a bérüket, a szoba-festő mázolótól is, ha nem tetszik a fal színe, a benzinkúton bevezetném a becsületkasszát, egyébként is drága a benzin - van ahol olcsóbb - így akkor fizetnék érte, ha épp kedvem van. Gyári munkás szintúgy, néha selejtet csinál azokat a napokat inkább nem fizetném neki, a gyógyszertárban is csak utólag, ha felépültem a számomra megfelelő időnek tartott intervallum alatt, ha a nátha még néhány napig elhúzódik, akkor az a gyógyszer annyira nem volt megfelelő. Sőt bevezetném a szabad bejárást a magánlakásokba is próbaképp, a postásoknak megengedném, hogy a magánlevelezéseket nyugodtan elolvassák, igaz szellemi tulajdon, de nekik is csak el kell ütniük valamivel az időt.Maradjon a warez, leszedem végigviszem (vagy nem) és akkor eldöntöm kell-e, vagy másnapra már elfelejtem a játékot, mert semmi extra.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 22., péntek 0:39
Tudom. Ezért is írtam csak a játékra vonatkozólag a filmeket nem vettem ide direkt.Lenne bajod vele hidd el, pláne, ha ez vonatkozna filmre, zenére és minden másra is.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 22., péntek 0:19
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 22., péntek 0:06
meg is teszem, mivel kipróbálom a játékot, hogy milyen. Úgy gondoltam, ha ez az egész játék warez megszűnne(nyilván nem fog) és csak demót dobálnának ki minden játékhoz, ami alapján dönthetek, hogy megveszem-e vagy sem. És nem zavar, ha más letölti a játékokat csak írtam, hogy nem lenne bajom vele, ha ez az egész eltűnne.megteheted így is.
azt nem értem hogy az miért zavar valakit, ha más letölti.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 21., csütörtök 23:56
Mert jól hangzik.mocsok írta: azt nem értem hogy az miért zavar valakit, ha más letölti.
(a filmeket is letöltöm, de ne bántsatok emiatt)
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 21., csütörtök 23:51
megteheted így is.hamesz írta:Engem nem zavarna, ha gyűjtögetnem kéne egy játékra, ha jó, mert akkor megérdemlik a fejlesztők
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 21., csütörtök 23:07
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 21., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. május 21., csütörtök 21:51
Nyugi, kijött a játék konzolokra is a játék, aminek köszönhetően elég szép összeget kaszálnak majd.kiserik írta:Drake, realistahuni: leírtam. Ha van 500-1000 eurotok gépre, akkor néha lehetne 20 az olyan játékokra, amelyek jók, nem a nagy multi cégek termékei és még kicsit a miénknek is tekinthetjük, mert itt most nem egy átlagos tömeg játékról beszélünk. Ez a lelkes kis lengyel gárda (pár magyar emberrel a soraiban) időről időre minőséget tesz le az asztalunkra, nem olyan tömegszutykot, mint a nagy cégek. Nem tesznek védelmet a termékükre, hogy ki lehessen próbálni (azt hiszem ez is elég ritka), és bíznak a játékosokban, hogy nem hagyják őket fizetés nélkül. Ugye nem kell részletezni, hogy milyen rossz érzés lehet, ha melózol napokat, heteket, majd a végén nem fizetnek ki. Én szeretném ha ez a kis csapat nem hagyná abba a játék készítést, vagy visszalépne a minőségben, ezért kardoskodom a támogatásuk mellett.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem