igen, ez azert valoszinu.Realista24 írta:Forduló előtt már semmi nem lesz megerősítve sem megcáfolva szerintem.
jegyed hova szol? carlo melle?

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 21., csütörtök 22:40
igen, ez azert valoszinu.Realista24 írta:Forduló előtt már semmi nem lesz megerősítve sem megcáfolva szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 22:36
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 21., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 20., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 20., szerda 23:00
Igen, ha választanom kell Bale és Carlo közt... egyértelműAndrás93 írta:Szóval te új edzőt akarsz.RealRaúl77 írta:Remélem nyártól másra mondja majd ezt, vagy hasonlót..
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 20., szerda 22:55
Szóval te új edzőt akarsz.RealRaúl77 írta:Remélem nyártól másra mondja majd ezt, vagy hasonlót..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 20., szerda 22:39
Remélem nyártól másra mondja majd ezt, vagy hasonlót..Realista24 írta: Gareth Bale: "His closeness makes him special"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: Corleone » 2015. május 20., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 20., szerda 20:43
Matt009 írta:Azért a sajtónak csak sikerült benyögnie egy olyan nevet az ismert edzők közül (Benitez), akire semmi pénzért nem cserélném Carlot. Bárkit csak a pincért ne. Nagyon nem tartom jó edzőnek.
Lehet nem lennél egyedüliMialatt ezzel végzel, addig én kapok 3x-os véglegest az első Benitezt üdvözlő hsz-emmel.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 20., szerda 20:39
ericco írta:Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 20., szerda 20:24
Mialatt ezzel végzel, addig én kapok 3x-os véglegest az első Benitezt üdvözlő hsz-emmel.Faust írta:Ha Benítez lesz az edző, én felgyújtom az összes Real mezemet és törlöm magam a picsába innen is.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. május 20., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 20., szerda 19:55
Still megérte.Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 20., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 20., szerda 12:33
attól tartok sokan nem csak ezt az egy évet áldozták beericco írta:Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 20., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 20., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 20., szerda 11:52
Mert bár a felvétel tavalyi; látszik, érződik, hogy a csapat egyben van, szereti az edzőjét ugyanúgy ma is és mert a jelenlegi helyzetben vélhetően máshol fel sem merülne Carlo menesztése (egy gyönyörű, nagyon sikeres; valamint egy szerencsétlen bukó, de egyáltalán nem kilátástalan szezon után). Az elérhető alternatívák ismeretében, meg pláne érdekes lenne a történet; persze egyelőre még nem menesztették az olasz mestert, de azért több jel mutat arra, hogy távozik, mint sem, hogy marad.Mert?
Egyetértek.amíg perezi felfogás az úr a csapat háza táján addig teljesen lényegtelen, hogy az edzőt Ancelottinak, Kloppnak vagy akárkinek hívnak.
Ebben is van igazság, ugyanakkor e tekintetben még megvárnám a nyár végét és csak aztán ítélkeznék végleg. Mert a tavalyi augusztus végi alapkoncepció Xabi marad (hisz kkp-n a piaci lehetőségek Kroos után bezárultak), Khedira mehet, Suárez Karim mellett fölösleges és inkább hozzuk, megpróbáljuk majd Reus-t nem volt nevetségesen botrányos, sőt; csak aztán jött az Alonso faktor és borult a bili; világos volt, hogy last minute-ben Verratti ezután már felejtős lesz. Idén lehet javítani, meglátjuk, hogy a vezetésnek sikerül-e, illetve akar-e?Ebben meg nem hiszek, pont a fentiek miatt. A BL győztes csapatban ugyanezek voltak a problémák amit kisebb módosításokkal lehetett volna orvosolni.
.....
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 20., szerda 11:26
Én sem állítom, hogy igen vagy inkább azon az állásponton vagyok, hogy amíg perezi felfogás az úr a csapat háza táján addig teljesen lényegtelen, hogy az edzőt Ancelottinak, Kloppnak vagy akárkinek hívnak.Hanem, hogy érdemes-e újfent egy újabb fába vágni a fejszét, avagy sem?
Ebben meg nem hiszek, pont a fentiek miatt. A BL győztes csapatban ugyanezek voltak a problémák amit kisebb módosításokkal lehetett volna orvosolni. Na erre jött két játékos 80+91 millióért amiből az egyik teljesen karakteridegen a spanyol fociba - bárki megmondta volna nem kell hozzá mlsz A licensz - a másik meg legalább nem a posztján játszik. Szóval most nyáron csak annyival kell kiegészíteni az eddgieket, hogy egy 14-38 milliós játékos el kell passzolni, mert idehozták őket teljesen feleslegesen, a két úriembernek meg valahogy meg kell találni a megfelelő hasznosításának a módját. A kolumbiaié könnyebb, mert fizikai paraméterei limitáltak, de legalább a fejében és a technikájában megvan az, ami egy Madridhoz kell. Bale meg fejleszti legnagyobb erényét, remélem Ancelotti szólt neki, hogy jövőre a Madrid szekuban lesz az egyik verőember.Nincs itt akkora probléma, amit a nyáron nem lehetne megfelelően orvosolni;
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem