Mindenesetre egy a szimpatikus Barcelona játékosok közül, és fénykorában Real szurkoló létemre is szívesen néztem a játékát, nagy sportember

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. május 21., csütörtök 15:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 21., csütörtök 12:57
Tegyük fel a Juve nyeri a BL-t, és a brazilok a Copát. Ki kapja az aranylabdát? Odaadják Neymarnak a Copa miatt? Karcsú lenne az... Pláne ha gólokban Messi agyonveri Neymart.Anthony írta:Az idéni aranylabdáról sok vita nem lehet, de nagyon úgy tűnik a következőt oda lehet adni Messinek. Főleg ha nyer egy Copát is. De még a Juve, és a brazilok beleszólhatnak a dolgokba
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 21., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 21., csütörtök 12:34
Szerinte a Barça B szezonja sem tekinthető kudarcnak, és amúgy sincs azzal baj, ha kiesnek a másodosztályból.Realista24 írta:Messi deserves Ronaldo's Ballon d'Or trophies - Bartomeu
The Barcelona chief claims that the Argentine should have seven of the prestigious awards since 2007, rather than four.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:53
Ennyit akartam hallani csak.Matt009 írta:Most őszintén? Van itt valaki, aki szerint a jelenlegi helyzetben Klopp kell? Lehet engem a nevek miatt csesztetni, de leírtam Löw nevét párszor, ki lettem röhögve. A jelenlegi helyzetben ő sokkal jobb választás lenne Kloppnál. Egyrészt higgadt ember, másrészt taktikailag felkészültebb Carlonál (értsd jobban felkészül az adott meccsre, és nem fél belenyúlni a meccsbe), harmadrészt támadófelfogású edző, ami kulcsfontosságú.
Jah és igen nem hemzsegnek most a nagy edzők, éppen ezért vagy belenyúlunk egy kiöregedőben lévő edzőbe, aki párszor már leszerepelt vagy hozunk egy új nevet. Nem véletlen, hogy a Barca is saját nevelésűekkel próbálkozik az utóbbi időben. Löw a legideálisabb "új név".
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 19., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 19., kedd 21:26
Nem tudod? A metroszexi nemet világbajnok nulla klubtapasztalattal majd betori a védekezésre Ceerhetest es a walesi frottir zoknis futogepet. Maradjon Carlo inkabb, jelenleg senkiben nem latok tobbet, bar neha rajuk ordithatna olyan emberesen mert nem ugy tunik mintha csinálna ilyeneket. Nem tudom mennyire igaz, higy Van Gaal Lajos meg a Bayernnel lehúzott nadraggal tudatta mindenkivel, hogy van akkora tőke, hogy mindenkit kiszabjon. Neha nem azt az ilyen, de nem orult módjára, azt mar egyszer megjartuk.ziro4vr írta:De akkor ki kell? Kérlek mondj már pár konkrét nevet.Matt009 írta: Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 21:25
Emiatt mondjuk nem aggódok, egy egészséges, jól felépített kp-val ez vissza fog jönni. Lehet mondani, hogy nem minden Modricon múlott, de az ő kiválásával tűnt el a kohézió, visszatértével pár meccsen újra érezni lehetett, de egyszerűen nélküle a kp, főleg 3 emberrel, elveszett a védekező és a támadó feladatok közt, és igazán egyikre sem maradt ereje.Matt009 írta:a legfontosabb pont elveszett, mégpedig a csapatrészek közötti kohézió
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:25
A kistarcsai böllérfesztiválon már bizonyított, jöhet.R.M.C.F írta: Kaczor Feri. Őt ismered? Elég komoly.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:23
ziro4vr írta:De akkor ki kell? Kérlek mondj már pár konkrét nevet.Matt009 írta: Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:20
De akkor ki kell? Kérlek mondj már pár konkrét nevet.Matt009 írta: Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 19., kedd 21:15
Sajnos egyet kell értenem veled, valóban sokan agyonverték taktikailag, amit én pláne az idei szezon után nagyon érzékenyen veszek, és a stílusban is közel áll Joséhoz, ami itt nem jó ómen. Az igazolásokkal itt mondjuk nem kell törődnie azt Perez mindig kisajátítja...lesliejr írta:Tudom, hogy amíg hivatalos úton meg nem erősítik Ancelotti-t vagy el nem zavarják, addig pletyka fészek lesz a Real Madrid "otthona", de szerintem óriási hülyeség lenne Klopp-ot leigazolnotok.
Ha Pep-re azt mondjátok, hogy egy lufi, színész az oldalvonal mellett akkor a német mi? Egy vicsorgó motivátor, semmi más. Volt 2 jó éve, felspannolt mindenkit Dortmundban, aztán végignézte, ahogy a kiesés szélén táncolt a csapata. Az igazolásai szinte mind becsődöltek és taktikailag is agyonverték az utóbbi időkben. Aki ilyen rövid idő alatt a csúcsról a pokolra jut az minden csak nem jó edző.
Most az 1x jól eladja magát, aztán megy majd a süllyesztőbe.
El se tudom képzelni, hogy a Real Madrid-nál ott bohóckodik a pálya mellett. Már Mourinho sem állt jól ennek a csapatnak, Klopp csak rosszabb lenne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 20:54
sámat írta:Szerintem itt 4-5 játékos meg sem közelíti Suarez képességét, tehetségét, ösztönös zsenijét, ami a góllövést illeti, nemhogy egy vonalban vannak vele. Hosszú évek óta az egyik legjobb center, a régi iskola centere, nem ez a kapom-visszaadom, átveszem-nézelődök típus, ösztönből támadja a kaput....amit kissé elvesztett most, a játékrendszer és Messi miatt, de egy lapon nem említeném Costával, Griezmannal vagy Tevezzel, valami egész más kategóriát képvisel...most a viselkedést félretéve.R.M.C.F írta:A szűk elit nálam 3 játékos kvalitásra,de ibra már kezd kiöregedni,meg a súlya is szépen iperedik évről évre......utána a 2nd vonalba akik nagyon elmaradnak a fentebbektől,szintén kvalitás vagy ide már pillanatnyi forma is meghatároz mint griezmann idei teljesíménye,tevez ,rooney,aguero,neymar,lewa,bunkócosta,suarez,robben,benzema stb........ja és morata,hiszen eldöntött a bl döntőbe jutást.![]()
![]()
Üdv, tiszteld a csapatomat,ne gennyezd és velem biztos jól megleszel.....ha köpködöd őket,lenézed őket mint a barcások többsége,akkor lehet összeugrunk párszor.DinhoL írta:Kedves Madridista és kevésbé Madridista fórumozók!
Jó pár éve követem az oldalatokat és most döntöttem úgy, hogy "beleszállok" én is a buliba, mert azt gondolom itt értelmes társalgásokat lehet folytatni futballról, nem annyira futballról, Madridról és Barcáról. Igen culé vagyok de nem a tizenéves fajtából, fórumos pályafutásom pedig az Eurobarcán kezdtem (figyeljetek ez most tetszeni fog!) de kb. 2 éve valamiért nagyon felhígult az a közeg, a topic-ok nagy része színvonaltalan lett, az emberek is kicserélődtek..Szóval már alig-alig írok oda. Igyekszem hozzátenni a beszélgetésekhez valami érdemlegeset, főleg ebben a témában, remélem szép hosszú pályafutásom lesz itt.
Bocsi ezért a kis offért, de gondoltam, mint új hús ennyit írnom kell.
További élvezetes beszélgetéseket és jó szurkolást kívánok!
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 19., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 19., kedd 19:59
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem