Johan: értem, hogy semmi köze a Madridhoz, de most igaza volt, ezt egyedül Perez nem látja, vagy nem akarja látni. Másik: minket is eleget támadott mostanában, abban is volt igazság, de inkább már csak beszél az öreg össze-vissza.
GT, ez remek hír.

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. május 21., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 21., csütörtök 21:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 21., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 21., csütörtök 20:43
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 20:39
gólvonal írta:Ha kérhetném a Barcásokról is leírhatnád, hogy milyen személyiséghibáik és jellemük van.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. május 21., csütörtök 20:22
Nem leszel túl sikeres ezen a fórumon. Gondoltam szólok.[/quote]DinhoL írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 20:04
Nem leszel túl sikeres ezen a fórumon. Gondoltam szólok.DinhoL írta:Mondjuk az álszentség nálatok se ismeretlen fogalom, de hagyjuk ezt a témát inkább...![]()
M. Sanchis szavaival zárnám a Xaviról való megemlékezést: "Ha definiálnom kellene a labdarúgás fogalmát, de nem használhatnék szavakat, elegendő lenne csak azt nézni, ahogy Xavi játszik."6racias Xavi!
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 19:33
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 21., csütörtök 19:30
Ez mostanában egy elég érzékeny téma pár embernél, szóval ezt se vedd biztosra.DinhoL írta:Plusz ha Iker jóbarátja olyan szar ember nem lehet..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 19:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 21., csütörtök 19:23
Xavi-Xavi, dobálja a magas labdákat...DinhoL írta:Casillasal amúgy nagy cimborák. Egyszer valami olyasmit nyilatkozott róla, hogy olyan mintha házasok lennének.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 19:21
Így szerintem ok, a tehetsége, adottságai megvannak hozzá, de hány játékos fürdött már be mikor igazán bizonyítania kellett volna és azért tudjuk, hogy a PSG akármilyen gazdag, nem Real Madrid vagy Barcelona. Ott jól elvan, tuti a helye, itt lenne 2 rossz meccse és a Bernabeu vagy a Camp Nou (na meg a spanyol sajtó) úgy kikezdené, hogy csak Bale-lel merne egy szobában aludni, mert legalább a walesi megértené a helyzetét.ateeemadrid írta:Lehet félreérthető volt, nyilván messze van még attól a szinttől, szimplán csak kvalitásokra gondoltam, és abban azért szerintem nem képvisel magasabb szintet Xavi, mint mondjuk Kroos vagy Verratti. Én el is ismerem a katalánt, nagyon hasznos játékosnak tartom, és mondom nekem ez a stílus is tetszik, amit képviselnek, csak röhejesnek tartom, hogy úgy beszélnek sokszor róla, mint minden idők egyik legjobb középpályásáról.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 21., csütörtök 19:17
Lehet félreérthető volt, nyilván messze van még attól a szinttől, szimplán csak kvalitásokra gondoltam, és abban azért szerintem nem képvisel magasabb szintet Xavi, mint mondjuk Kroos vagy Verratti. Én el is ismerem a katalánt, nagyon hasznos játékosnak tartom, és mondom nekem ez a stílus is tetszik, amit képviselnek, csak röhejesnek tartom, hogy úgy beszélnek sokszor róla, mint minden idők egyik legjobb középpályásáról.Mondjuk egy 22 éves, még pályája elején járó olasz gyereket egy lapon emlegetni egy többszörös bajnok, BL, EB, VB győztes irányítóval nem szerencsés.
Verratti nagy tehetség, de már most azt kijelenteni, hogy ilyen meghatározó lesz végig és ennyi címet hoz a csapatainak elég merész. Volt 2 jó éve a PSG-nél. Nagy ügy. Bale meg a PL legjobbja volt anno.
Verratti a táskáját nem vihetné Xavi-nak jelenleg...
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 19:15
Nagy eséllyel ez az oka annak, hogy az utóbbi években nem nyer annyit a csapat, mint azt elvárnák a szurkolók ilyen játékoskerettel.adamzz írta:Nálunk mindig is volt, és van is néhány játékos akik magukat előrébb helyezik a klubnál.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 21., csütörtök 19:11
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 19:10
Mondjuk egy 22 éves, még pályája elején járó olasz gyereket egy lapon emlegetni egy többszörös bajnok, BL, EB, VB győztes irányítóval nem szerencsés.ateeemadrid írta:Egyértelmű, így is van, habár szerintem Verratti játéka látványosabb egy fokkal, mint Xavié. Kroos stílusa is hasonló hozzá, és én odáig is vagyok ezért, ez idáig mind szép és jó. Csak még mondjuk Verrattit meg Kroost szimplán nagyszerű középpályásokként emlegetik, addig Xavira ilyen mindenidőklegjobbirányítója jelzőket dobálnak, holott hasonló szintet képvisel, mint a most említett másik 2 játékos.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem