-jobb lenne ha a bm-et mérgezné, de zsírdannen írta:-állítólag khedira közel a juvehoz![]()
-baleért 120 millát fizetne a manu
-ancelotti már vasárnap távozhat
-nagyon zsír
-pls ne
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 21., csütörtök 11:26
-jobb lenne ha a bm-et mérgezné, de zsírdannen írta:-állítólag khedira közel a juvehoz![]()
-baleért 120 millát fizetne a manu
-ancelotti már vasárnap távozhat
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 21., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 21., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 21., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 21., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 21., csütörtök 10:53
Hát ha ez igaz, akkor ez a madridi vezetőség munkásságának a kicsúcsosodása lesz. Nemis értem, mit látnak Benítezben? Mit tett le az asztalra ??? Maradjon Ancelotti, de ha tavozik, akkor már inkább Klopp ...madridronie írta:Spanyol pletykák szerint kedden tárgyal Carlo és a klub egymással; a média döntő többsége biztos az olasz mester távozásában.
A 2 alternatíva egybehangzó híresztelések szerint Klopp és Benítez; közülük is sokkal inkább esélyes a spanyol, aki Perez jobbkezének José Ángel Sáncheznek már nagyon régóta a favoritja és jelen pillanatban is a leginkább kardoskodik Rafa szerződtetése mellett!![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 21., csütörtök 10:49
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 21., csütörtök 10:48
akkor ki kell ide szerinted rolivagy?rolivagyok írta:szerintem se pogba se veratti nem kell ide de ha muszáj veratti
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 21., csütörtök 10:45
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 21., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 21., csütörtök 8:11
Ezt csak most látom, hát az Espanyol ellen jól megmutattad tesóKeylor: “Ha nem kapok lehetőséget, nem tudom megmutatni, hogy mire vagyok képes” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: rolivagyok » 2015. május 21., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 21., csütörtök 7:55
ennek a hírnek örülök, persze aztán lehet nem lesz belőle semmi, és pontosan azt sem tudom, h kiket takar a technikai stáb megnevezés, de mindenképp jó lenne egy kis frissítés. valamint, hierro is olyan tutyi-mutyi módon üldögél ott, épp h nem alszik el a meccseken, nem is értem neki mi a szerepe, pláne zidane után látni furcsa.. mondjuk lehet, h ebben a technikai stábban nincs is benne a spanyol, v ő maradna, de akkor meg vmit kezdenie kellene magával, nekem ilyen megélhetési másodedzőnek tűnik.A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid vezetősége drasztikus változásokat és egyben javulást szeretne. Ezért a következő szezonban, ha Carlo Ancelotti marad az edző, akkor a technikai stábjának el kell mennie, mert nem elégedettek a játékosok állapotával. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 21., csütörtök 7:52
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 20., szerda 21:42
Nem igazán tudnám elviselni itt.. Nagy motivátor meg minden, nagy harcos, de legalább ugyanakkora alattomos féreg is.. Hozzáteszem valamennyire tisztelem amiatt, amit véghezvitt az atmával, de az a stílus, amit képvisel az egész banda, gyomorforgató..KAG írta:Norbii írta:kár hogy madrid rossz helyén van, szivesen elnézegetném nálunk.
Szerintem teljesen jó oldalán van.
Megtestesíti mindazt, ami az Atletico maga
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 20., szerda 21:39
Norbii írta:kár hogy madrid rossz helyén van, szivesen elnézegetném nálunk.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 20., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 20., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 20., szerda 20:21
Diego pls :ĐSimeone: "Mindannyiunk ideje véges, egyszer lejár. Remélem, hogy Casillas olvassa ezeket a sorokat. Én felismertem ezt az Atléticóban és távoztam, mielőtt elküldtek volna..."
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem